- AutorOdp.
- 26 lutego 2009 at 19:43
tak dobrze jest
gwiazdą być…
la la la la la la😆 😆 😆
27 lutego 2009 at 07:15[usunięto_link] wrote:
Jest też szansa, że mhmm nie ma 19 lat, wbrew pozorom tacy ludzie też piszą na forach. Jeżli ma np. 35, to chyba można uznać, że ma za sobą kilka stałych związków, np. 4 po 3 lata, nie?
Zgadza się, może tak być. Dlatego włażnie pytam. Dla jednego stały związek jest na całe życie a dla innego na 1 rok. Nie znam mhmm osobiżcie więc skoro rozmawiamy na takie tematy chciałbym wiedzieć jak on to rozumie.
27 lutego 2009 at 14:24dla mnie stały związek zaczyna się wtedy, gdy dobrze poznałem daną kobietę, a mimo to, nadal jestem z nią w związku 😆
nie odpowiem wprost, bo te pytania zajeżdżają mi jakimż ukrytymi chwytami erystycznymi. 😉
3 marca 2009 at 07:32[usunięto_link] wrote:
dla mnie stały związek zaczyna się wtedy, gdy dobrze poznałem daną kobietę, a mimo to, nadal jestem z nią w związku 😆
nie odpowiem wprost, bo te pytania zajeżdżają mi jakimż ukrytymi chwytami erystycznymi. 😉
Po prostu lubię wyjażniać pewne rzeczy. Przyznasz chyba, że bez tego dyskusja dożć często może przerodzić się w bezsensowną wykłócankę 😉
Ale odpowiedź na pytanie bardzo mi się podoba 🙂 Chyba będę ją czasami cytował jak będzie potrzeba 😀
- AutorOdp.