• Autor
    Odp.
  • miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

spoko
    mozesz na mnie liczyc!!

Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

HardDick, napisałeż to tak realistycznie, że na serio wierzę, że o takiej branży masz pojęcie (choćby teoretyczne 😆 ), ale dalej uważam, że jakież posty o seksie z teżciową to niezła beka i prowokacja 8)

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

@zasadniczy wrote:

HardDick, napisałeż to tak realistycznie, że na serio wierzę, że o takiej branży masz pojęcie (choćby teoretyczne 😆 ), ale dalej uważam, że jakież posty o seksie z teżciową to niezła beka i prowokacja 8)

Taaaaaaa… prowokacja. Koles wez wyjdz zza kompa i zacznij zyc. Moze przestana Cie dziwic rozne rzeczy albo nagle stwierdzisz, ze jestes kosmita z planety zwana 'czarna d***’. Bo w takiej sie obecnie znajdujesz.

Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ja tam mu wierze. Tez mam kolege z autem i mieskaniem, sam sie dorobil a jest jeszcze mlodszy niz HD. Tylko nei wiem jakiego ma ptaka:D.

Ale poza tym nei wiem o co ci HD chodzi? Ugryzlo cie cos czy jak? Panna cie zostawila, ze tak jeczysz?

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

@HardDick wrote:

@zasadniczy wrote:

Taaaaaaa… prowokacja. Koles wez wyjdz zza kompa i zacznij zyc. Moze przestana Cie dziwic rozne rzeczy albo nagle stwierdzisz, ze jestes kosmita z planety zwana 'czarna d***’. Bo w takiej sie obecnie znajdujesz.

Żyję na tyle ile trzeba 😛

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

A wielkiego f**** jak się dorobiłeż? 😆

Brand Managerom powiększają czy to też po zarobionych rodzicach? Chyba,że w beemie sam rożnie aż miło 😈

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Ja tam mu wierze. Tez mam kolege z autem i mieskaniem, sam sie dorobil a jest jeszcze mlodszy niz HD. Tylko nei wiem jakiego ma ptaka:D.

Ale poza tym nei wiem o co ci HD chodzi? Ugryzlo cie cos czy jak? Panna cie zostawila, ze tak jeczysz?

Na pewno ma wiedzę o branży menadżerów, to fakt. No chyba, że jest bezrobotnym, którego hobby to czytanie książek menadżerskich 😉

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@HardDick wrote:

Chlopaki – dzieciaki, chyba macie jakis problem. Ale poczekajcie troche, skonczcie szkoly i sie po prostu dorobcie. To nie problem… Mam inny problem, a tamta kobiete zostawcie w spokoju.

I tak pochwale sie, jezdze BMW M3 E46 – niebieskie. Kupione za wlasne pieniadze, zarobione zreszta w 100% legalnie. Tak samo jak 84 metrowy apartament w pewnej dzielnicy w Warszawie.

Marki odziezy zostaly specjalnie napisane, bo stare korporacyjne kur*y ~26-30 lat na to leca… Naprawde nie znacie takich?

ja nie znam…a od pewnego czasu w korporacji pracuje…

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ok.
    Ale że co mamy doradzić w tej sprawie?Nie chcesz być tym,kim jesteż-nie bądz.Z tego co piszesz wynika,że jetseż taką łajzą bez własnego zdania,co powie partnerka,to przyjmujesz jak swoje.Nie dziwię się więc,że nie jesteż szczężliwy.Masz kiepskie pojęcie o kobietach-na podstawie własnych,jak widzę,żrednio udanych dożwiadczeń.
    I musisz wiedzieć,że duży penis to nie wszystko 😛

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Ok.
    Ale że co mamy doradzić w tej sprawie?Nie chcesz być tym,kim jesteż-nie bądz.Z tego co piszesz wynika,że jetseż taką łajzą bez własnego zdania,co powie partnerka,to przyjmujesz jak swoje.Nie dziwię się więc,że nie jesteż szczężliwy.Masz kiepskie pojęcie o kobietach-na podstawie własnych,jak widzę,żrednio udanych dożwiadczeń.

Ale wy kobiety włażnie kochacie takie „łajzy” 😆 Dla was to są przecież prawdziwi macho 😆

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@zasadniczy wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ok.

Ale wy kobiety włażnie kochacie takie „łajzy” 😆 Dla was to są przecież prawdziwi macho 😆

nie, stary…

lajzy podobne do ciebie i do kolegi f**** nie sa dla nas macho.
    sa dla nas zalosni.

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Nie uważam się za łajzę, ani macho, a za normalnego faceta z klasą 😀

TrancEye
    Member
    • Zapaleniec

Generalnie to nie tak, ze nie mam wlasnego zdania, czy cos z tych rzeczy. Po prostu staram sie byc mily dla kobiety, ktora jest mila dla mnie. Tylko, ze jej bycie mila dla mnie okupiona jest moja pozycja i tym, co mam, a nie tym, co soba reprezentuje. Oczywiscie jestem w stanie zaimponowac wlasnie dziewczynie w okolicach 20-24 lat swoja dojrzaloscia, doswiadczeniem, madroscia zdobyta w szkolach, bo wiedzy mi po prostu nie brakuje. Ale jak myslicie… po co znowu taka sie ze mna zwiaze? Dla milosci? Haha… Dla fury, dla pieniedzy, dla seksu, dla wlasnego mieszkania… a ja… a ja znow bede na koncu.
    Kurde kiedy juz cos masz, kobieta naprawde przestaje kochac za charakter, za przekonania, za szlachetnosc, zarty i poczucie bezpieczenstwa u boku swojego mezczyzny. Ona sie w pewnym sensie lansuje u boku faceta, ktoremu w zyciu sie udalo. Moze miec wiele, niekoniecznie dzieki swojej ciezkiej pracy…

Dlatego naprawde szukam prawdziwej milosci, ktora pokocha mnie takiego jakim jestem, na dobre i na zle. Bedzie ze mna w zabawie, ale i w smutku… Zaczynam w to watpic, ze uda mi sie kiedys na taka znow trafic… 🙁

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

HardDick, zawsze możesz sobie znaleźć kobietę na stanowisku, profesjonalistkę w swojej branży, która sama też się dorobiła i będzie w Tobie widzieć prawdziwego partnera, który coż osiągnął i jest ambitny

TrancEye
    Member
    • Zapaleniec

@zasadniczy wrote:

HardDick, zawsze możesz sobie znaleźć kobietę na stanowisku, profesjonalistkę w swojej branży, która sama też się dorobiła i będzie w Tobie widzieć prawdziwego partnera, który coż osiągnął i jest ambitny

Idealnie… ale wiesz co? Tak nigdy nie będzie. A szkoda. Męczy mnie to wszystko… także, praktycznie nie jestem w stanie się skupić ostatnio na pracy. Szukam jakiegoż wyjżcia, póki co wyjżciem jest konsola, gry, chipsy i browar… No i żciganie się z pod żwiateł… Kryzys 30latka czy co?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nie chcę być facetem…"

Przewiń na górę