- AutorOdp.
- 26 listopada 2007 at 08:57
Nie wiem dlaczego moja wypowiedz ukazala sie az trzy razy…usuncie te dwie dodatkowe. 😀 😀 😀
26 listopada 2007 at 10:56ależ się tu wszyscy nerwowi porobili… ciekawe dlaczego??? 🙄
dobra… lubię jak mężczyzna ma trochę futerka, oczywiżcie miło jest jeżli trzyma je w ryzach. całkowita depilacja odpada (jak na mój gust), ale skrócenie kędziorków jest w porządku. bo szukanie jajek jest przyjemne, ale na wielkanoc, jeżli jajka są czekoladowe i schowane w ogródku 😀
26 listopada 2007 at 12:19Ubawilas mnie tym szukaniem jajek….i masz racje, to jest dobre tylko na Wielkanoc. 😀 😀 😀
26 listopada 2007 at 16:16powiem Wam ze rzeczywiscie ta parvati jakas nudna i o wszystko sie czepia, tutaj sa ludzie ktorzy gadaja na rozne tematy, nawet o blahostkach. chyba nie bedziemy rozwazac o Czarnobylu bo temat jest jasno wyznaczony.
jak dla mnie to lepiej jak facet jest wydepilowany, kwestia estetyki, nic sie nie placze, a jak na zero lub ktociutko to nie drapie i milo popatrzec bo to i owo wydaje sie wieksze…:) jak sie nie depiluje to przeciez go nie zmusze, ale pytanie bylo o to co kto woli 🙂
26 listopada 2007 at 18:32buahahaha
taaa…prawdziwa ze mnie nudziara:)))
temat jasno wyznaczony, a ty zamiast o wlosach piszesz o parvati. tez jestes nudziara?:)))
27 listopada 2007 at 20:48nie wiem czy zauwazylas, ale wypowiedzialam sie na WYZNACZONY temat.chyba jestes malo spostrzegawcza, a ze poruszylam temat Twoich kiepskich docinkow i wypowiedzi, to chyba naturalna reakcja…na takie glupoty. moze tamten temat nie jest wielce wazny, ale zabawny, a Twoje docinki i tak tu nikogo nie ruszaja.pozdrawiam
ps. nudna i nudziara to 2 rozne slowa, sprawdz w slowniku.27 listopada 2007 at 23:18Ooo dawno się nie wypowiadałam w tym temacie a tu jakaż afera bez mojego udziału 😆
Odniosę się do wczeżniejszych wypowiedzi może.Telpeloth opowiedział nam o swoich dożwiadczeniach z depilacją i to było jak najbradziej na temat.Ja przynajmniej nie czuję sie oburzona jego wypowiedzią.Bardziej oburza mnie kiedy ktoż pisze tu o tym,że zakochał się w kimż poznanym przez gg… 😆 Jakiż dziwny konflikt sie tu wytworzył,a przecież w temacie chodzi własnie o depilację u mężczyzn,więc dlaczego mężczyzni,którzy to robią niemieliby nam opowiedzieć o motywach swojego działania? 🙂 Widzę jednak,że niektóre tematy powinny być oznaczone czerwonym kółeczkiem 😉 coby własnie później nie było nieporozumień 😀28 listopada 2007 at 07:07[usunięto_link] wrote:
Ooo dawno się nie wypowiadałam w tym temacie a tu jakaż afera bez mojego udziału 😆
Odniosę się do wczeżniejszych wypowiedzi może.Telpeloth opowiedział nam o swoich dożwiadczeniach z depilacją i to było jak najbradziej na temat.Ja przynajmniej nie czuję sie oburzona jego wypowiedzią.Bardziej oburza mnie kiedy ktoż pisze tu o tym,że zakochał się w kimż poznanym przez gg… 😆 Jakiż dziwny konflikt sie tu wytworzył,a przecież w temacie chodzi własnie o depilację u mężczyzn,więc dlaczego mężczyzni,którzy to robią niemieliby nam opowiedzieć o motywach swojego działania? 🙂 Widzę jednak,że niektóre tematy powinny być oznaczone czerwonym kółeczkiem 😉 coby własnie później nie było nieporozumień 😀Dokladnie tak! Wszyscy jestesmy dorosli, wolno nam dyskutowac na kazdy temat,szczegolnie na forum. Jesli komus temat nie odpowiada nie musi sie przeciez wypowiadac.
Rozne tematy dla roznych ludzi…..mysle,ze tu jest ich na tyle duzo,ze kazdy znajdzie cos dla siebie-ja nie zkrytykowalam zadnego tematu chociaz wiele mi sie nie podoba-poprostu sie nie udzielam!!
28 listopada 2007 at 08:08W ramach sprostowania – nie depilacja tylko golenie.
Aby być dokładniejszym – strzyżenie wzgórka, golenie worka mosznowego.28 listopada 2007 at 13:19[usunięto_link] wrote:
nie wiem czy zauwazylas, ale wypowiedzialam sie na WYZNACZONY temat.chyba jestes malo spostrzegawcza, a ze poruszylam temat Twoich kiepskich docinkow i wypowiedzi, to chyba naturalna reakcja…na takie glupoty. moze tamten temat nie jest wielce wazny, ale zabawny, a Twoje docinki i tak tu nikogo nie ruszaja.pozdrawiam
ps. nudna i nudziara to 2 rozne slowa, sprawdz w slowniku.chcialam cos napisac, ale nie czuje sie dobrze w dyskusjach na tym poziomie. za nisko…
28 listopada 2007 at 19:40moze za wysoko patrzysz…uwazaj bo sie potkniesz i upadniesz…
28 listopada 2007 at 19:42[usunięto_link] wrote:
moze za wysoko patrzysz…uwazaj bo sie potkniesz i upadniesz…
bez obaw.
28 listopada 2007 at 20:17Gdybym miała latek kilka może własnie tupałabym nóżkami.. 🙄
Jesteżcie niemożliwi ❗
Wybaczcie, ale jeżeli macie zamiar dalej tak sobie nawzajem „dokuczać” – delikatnie mówiąc.. . to zamykamy temat i… kropka 😕8 stycznia 2008 at 16:42Lubie przycięte lub całkowicie ogolone 🙂
14 maja 2008 at 17:32ja też lubię jak facet się goli.. trochę włosków może być, ale bez przesady.
- AutorOdp.