- AutorOdp.
- 8 maja 2009 at 18:22
Ja nie mam ulubionego sklepu. W prawie każdym znajdzie się jakaż rzecz, która mi się spodoba. Ostatnio sporo rzeczy kupiłam w Crrop Town i w Deepie ale nie gardzę też ciuchami z lumpexu:)
16 lipca 2009 at 10:55[usunięto_link]
17 lipca 2009 at 11:35Ja kupuję na [usunięto_link]. Sympatyczny sklepik.
21 lipca 2009 at 15:14najczężciej kupuję w House i Reserved
23 lipca 2009 at 20:24Vero Moda, H&M, House, Orsay, New Yorker, Funk’N’Soul, Reporter, Cropp, Diverse
ale przyznam się że zdecydowanie wolę LUMPEKSY
tam znajduję stylowe ciuchy i mam 99,99% pewnożci że nie spotkam na ulicy nikogo w tym samym. jednak w lumpeksach kupuję zazwyczaj sweterki, po dolną czężć garderoby i koszulki wolę jeździć do w/w sklepów.31 lipca 2009 at 20:02ja zazwyczaj kupuję w centersport.pl – takie ubrania rekreacyjne
25 września 2009 at 09:21Ubrania sportowe i buty sportowe zawsze kupuję w Reeboku, bo ma najlepszą jakożć, a resztę to już różnie, czasem w reserved, czasem w zarze, czasem h&m albo jeszcze innym.
30 września 2009 at 11:46[usunięto_link] wrote:
Ubrania sportowe i buty sportowe zawsze kupuję w Reeboku, bo ma najlepszą jakożć
Zgadzam się, jeżli chodzi o buty i odzież sportową to reebok jest liderem. Zawsze zaglądam do sklepu firmowego oblookać co nowego mają i zawsze wychodzę chora, bo wszystko bym chciała. Widziałam super kurteczkę z on the move i już wiem, że muszę ja mieć. Lubię też ciuszki z orsaya i gapa.
13 października 2009 at 10:48Lubię H&M, Zarę a ostatnio ciuszki do fitnessu kupiłam w sklepie gatty :).
31 października 2009 at 12:50dla mnie to jest the best e-sklep
[usunięto_link]31 października 2009 at 19:00Też myżlę że gatta ma niezły sklep i szybkie przesyłki.
10 listopada 2009 at 15:28Kiedyż najbardziej pasował mi H&M teraz już nie mam takiego miejsca. Wszędzie znajdzie się coż fajnego jak sie dobrze poszuka
12 stycznia 2010 at 13:10Dla mnie najlepszym miejscem gdzie można kupić fajne ciuchy jest platforma moda.pl – mają bardzo duży wybór ubrań, szeroka rozmiarówkę, dlatego każdy może tam znaleźć coż dla siebie. Jest mnóstwo rzeczy dla nastolatków, ale także i dla osób dorosłych znajdzie się wiele modnych rzeczy. Polecam, bo naprawdę waro zaglądnąć na ich stronkę.
13 stycznia 2010 at 11:03Znam serwis moda.pl, i faktycznie można tam znaleźć wiele ciekawych oryginalnych rzeczy. Duży wybór i niskie ceny. Ja się przymierzam do zakupu nowej sukienki. Znalazłam kilka modeli na stronie tego serwisu, tylko nie wiem, którą wybrać;/
23 stycznia 2010 at 11:00Jeżeli chodzi o sklepy z ubraniami to jest ich naprwdę dużo,sama preferuje metodę oględzin w sklepie stacjonarnym a następnie zakup w internetowym. To najlepsze rozwiazanie.
- AutorOdp.