- AutorOdp.
- 22 grudnia 2007 at 20:53
[usunięto_link] wrote:
Mój brat jest księdzem stąd wiem .A myżleliżcie ,że co? 😀
też mam w rodzinie księdza… ale takich szczegółów nie znam 😆 😆 😆 😆 😆
22 grudnia 2007 at 21:09Myszka19 to ja nie wiem jak jest u ciebie.U mnie jest tak ,że wiele razy do nas przyjeżdża w sutannie a potem ją zdejmuje i pod spodem ma koszulkę polo i spodnie .Tak samo jest zakładaniem ,nie zdejmuje tego tylko na wierzch zakłada sutannę. Bardzo lubi jeździć rowerem ,a w sutannie to raczej kłopot.Jakoż Ci nie wierze abyż tego nie wiedziała ,to tak jakbyż powiedziała ,że jak twoja mama zdejmuje płaszcz to ty nie wiesz co ma pod spodem.
A szczegóły dla mnie: jaki ma kolor slipek -tego nie wiem.22 grudnia 2007 at 21:19[usunięto_link] wrote:
Myszka19 to ja nie wiem jak jest u ciebie.U mnie jest tak ,że wiele razy do nas przyjeżdża w sutannie a potem ją zdejmuje i pod spodem ma koszulkę polo i spodnie .Tak samo jest zakładaniem ,nie zdejmuje tego tylko na wierzch zakłada sutannę. Bardzo lubi jeździć rowerem ,a w sutannie to raczej kłopot.Jakoż Ci nie wierze abyż tego nie wiedziała ,to tak jakbyż powiedziała ,że jak twoja mama zdejmuje płaszcz to ty nie wiesz co ma pod spodem.
A szczegóły dla mnie: jaki ma kolor slipek -tego nie wiem.ale ja nie miałam nic złego na myżli pisząc to.. to jest Twój brat więc to rozumiem.. 🙂 a mój to dalszy wujek 🙂 więc bardzo żadkoooo go widuję 🙂 dlatego nie wiem co on tam nosi pod spodem 😛
26 grudnia 2007 at 15:14Ostry temat 🙂 a wypowiedzi jeszcze lepsze 😈
A to kobiety w spodniach budza jeszcze jakies szczgolne zainteresowanie?
Jest XXI wiek.
Nosze spodnie bo sa wygodniejsze, lepsze i bardziej je lubie od spudnic czy sukienek.
Spudnice wkladam doslownie raz na 2 lata.
Zle sie czuje w spudnicy, nie podoba mi sie nawet.26 grudnia 2007 at 18:41Kobiety zawsze wzbudzają zainteresowanie, szczególnie te w dopasowanych spodniach. I będą w dalszym ciągu wzbudzać zainteresowanie nie tylko w XXI wieku ale jeszcze w XXII wieku.
26 grudnia 2007 at 18:47[usunięto_link] wrote:
Kobiety zawsze wzbudzają zainteresowanie, szczególnie te w dopasowanych spodniach. I będą w dalszym ciągu wzbudzać zainteresowanie nie tylko w XXI wieku ale jeszcze w XXII wieku.
Tak samo można powiedzieć, że faceci, chodzący w spodniach wzbudzają zainteresowanie. Chyba liczy się to, na kim są noszone spodnie, a nie czy są to spodnie czy worek?
26 grudnia 2007 at 19:31A czy ma to jakiekolwiek znaczenie czy kobieta chodzi w spodniach czy w spudnicy?
26 grudnia 2007 at 21:38[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Mój brat jest księdzem stąd wiem .A myżleliżcie ,że co? 😀
też mam w rodzinie księdza… ale takich szczegółów nie znam 😆 😆 😆 😆 😆
Myszko to chyba oczywiste,ze ksiadz nosi spodnie pod sutanna.
27 grudnia 2007 at 21:29Kobiety też noszą spodnie (rajstopy) gdy chodzą w spódnicy lub sukience!
28 grudnia 2007 at 18:50[usunięto_link] wrote:
Kobiety też noszą spodnie (rajstopy) gdy chodzą w spódnicy lub sukience!
Uwazasz,ze spodnie i rajstopy to to samo? 🙄
29 grudnia 2007 at 19:20Rajstopy to forma spodni, lub spodniopodobne!
29 grudnia 2007 at 19:26Rajstopy to nie forma spodni, bo nie nosi się ich samych.
29 grudnia 2007 at 19:33Hamster, albo udajesz dziecko 5-letnie, albo nim jesteż.
Chodzisz w samych spodniach? Odpowiem za Ciebie- tak
Chodzisz w samych rajstopach? Odpowiem za Ciebie- nie
I sprawa jasna.To tak jakbyż przyrównał jabłko i gruszkę- owoce, rosną na drzewach.
rajstopy i spodnie- ubrania, noszone na nogach29 grudnia 2007 at 19:37[usunięto_link] wrote:
Chodzisz w samych rajstopach? Odpowiem za Ciebie- nie
hmm.. nie wiadomo w czym on chodzi 🙂
29 grudnia 2007 at 19:48No w sumie, nie wiadomo. Może chodzi nago.:D
- AutorOdp.