• Ten temat ma 83 odpowiedzi, 47 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat temu przez kala48.
Wyświetlanie 9 wpisów - od 76 do 84 (z 84 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Obcasik
    Uczestnik
    • Tematów: 3
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Opalanie natryskowe- nigdy więcej. Po tym zabiegu w Krakowie miałam straszne plamy na skórze. Miałam wrażenie jakby ta Pani z salony robiła to pierwszy raz, bo zupełnie się na tym nie znała :/ Teraz wydaje mi się, że emulsja do ciała samoopalająca Aloe Vera z hb daje lepsze efekty. Po niej skóra wygląda naturalnie, nie ma na niej żadnych brzydkich plam.

misia21
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Mam złe nawyki do opalania natryskowego. Raz zostały mi straszne plamy dodatkowo łuszczy się strasznie skóra

hiacynta80
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Nie polecam nikomu opalania natryskowego! bardzo szybko się zmywa, do tego strasznie brudzi ubranie. Nie jest się zadowolonym z efektów lecz zażenowanym

Lucy88
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ja nigdy nie byłam na takim opalaniu, ale przed sylwestrem chciałabym sobie zrobić.Ale z tymi plamami to jak to jest ?

ewcia41
    Członek
    • Odp.: 9
    • Początkujący

JA jestem przeciwna takim opalaniom, bardzo to szkodzi i do tego jak schodzi to wygląda nie estetycznie.

kala48
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Jest to jakaż metoda, szybka i skuteczna, tylko szkoda że aż tak kosztowna a znika szybko

EmilStepien
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Moja skóra po takim opalaniu jest pomarańczowa a nie brązowa. Ktoż tak miał?

moonika
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

@EmilStepien wrote:

Moja skóra po takim opalaniu jest pomarańczowa a nie brązowa. Ktoż tak miał?

Wszystkie tak mają. Ten natrysk to porażka. 🙂

maryssiak
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Jaki jest koszt takiego opalania?

Wyświetlanie 9 wpisów - od 76 do 84 (z 84 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę