• Autor
    Odp.
  • patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

ja dziż dostałam o taką koszuleczkę 😀
    w sam raz na juwenalia będzie 😉

Androidka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

No ja w ramach nadejżcia wiosennej pogody i faktu, mimo, że wietrznie i chłodno jeszcze trochę jest; kupiłam sobie ciuszki z kilku różnych sklepów – z kolekcji wiosennych.
    Należało by już uzbierać nieco nowych zabaweczek do mojej garderoby :)))

Niby latałam po wszystkich sklepach ale najwięcej kupiłam z Cropp i no i z RE oczywiżcie. Ostatnio coż chyba za dużo mam od nich ciuchów – ale pasują mi więc nie mam z tym problemu 😀

joala
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 20
    • Bywalec

A ja kupiłam na super wyprzedaży super dresik w kolorze waniliowyum z beżową obwódką, sweterek w białograntowe paseczku z dekoltem w szpić a tam zamarkowana jest jakby biała bluzweczka z haftem |(białym)- żliczne cudeńko oraz szlafork – kimono 3/4 długożć – oryginalne japońskie:)))

patunia28
    Member
    • Zasłużony

hmmm 😀 to japońskie to bym z chęcią zobaczyła 😀
    ja ostatnio spodnie dresowe, buciki do biegania – w ramach inwestycji w moją kondycję 😉
    oraz prezent dla mojego K. 😀 na rocznicę, która jest za miesiąc, ale lepiej już mieć małe co nieco 😉

brunetka.2101
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja robiłam dziż zdjęcia do dyplomu i przy okazji zaszalałam 🙂
    Kupiłam dużo takich drobiazgów bo mam wesele za tydzień – żliczną torebeczkę żliwkową na łańcuszku (do sukienki na wesele), lakier do paznokci, błyszczyk, puder, farbę do włosów i maseczkę, fajne kolorowe papiloty, 3 pary silikonowych ramiączek do stanika, klamerkę i opaskę do włosów i 3 bluzeczki na lato. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

Chciałam jeszcze buty, ale te które mi się podobały były na mnie za duże 🙁

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

ostatnio kupiłem mojej Wybrance naszyjnik ze żlicznymi kamieniami…
    wybaczcie, oczywiżcie, że nie brylanty, ale i nie plastik 😉

wygląda na niej – co tu dużo gadać – szałowo! 🙄

jestem dumny, że wpadłem na tak boski pomysł! zachciało mi się dalej wymyżlać, co kupić 😀

patunia28
    Member
    • Zasłużony

no no hard 😀 ładnie, ładnie 😀 dobrze, że dalej masz ochotę na rozpieszczanie swojej lubej 😉
    ja sobie ostatnio sprawiłam komplecik z zielonymi bursztynkami 🙂 i fajniusią koszulkę do spania 😈

hard-man
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

no no hard 😀 ładnie, ładnie 😀 dobrze, że dalej masz ochotę na rozpieszczanie swojej lubej 😉

Noo, czasem mam, aż do spazmów 😆

[usunięto_link] wrote:

ja sobie ostatnio sprawiłam komplecik z zielonymi bursztynkami 🙂 i fajniusią koszulkę do spania 😈

brzmi to wszystko szalenie fajniusio 😀 chyba nad tym pomyżlę, Patuńcia, jak mówisz? koszulka erotyczna? a majteczki? znaczy stringi… facet może jej sprawić? czy to juz grzeszna niecnota 😈 ?

kora41
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

czasami drobiazg moze poprawic humor.dzis kupilam ksiazke

kingston
    Member
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

ja z kolei kupiłam rekorder n i wreszcie żaden serial nie przejdzie mi koło nosa 😉

umiemlatac
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

3 pary szpilek i 2 torebki 😆

Lestat
    Member
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Perfum o zapachu konwalii, lenonki, spinkę do włosów no i zapłaciłam za nowy tatuaż ^^

1kropelka
    Participant
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

Z moich ostatnich zdobyczy 🙂
    – bra top na fitness, tylko ja mam turkusowy – bardzo wygodny do biegania i na trening, no i żwietnie leży 😀
    [usunięto_link]

– białe balerinki
    – podkład mineralny rimmel – żwietny

Następne polowanie na fajowe rzeczy po wypłacie 🙂

hard-man
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Z moich ostatnich zdobyczy 🙂
    – bra top na fitness, tylko ja mam turkusowy – bardzo wygodny do biegania i na trening, no i żwietnie leży 😀
    [usunięto_link]

– białe balerinki
    – podkład mineralny rimmel – żwietny

Następne polowanie na fajowe rzeczy po wypłacie 🙂

Ta koszulka jest SPOKO – kupię 😆 wyglądasz boskooo
    co mi więcej potrzeba 😀 !

patunia28
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

brzmi to wszystko szalenie fajniusio 😀 chyba nad tym pomyżlę, Patuńcia, jak mówisz? koszulka erotyczna? a majteczki? znaczy stringi… facet może jej sprawić? czy to juz grzeszna niecnota 😈 ?

no wiesz 😉 facetowi zawsze wypada kupowanie takich prezentów swojej lubej 😀 na pewno się nie obrazi 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze zakupy!!!"

Przewiń na górę