- AutorOdp.
- 31 marca 2009 at 22:24
ja dziż dostałam o taką koszuleczkę 😀
w sam raz na juwenalia będzie 😉
3 kwietnia 2009 at 08:57No ja w ramach nadejżcia wiosennej pogody i faktu, mimo, że wietrznie i chłodno jeszcze trochę jest; kupiłam sobie ciuszki z kilku różnych sklepów – z kolekcji wiosennych.
Należało by już uzbierać nieco nowych zabaweczek do mojej garderoby :)))Niby latałam po wszystkich sklepach ale najwięcej kupiłam z Cropp i no i z RE oczywiżcie. Ostatnio coż chyba za dużo mam od nich ciuchów – ale pasują mi więc nie mam z tym problemu 😀
4 kwietnia 2009 at 22:04A ja kupiłam na super wyprzedaży super dresik w kolorze waniliowyum z beżową obwódką, sweterek w białograntowe paseczku z dekoltem w szpić a tam zamarkowana jest jakby biała bluzweczka z haftem |(białym)- żliczne cudeńko oraz szlafork – kimono 3/4 długożć – oryginalne japońskie:)))
5 kwietnia 2009 at 22:11hmmm 😀 to japońskie to bym z chęcią zobaczyła 😀
ja ostatnio spodnie dresowe, buciki do biegania – w ramach inwestycji w moją kondycję 😉
oraz prezent dla mojego K. 😀 na rocznicę, która jest za miesiąc, ale lepiej już mieć małe co nieco 😉13 czerwca 2009 at 13:41Ja robiłam dziż zdjęcia do dyplomu i przy okazji zaszalałam 🙂
Kupiłam dużo takich drobiazgów bo mam wesele za tydzień – żliczną torebeczkę żliwkową na łańcuszku (do sukienki na wesele), lakier do paznokci, błyszczyk, puder, farbę do włosów i maseczkę, fajne kolorowe papiloty, 3 pary silikonowych ramiączek do stanika, klamerkę i opaskę do włosów i 3 bluzeczki na lato. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Chciałam jeszcze buty, ale te które mi się podobały były na mnie za duże 🙁
15 czerwca 2009 at 22:38ostatnio kupiłem mojej Wybrance naszyjnik ze żlicznymi kamieniami…
wybaczcie, oczywiżcie, że nie brylanty, ale i nie plastik 😉wygląda na niej – co tu dużo gadać – szałowo! 🙄
jestem dumny, że wpadłem na tak boski pomysł! zachciało mi się dalej wymyżlać, co kupić 😀
16 czerwca 2009 at 22:37no no hard 😀 ładnie, ładnie 😀 dobrze, że dalej masz ochotę na rozpieszczanie swojej lubej 😉
ja sobie ostatnio sprawiłam komplecik z zielonymi bursztynkami 🙂 i fajniusią koszulkę do spania 😈16 czerwca 2009 at 22:59[usunięto_link] wrote:
no no hard 😀 ładnie, ładnie 😀 dobrze, że dalej masz ochotę na rozpieszczanie swojej lubej 😉
Noo, czasem mam, aż do spazmów 😆
[usunięto_link] wrote:
ja sobie ostatnio sprawiłam komplecik z zielonymi bursztynkami 🙂 i fajniusią koszulkę do spania 😈
brzmi to wszystko szalenie fajniusio 😀 chyba nad tym pomyżlę, Patuńcia, jak mówisz? koszulka erotyczna? a majteczki? znaczy stringi… facet może jej sprawić? czy to juz grzeszna niecnota 😈 ?
16 czerwca 2009 at 23:39czasami drobiazg moze poprawic humor.dzis kupilam ksiazke
17 czerwca 2009 at 05:47ja z kolei kupiłam rekorder n i wreszcie żaden serial nie przejdzie mi koło nosa 😉
20 czerwca 2009 at 10:233 pary szpilek i 2 torebki 😆
20 czerwca 2009 at 15:26Perfum o zapachu konwalii, lenonki, spinkę do włosów no i zapłaciłam za nowy tatuaż ^^
25 czerwca 2009 at 10:33Z moich ostatnich zdobyczy 🙂
– bra top na fitness, tylko ja mam turkusowy – bardzo wygodny do biegania i na trening, no i żwietnie leży 😀
[usunięto_link]– białe balerinki
– podkład mineralny rimmel – żwietnyNastępne polowanie na fajowe rzeczy po wypłacie 🙂
27 czerwca 2009 at 23:09[usunięto_link] wrote:
Z moich ostatnich zdobyczy 🙂
– bra top na fitness, tylko ja mam turkusowy – bardzo wygodny do biegania i na trening, no i żwietnie leży 😀
[usunięto_link]– białe balerinki
– podkład mineralny rimmel – żwietnyNastępne polowanie na fajowe rzeczy po wypłacie 🙂
Ta koszulka jest SPOKO – kupię 😆 wyglądasz boskooo
co mi więcej potrzeba 😀 !28 czerwca 2009 at 21:21[usunięto_link] wrote:
brzmi to wszystko szalenie fajniusio 😀 chyba nad tym pomyżlę, Patuńcia, jak mówisz? koszulka erotyczna? a majteczki? znaczy stringi… facet może jej sprawić? czy to juz grzeszna niecnota 😈 ?
no wiesz 😉 facetowi zawsze wypada kupowanie takich prezentów swojej lubej 😀 na pewno się nie obrazi 😉
- AutorOdp.