• Autor
    Odp.
  • isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

2 bluzeczki :):) do tego spineczki i opaska, balsam i lakier do włosów, ahh fajnie się robi zakupy..

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Butki i hmmmm nie wiem jak to się nazywa,ale ja na to mówię pelerynka z rękawami 3/4 😉 idę na wesele wkońcu… trzeba jakos wyglądać 😀

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

pelerynka? to ja chyba na to mówie nietoperz… jeżli myżlimy o tym samym 😉

hm… w heavy duty nic nie kupiłam… no to mam nowe reeboki… 😉

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

uhahaha nie tylko kobiety kupuja :D:D
    po intensywnych 5 godzinach poszukiwan w 2 centrach handlowych udalo sie!!
    kupilem koszule 😀 (oczywiscie nie byle jaka!! w niebieskie kwiatkopodobne wzorki!! – kozak :D)

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Kupiłam seledynowy płaszczyk, baletki, szal i stringi. Płaszcz przeceniony o 40% a stringi 50%!

VanillaSky
    Member
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

kupiłam ostatnio kilka rzeczy, ale mniejsza o nie. butki są najlepsze! niskie trekkingowe. super wygodne. nie mogę doczekać się weekendu kolejnego kiedy je przetestuję.
    no i jeszcze spódnicę fajniusią, ale muszę poczekać aż będzie jeszcze cieplej, bo do rajtek się nie nadaje, a bez rajtek – brrr zimno.

PS. jak długo możecie chodzić po sklepach? ja po wejżciu do 5 dostaję kota… nie wiem czy to normalne. kiedyż mogłam chodzić dłużej. starzeje się chyba… 🙄

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

ja byłam ost z teżciową przyszłą… 7 h na zakupach 🙂 i mając 19 lat uważam że to za długo 😉 kupiona garniturek na maturkę i kurteczka a`la skórka na wiosnę 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

ja nie jestem zakupowym maniakiem i tego typu wyprawy wykańczają mnie, wolę spożytkować ten czas inaczej:)

tygrysek
    Member
    • Maniak

ja nie lubię chodzić po sklepach

dobijają mnie tłumy babsk rozpychających się łokciami, z niewidzącym wzrokiem, taranujących mnie w drodze do wieszaków… nie lubię tłumy w takich miejscach… (mówię o jakimż h&m, reeserved, i tym podobnym) z resztą… i tak rzadko mi się zdarza spędzić w sklepie dłużej niż godzinę… 😕

tygrysek
    Member
    • Maniak

hm… dwa posty z rzędu tu trochę dziwne… czyżby nikt nic nie kupował? 😆

a ja kupiłam

se w660i. bede sobie z misiem wideorozmowy psztykać 😉

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Ja tez nie lubię po sklepach długo chodzić, a zwłaszcza w marketach. Nie raz mi się zdarzy w dużych galeriach trochę czasu spędzić. Ale tak to ogólnie dla mnie to strata czasu, wolę go inaczej spędzac 😆

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

ja też nie przepadam ale to była że tak powiem: siła wyższa 😉

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Moje dzisiejsze zakupy?Szampan,fajki i lizak… 😆 czyli klasyczny zestawik plenerowy 😆

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Ja ostatnio kupiłam buciki i bluzeczke

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

a ja sobie dzis wypatrzylam taaaaaka piekna kiecke, ale niestety nie pozwolilam sobie na jej zakup, bo portfel swieci pustkami;)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze zakupy!!!"

Przewiń na górę