- AutorOdp.
- 16 listopada 2007 at 09:01
[usunięto_link] wrote:
strasznie mnie smieszy „udzielanie poparcia” w takiej sprawie: ooo tak!!! jestem z toba ani jeden platek sniegu nidgy nie roztopil mi sie na rajstopach!!!
zalozcie moze orgranizacje. buahaha.
a mi owszem: zdarzylo sie wiele razy, ze padajacy z nieba snieg roztopil mi sie na nogac. i to niezaleznie od poszczegolnych czesci garderoby: czy to spodnie czy to rajstopy:)
nikomu z tego powodu nie udzielam poparcia czy braku poparcia. normalna sprawa-warunki atmosferyczne i juz.poziom tego forum bywa do prawdy zenujacy. o sprawe taka jak platki sniegu roztapiajace sie na ubraniu klocic sie nie zamierzam. to dosc zalosne.
Skoro poziom tego forum jest tak zenujacy…pytanie zasadnicze:
Co tu jeszcze robisz?????
16 listopada 2007 at 09:03dobrze sie bawie:)
16 listopada 2007 at 12:11[usunięto_link] wrote:
dobrze sie bawie:)
poniżając innych? w takim razie to Ty jesteż żenująca.. nie to forum..
16 listopada 2007 at 14:04Myżlę, że większożć osób nie chce Cię na tym forum Parvati i to nie z zazdrożci czy jakiż innych dziwnych powodów (coż się z pewnożcią znajdzie w Twojej odpowiedzi), tylko dlatego, że Ty w ogóle nie dyskutujesz na żaden temat, nie radzisz, po prostu mijasz się całkowicie z przeznaczeniem forum! Jeżli chcesz we wszystkich sprawach siebie wychwalać to po prostu stań przed lustrem i poprowadź monolog, albo rozmawiaj ze swoimi wspaniałymi przyjaciółmi bądź boskim chłopakiem i nie zaprzątaj sobie głowy tym forum o żenującym poziomie.. w końcu on Tobie nie przystoi, czyż nie!?
16 listopada 2007 at 15:11[usunięto_link] wrote:
Myżlę, że większożć osób nie chce Cię na tym forum Parvati i to nie z zazdrożci czy jakiż innych dziwnych powodów (coż się z pewnożcią znajdzie w Twojej odpowiedzi), tylko dlatego, że Ty w ogóle nie dyskutujesz na żaden temat, nie radzisz, po prostu mijasz się całkowicie z przeznaczeniem forum! Jeżli chcesz we wszystkich sprawach siebie wychwalać to po prostu stań przed lustrem i poprowadź monolog, albo rozmawiaj ze swoimi wspaniałymi przyjaciółmi bądź boskim chłopakiem i nie zaprzątaj sobie głowy tym forum o żenującym poziomie.. w końcu on Tobie nie przystoi, czyż nie!?
brawo!! 🙂
otóż nasza kochana Parvati jest ideałem… jej chłopak i życie również.. a my powinnyżmy sie od niej uczyć!o lol.. 😀
16 listopada 2007 at 15:41Jezu Parvatti wez wyluzuj dziewczyno! 😯 😯 Nie no widze przeginasz rowno! 👿 Bawi Cie wysmiewanie sie z innych czy dokuczanie ? 😯 😕 To swiadczy o Tobie! Jestes widocznie jakas niedojzala i zachowujesz sie jak gowniara (sorry za wyrazenie, ale nie moge juz czytac tych klotni) . Nie jestem po niczyjej stronie ale to jest forum i dotad nie widzialam zadnych sprzeczek, dziewczyny i chlopaki sa tutaj na forum w prozadku ,staraja sie doradzac ,pomoc , kazdy pisze swoje zdanie a Ty reagujesz na wszystko zloscia!! Agresja!! 😈 Wez dziewczyno nie wiem zrob cos z tym albo uspokoj sie ok?? Prosze nie klocic sie dziewczeta!! 😕 😉
16 listopada 2007 at 16:35jeso…
nie ma sensu sie klocic..racja..
tylko po co tyle jadu i zarozumialosci w niektorych postach ❗ ❓
jestesmy tu po to zeby sie wygadac..poradzic..i chyba mile spedzic czas..
nikt nie chce niepotrzebnie tracic energii na jakies glupie klotnie i nieporozumienia ktorych w zyciu chyba i tak nam nie brakuje..nie uwazacie ❓16 listopada 2007 at 22:35Kochane Panie, nie kłóczcie się, lepiej napiszcie dlaczego ubieracie spodnie a nie spódnice!
