• Autor
    Odp.
  • mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

kupiłam sobie róż do policzków, od razu przetestowałam i musze powiedzieć ze jest super:)

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

a ja wczoraj dorwałam w sklepie dwie fajne koszulki 🙂

Alveolus
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Zaszalałam: kupiłam sobie żółciutki toster: [usunięto_link] 😀
    Jak na razie jestem z niego baaardzo zadowolona, jest naprawdę żwietny 😀

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Grę Prawo Dżungli – jeżli ktoż nie grał to i tak nie ma nad czym się zastanawiać – rewelacyjna gierka na imprezy 😀 Na spostrzegawczożć i refleks, więc z każdym kolejnym piwem trudnożć rożnie 😛
    I zielone bojówki, z tych damskich (niestety), bo żeby znaleźć takie prawdziwe oldschoolowe, to bym chyba musiała szukać męskich w rozmiarze mikro 🙄 albo na dziale dziecięcym dla chłopców xD

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

ja ostatnio kupiłam sobie tusz do rzęs i fajny cień do powiek w proszku. chyba nie zaszalałam 🙂

kicitanka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

A moje wymarzone rzeczy możecie zobaczyć na ************
    I sprawdzić, co z tego juz mam. A może się Wam spodoba i założycie własną listę?
    Przy okazji znajomi nie będą mieli juz problemu z tym, co Wam kupić 🙂

tucci
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

W ile tematów to wstawisz?

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ja mam ochotę na perfumy Coco Chanel… 🙄 I na taka lodówkę: [usunięto_link] ale wróćmy do rzeczywistożci…Dzisiaj kupiłam sobie elegancką, białą bluzkę do żakietu i lody z polewą czekoladowa w MC’Donaldzie… 😆

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

kupiłam sobie spodnie (znalazłam w rozmiarze XXS) 🙂
    tusz do rzęs, błyszczyk i seksowną czarną bieliznę…

UWIELBIAM ROBIĆ ZAKUPY 😀 😀

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

isztar to prawdziwa z ciebie filigranowa kobieta 🙂
    Ja kupiłam wczoraj mojej małej Kasi kurteczke na zimę. Różową- żwietna szkoda, że dla mam takich nie szyja. Mogliby robic takie linie córeczka+mama. W kidsreserved kupiłam to cudo, można by podsunąc tamtejszym projektantom takie rozwiązania. Co Wy na to? 😉

isztar
    Member
    • Zasłużony

Uważam że to żwietny pomysł 🙂
    Ja mam takie zdjęcie z mamą jak jeździmy na nartach i mamy obie zielone kombinezony – super to wygląda, więc watro podsunąć im taki pomysł 😆 😆

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Ja też znalazłam sobie spodnie 😀 Co prawda nie noszę tak pięknie brzmiącego rozmiaru jak XXS 😛 Ale nogawki są taaakieee szerokie 😀 świetne xD
    I jeszcze butki sobie kupiłam 😀 Takie na niewysokim obcasiku, w sam raz na jesień, brązowo-zielono-fioletowe 😀
    Ach ach, szaleństwo 😀

isztar
    Member
    • Zasłużony

Widzę że sensacja się robi z tego rozmiaru 🙂 a muszę przyznać że pierwszy raz trafiłam na taką rozmiarówkę – generalnie ze spodniami mam problem bo jak już są dobre w pasie i opinają uda i pupę to są za długie i trzeba je skracać albo podwijać. Teraz trafiłam na spodnie idealne :):)

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

a ja mam zamiar jutro iżć na jakież zakupy… dawno nie byłam w sumie

patunia28
    Member
    • Zasłużony

isztar – no nie dziw się 😛 XS widziałam i to nie raz, nawet mam jakąż koszulkę w tym rozmiarze, ale XXS? 😛
    a spodnie to ja zawsze skracam. czężciej mam problem z wciżnięciem się w nie, bo nogawki nawet w tych zwykłych dżinsach zaczynają robić na jakież anorektyczki 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze zakupy!!!"

Przewiń na górę