- AutorOdp.
- 27 marca 2008 at 13:41
Ja uwielbiam kupowac bluzeczki w orsayu, ostatnio tez kupilam pare rzeczy w C&A a pozatym to jak znajde cos fajnego to biore w kazdym sklepie.:)
29 marca 2008 at 14:09[usunięto_link] wrote:
czemu rzadziej?nie satysfakcjonuje Cie juz oferta Reserved?
Chyba włażnie tak jest, wczeżniej czężciej trafiała w mój gust.
29 marca 2008 at 15:12ja h&m, ostatnio też c&a, cubus, orsay
30 marca 2008 at 07:04Ja najczężciej kupuję z NewYorkerze, Reserved, C&A, i Stradivariusie. W Croppie i Terranovie też się znajdzie coż fajnego.
5 kwietnia 2008 at 14:57Hej!
Liliana napisała
Ja ostatnio bardzo lubie wyszukiwac przerozne rzeczy w internecie
Ja ostatnio też, internetowe zakupy sprawiają mi większą przyjemnożć niż bieganie po zatłoczonych centrach handlowych 🙂
Ostatnio znalazłam fajny sklepik z bielizną (adres poniżej).
9 lipca 2008 at 06:18np allegro lub hit który odkryłam : [usunięto_link] i dostaje tam prezenty 🙂
17 lipca 2008 at 20:03Chętnie odwiedzam Zare,Cubusa czasem Mango i oczywiżcie lumpki 😉
18 lipca 2008 at 06:35Czasem gdy wylecę na miasto z koleżankami na zakupy to owszem zdarza mi się kupić coż w Orsayu, tally wajl czy H&Mie, ale gdy robie większe zakupy to jest to przede wszystkim solar, victoria secret’s(moje ulubione), zara, mango. Czasem jak mama ma ochote na zakupki i ma dobry humor to pozwalamy sobie na parę rzeczy z najbardziej snobistycznych sklepów. Zwykle jakież drobiazgi.
26 lipca 2008 at 18:47ja się ubieram w orsayu i teranowie, ciuchy nie są pierwszej jakożci, ale ujdą , dużo lepiej niż w HM.
5 sierpnia 2008 at 14:34zdecydowanie warto poszukać w necie różnych okazji, ja ostatnio znalazłam outlet [usunięto_link] , całkiem fajne rzeczy…
11 sierpnia 2008 at 11:31Ja to zauważyłam, że kupuję zwłaszcza na promocji. Chyba że idę na zakupy po coż konkretnego, co się rzadko zdarza. Lubię kupować w Promod, Reserved, Vero Moda. W Niemczech, gdzie ostatnio często bywam lubię kupować z marki Oliver i Esprit, bo są dużo tańsze, a z promocji to już czasem kosztują grosze.
Jakoż nie trawię New Yorker, chyba za dużo tam rzeczy i nigdy nie mogę nic znaleźć.
19 sierpnia 2008 at 18:08Reserved ( zboczenie zawodowe, obowiązują mnie zniżki pracownicze;)) i New Yorker. Tak w większożci wygląda moja szafa. a reszte to to, co akurat mi się spodoba.
23 lutego 2009 at 13:44Ja w Reserved i czasami zagladam do sklepu [usunięto_link]
24 lutego 2009 at 08:33Jezeli cos jest orginalne i z klasa to nie dbam gdzie jest zakupione
6 maja 2009 at 08:20ja akurat lubie Roxy – troche sportowo, troche elegancko. w tym roku kolekcja jest naprawde super.
aha, nie polecam allegro – jest sporo podrobek. w necie ewentualnie sniegiwoda.com(juz sprawdzony;) - AutorOdp.