16 listopada 2007 at 22:44Pisałam to już w innym temacie,ale powtórzę to i tu-Parvati po prostu postanowiła się dowartożciować na tym forum i mnie to juz troszkę znudziło… 🙄
16 listopada 2007 at 23:04ale się czepiłyżcie 😀 sądzę wprawdzie, że Parvati nie potrzebuje obrony, ale hmm ona naprawdę czasem pisze bardzo sensownie (i dobrze, bo jakbyżmy były wszystkie jednomyżlne, to nie byłoby takich zagorzałych dyskusji, a tak to przynajmniej jest ciekawie). Poza tym, czepia się głownie szeroko pojętej głupoty (a sprowadzenie na ziemię też czasem jest potrzebne)… Nie czekacie z zainteresowaniem, aż się wypowie na jakiż temat? Ja lubię, bo jest wesoło. 😀
No przecież to nie jest kółko wzajemnej adoracji, trochę dystansu (:
16 listopada 2007 at 23:13Ja jakoż dziwnie nie czekam na jej wypowiedzi.Żadko wnoszą coż istotnego do tematu.Zwykle są pełne przechwałek i najczężciej pada w nich słowo „żenada”.Skoro jest na forum tylko po to,żeby negować każdą wypowiedź,to niepowiedziałabym,że jej obecnożc jest tu aż tak niezbędna.Ale ok-skoro jej to poprawia samoocene to proszę bardzo-niech sobie dalej pisze o swej jakże wszechstronnej osobie 😛 Dla mnie jest żmieszna,ale ja mam dziż zły dzień 😛
16 listopada 2007 at 23:36[usunięto_link] wrote:
ale się czepiłyżcie 😀 sądzę wprawdzie, że Parvati nie potrzebuje obrony, ale hmm ona naprawdę czasem pisze bardzo sensownie (i dobrze, bo jakbyżmy były wszystkie jednomyżlne, to nie byłoby takich zagorzałych dyskusji, a tak to przynajmniej jest ciekawie). Poza tym, czepia się głownie szeroko pojętej głupoty (a sprowadzenie na ziemię też czasem jest potrzebne)… Nie czekacie z zainteresowaniem, aż się wypowie na jakiż temat? Ja lubię, bo jest wesoło. 😀
No przecież to nie jest kółko wzajemnej adoracji, trochę dystansu (:
To nie chodzi o odmiennożć zdań, ale sposób wyrażania się. Można dyskutować i kłócić się na poziomie, bez głupich komentarzy i chamskich docinek.
17 listopada 2007 at 07:47czy to forum poprawia mi samoocene?
moze niekoniecznie…ale przyznaje: gdy czytam niektore posty zdarza mi sie czuc ulge, ze nie jestem idiotka:))17 listopada 2007 at 08:29Zielonookoa, ale zauważ, że dużo takich bezsensownych dyskusji się bierze z tego, że Parvati pisze żenada, ktoż odpisuje, że zawsze się czepia, ona odpisuje coż niemiłego i nagle wszyscy są źli i temat schodzi na to, jaka Parvati jest zła. Bez sensu. Myżlę, że trzeba po prostu ignorować niektóre jej wypowiedzi (zwłaszcza, jak wiedomo, do czego będzie zmierzać dyskusja o tym), to trochę ułatwi życie. A inne — no cóż, ja nadal twierdzę, że czasem powie coż mądrego i wnoszącego jakiż inny głos do dyskusji. Poza tym to tylko forum…wyluzujcie (:
17 listopada 2007 at 08:58Myżlę, że z tym ignorowanie to racja. Tylko, że czasem te komentarze dotyczą innych forumowiczek, a coż takiego nie powinno być akceptowane i nie popieram przymykania oka na coż takiego. Piszemy na jednym forum, a ostatnio tylko się kłócimy i myżlę, że czas to zmienić.
- AutorOdp.