Najlepszy sklep z ubraniami

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 110 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    MmalaMii
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Moim ulubionym ostatnio stał się serwis http://odkupuj.pl/gdzie regularnie kupuje i znajduje coż fajnego. Pomału moja szafa zaczyna nie pomieszczać nowych ubrań więc zastanawiam się czy tam nie wystawić swoich rzeczy, może ktoż się skusi i odkupi 🙂

love_highheel
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

a ja lubię zrobić sobie rundkę po outletach:) wolę sobie przymierzyć, popatrzeć i powyginać, żeby wiedzieć jak się układa. a z zamawianiem przez internet i ewentualnymi zwrotami nie zawsze chce mi sie bawić:) teraz w fashion house mają być promocje, więc pewnie się wybiorę. Będę szukać butów na chłodniejsze dni więc na pewno zajrzę do moich ulubionych sklepów jak Kazar, Hogl czy Salamander.

Ewelina Jelen
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Najczęściej ubrania zamawiam na stronie Netmoda 🙂 Bardzo podobają mi się parki, jakie mają w ofercie – na wiosnę idealne. Nie mogę się tylko zdecydować na konkretny kolor 😉

Angelika Wrzos
    Członek
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Też bardzo lubię Netmodę. Mi się strasznie podobają ich ramoneski! 🙂

Honorata Janta
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Dla mnie najlepszym sklepem jest Nico!!! Zawsze trafiam na jaką fajną promocję, A teraz w Nico będzie organizowany Black Friday !! 😀 od 23 do 25 listopada oraz będzie 30% rabatu na cały nieprzeceniony asortyment ! 😉

Katarzyna345
    Uczestnik
    • Tematów: 3
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ja ostatnio to tylko butiki internetowe. W sieciówkach wszedzie wciaz to samo

Fajna stylowa babkaa
    Uczestnik
    • Początkujący

Ostatnio obczaiłam świetny sklep z sukienkami w różnych rozmiarach sklep internetowy justallsukienki.pl

MarynaSz
    Uczestnik
    • Tematów: 9
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Hexeline! Niezależnie od pory roku i sezonu zawsze znajde cos idealnego

xPeke
    Uczestnik
    • Początkujący

Osobiście kupuję w Pemilles, mają świetne t-shirty i jeszcze lepsze bluzy. Polecam sprawdzić.

Lena
    Uczestnik
    • Początkujący

Ja polecam sprawdzić  ofertę Vratelli i sprawić sobie coś wyjątkowego, nie pożałujecie! :>

jo___asiaa
    Uczestnik
    • Początkujący

Drogie Panie,
    w związku z tym, że większość zakupów w tych czasach przeniosła się do internetu myślę, że warto założyć wątek o sklepach internetowych, które nalezy omijać szerokim łukiem, aby nie stracić pieniędzy. Podobno takich jest coraz więcej.
    Ja dokonałam zakupów w sklepie BACCANERA (La Passione Urszula Kwiatkowska) – sukienka piękna!
    W promocji z 479 na 239
    Niestety.. nigdy do mnie nie dojechała. Ze sklepem kontaktu brak. Na facebooku usuwają negatywne komentarze i blokują każdego kto im je wystawia. Nie zwykłam szukać opinii szeroko w internecie, ale jak się zagłębiłam w temat okazało się, że nie jestem jedyna i oszukanych osób jest więcej.
    Także korzystając z tego, że wyprzedaże się zaczynają – akurat przed tym skepem ostrzegam.
    Myślę, że warto opisać swoje historie, aby przestrzec innych przed spotkaniem z oszustem.
    J.

Beatka1994kwiat
    Uczestnik
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Mój ulubiony butik to ubierzsie.com ponieważ wyprzedaż trwa tam cały rok oraz mają luksusowe i designerskie produkty w najniższych cenach

BellaElla123
    Uczestnik
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Głównie velpa 🙂 Mają super markowe ubrania i bardzo fajne promocje, ostanio było -15% na wyprzedaż 🙂

Valkiria55
    Uczestnik
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Spotkałam się już w internecie z negatywnymi opiniami na temat tego sklepu BACCANERA, przeraża mnie, że w dzisiejszych czasach sa sklepy, co oszukują ludzi…. niby mamy wsyztskie przepisy mające chronić konsumentów, ale i tak co jakis czas pojawiaja sie takie perełki 🙁

Julcia
    Uczestnik
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja się przerzuciłam ostatnio na zakupy internetowe, nie mam za bardzo czasu łazić po galeriach. Także polecam moje najnowsze odkrycie differenta . pl. Bardzo mi się podoba oryginalność rzeczy, jakie tam mają, bo w sieciówkach mam wrażenie, że wszędzie jest to samo… Mają swoją własną linię ubrań, a poza tym sprzedają znane marki typu Calvin Klein, Desigual, Anekke, Zaxy, itp. A przy okazji mają też dodatk, kosmetyki, perfumy i akcesoria do domu 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 110 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę