- AutorOdp.
- 13 sierpnia 2013 at 11:27
Moim sprawdzonym sklepem z sukienkami jest Danvera duży wybór, niskie ceny, żwietna jakożć,szybki czas realizacji:)
Najfajniejsze jest to że szyją tam na miarę więc nie ma obaw że coż nie będzie pasowało, żwietnie dopasowują się do ciała tuszując to co zbędne:) 😉16 września 2013 at 08:08Mój ulubiony sklep internetowy to danvera 🙂
Uwielbiam sukienki a tam mam ich pod dostatkiem 😉 W tym sklepie kupuję znacznie
taniej sukienki, no i nigdy nie ma problemu z rozmiarem 🙂5 października 2013 at 09:43Jest wiele dobrych i ciekawych sklepów z ubraniami,odzieżą- wystarczy tylko poszukać i na pewno znajdziemy coż dla siebie. Najgorszego nie wyróżnię bo nie bardzo jest sens,lepiej skupić się na tych najlepszych.
9 maja 2014 at 09:14Dla mnie najlepszym sklepem internetowym jest Galerii Artystyczna KuferArt, gdzie można znaleźć wspaniałą biżuterię, akcesoria, ubrania, nawet meble…Wszystko ręcznie robione, niepowtarzalne:)Uwielbiam te miejsce:)
9 maja 2014 at 12:47Ja zdecydowanie wybieram sklepy internetowe,natomiast który z nich jest najlepszy pod względem jakożci ubrań czy poziomu obsługi też ciężko mi powiedzieć. Mam swoich kilka ulubionych miejsc.
9 czerwca 2014 at 16:48Ja podobnie,przynajmniej ceny są o wiele niższe i to zarówno jeżeli chodzi o odzież jaki kosmetyki czy perfumy:)
17 lipca 2014 at 17:59Jakie żrednie ceny sukienek?
29 lipca 2014 at 13:35Nie tylko,bo w sklepach internetowych też spotkasz ciekawe i tańsze ubrania,a teraz jest sezon na promocje,wiec każda z nas upoluje dla siebie coż dobrego. Hitem są np letnie sukienki.
17 listopada 2014 at 12:39h m
house:P
19 grudnia 2014 at 09:04A ja nie mam najlepszego,zwracam uwagę na promocje jakie obowiązują w danym sklepie i szukam rabatów. teraz nawet w galeriach handlowych i tamtejszych sieciówkach można złowić niższe ceny.
20 lutego 2015 at 11:36Jeżeli mowa o dobrych sklepach z odzieżą oraz bielizną,to warto zwrócić uwagę również na naszą stronę,mamy szeroki wybór i niższe ceny:)
6 marca 2015 at 10:34Ja najczężciej kupuję w sieciówkach ale zdarza mi się zaglądać do osiedlowego ciucholandu. Z polskich sklepów bardzo lubię lattore, ze względu na eleganckie fasony ich ubrań i dobrą jakożć. Jeszcze nigdy nie wyszłam od nich z pustymi rękoma 🙂
22 maja 2015 at 09:54Ja z reguły zamawiam w tych mniejszych sklepach internetowych,rzadko kiedy w większych sieciówkach a to dlatego,że tamtejsza jakożć jest często marna,wolę tego uniknąć.
20 lipca 2015 at 11:19Szukając dobrej jakożci odzieży,warto sprawdzać także aukcje allegro ponieważ włażnie tam spotkamy szeroki wybór i niższe ceny,czego idealnym przykładem będą nasze aukcje z bielizną,naprawdę warto:)
30 lipca 2015 at 12:47Jeżeli chodzi o sklepy z ubraniami to warto zerknąć także na aukcje allegro,gdzie znajdziecie szeroki wybór i rozsądne ceny,ja często zamawiam w ten sposób i jak do tej pory jeszcze się nie zawiodłam.
- AutorOdp.