• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

wydalam tyle w sephorze, ze az mi glupio…ale w tym miesiacu czeka mnie jeszcze jedna wyplata, wiec to olewam.

kupilam sobie meteorites guerlain, zestaw lancome-tusz, kredka i plyn do demakijazu i jeszcze eyeiner-wzielam bourjois, zeby nie bylo za drogo-nie wiem, czy bede umiala go uzywac.

poza tym golarki, antyperspirant, troche gumek do wlosow i spinek w H&M i na tym koniec:))

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

a ja dzis kupilam sobie pierscionek z Yes 🙂

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja kupilam sobie dwie pary butów, torebke, bluzkę ale czekam jeszcze na bielizne:D spodbala mi sie taka jedna i musze ja miec:)

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

a ja wczoraj 2 pary spodni i staniczki 🙂 ee 3 🙂

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

puder z rimmela, tusz… hm… też z rimmela… książka „zimny plomień” yuiko mishimy… i cztery półtora kilowe opakowania żarcia dla kota… a co będę co pare dni tachać? podwózka pod dom wczoraj była 😀

onione, jak pachnie to masełko bursztynowe? ziaja ma opazłotkowane pudełeczka, a nie należe do ludzi co to dziure zrobią żeby powąchać… czy tak samo bosko jak kakaowe? 😀

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hm… chyba jednak zostanę przy kakaowym… 😀

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

3 bluzeczkii, 2 bluzy, spodnie i 2 pary butów 🙂 i dresik taki komplet czarnyy ehh 🙂 uwielbiam zakupy 🙂

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

kupiłam ostatnio takie eleganckie spodenki, koszulkę w tally weil i jestem z niej bardzo zadowolona;] i perfumki;]

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

całą masę kosmetyków wczoraj i dziż jeszcze planuję dokupić krem do rąk z Ziaji kokosowej.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

kupiłam sobie spodenki 🙂 z teranovy 🙂

parvati
    Member
    • Guru

7 stanikow, 5 par gaci, swietne lniane spodnie, urocza koszulke, dwa log topy i dwie proste bluzki z rekawem 3/4.

poza tym kilka blyszczykow na allegro.

no to poszalalam.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Zupki Gerbera,łańcuszek do smoczka,gryzaczek… a i t-shirt dla mojego…hmm…dla kolegi powiedzmy 😉

parvati
    Member
    • Guru

brazowa kredka, szampon, odzywka, zel pod prysznic, krem i buty (nie moglam nie skorzystac z promocji w hd):)))

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

w ciagu ostatnich paru dni zamiast na rzeczy, wydalam na opere i na teatr- przyznam, dobry wybor 😉
    a teraz rozgladam sie za letnimi przewiewnymi spodniami i jakimis zgrabnymi sandałkami na małej szpilce.

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

moje ostatnie fajne zakupy to wata cukrowa i lody z okazji dnia dziecka 😉 dla siebie – co by nie było 😀 i bliet na sztukę w której mój przyjaciel grał 8) boski był 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze zakupy!!!"

Przewiń na górę