- AutorOdp.
- 30 grudnia 2007 at 20:14
Nie widzę dużej różnicy między rajstopami a leginsami, z tą różnicą że rajstopy zakrywają stopy.
31 grudnia 2007 at 00:15A ja nie widzę różnicy u mężczyzn między spodniami a kalesonkami 😀
No i Hamster co Ty na to?Może się mam pokażesz w kalesonkach w sumie nie widać dużej różnicy pomiędzy dwoma tymi rzeczami.
2 stycznia 2008 at 18:43Jest wielka różnica. Kalesony zawsze nosi się pod spodniami. Natomiast niektóre kobiety chodzą w rajstopach podobnych do leginsów.
4 stycznia 2008 at 16:39No nie wytrzymam.Usprawiedliwia Cię tylko to ,że jesteż mężczyzną i mylisz pojęcia spodnie ,rajstopy,leginsy.
Owszem, kaleson nie nosi się na wierzchu, podobnie jak rajstop.Zresztą już Ci dziewczyny tłumaczyły.Niema leginsów podobnych do rajstop (chyba,że ja o czymż nie wiem) 😀
4 stycznia 2008 at 19:11Leginsy to po prostu przy kostce obcięte rastopy, czasamy chrochę grubsze żeby nie było widać majtek. A może są tu jacić biegli którzy naukowo ten problem wytłumaczą?
Ja po prostu lubię kobiety w dopasowanych spodniach szczególnie w kolorach: biały, siwy, bezowy i jasnoniebieski.4 stycznia 2008 at 20:04jaki problem? i po co kots ma to tłumaczyć?
5 stycznia 2008 at 21:39[usunięto_link] wrote:
jaki problem? i po co kots ma to tłumaczyć?
Wlasnie 😆 Jaki temat w ogole, hehehe. Jest co tlumaczyc 😛
12 stycznia 2008 at 18:31Wznawiam ważny temat społeczny i zapraszam do dalszej dyskusji, szczególnie Panie w dopasowanych spodniach!
13 stycznia 2008 at 00:27[usunięto_link] wrote:
Wznawiam ważny temat społeczny i zapraszam do dalszej dyskusji, szczególnie Panie w dopasowanych spodniach!
Hahaha. Może Ty jakąż organizację załóż albo zrzeszenie. To poważny problem społeczny, istotnie. Może mógłbyż jakoż pomóc się odnaleźć kobietom, które noszą dopasowane spodnie. W dodatku to na pewno jakaż reprezentatywna grupa, może możnaby jakież badanie przeprowadzić na ten jakże ciekawy temat. 🙂
A tak w ogóle to wszyscy zdrowi? 😉
16 stycznia 2008 at 19:22Niezła podpowiedż. Może założymy klub Miłożników Pań w dopasowanych spodniach? W Ruhpolding/Bawaria jest klub miłożników strapsów damskich. Przez każdym zebraniem członków, występuje modelka w strapsach.
20 stycznia 2008 at 22:03Co Wy na to?
20 stycznia 2008 at 22:06Myżlę, że to prawie zboczenie, albo komuż bardzo nudzi się w życiu:)
22 stycznia 2008 at 18:48Na czym miałoby to zboczenie polegać? Wielkim zboczeniem jest kradzież i nikt złodzieja nie posądza o zboczenie! Gdzie ta logika?
23 stycznia 2008 at 13:04[usunięto_link] wrote:
Wielkim zboczeniem jest kradzież i nikt złodzieja nie posądza o zboczenie!
😯 😆 😆 Tak głupie, że aż żmieszne.
Chomiku, co z Tobą? Ty masz jakież poważne problemy, z którymi sobie nie radzisz?24 stycznia 2008 at 20:35Jestem szczężliwy. Jedyny problem to wasza logika. Czyżby Rydzyk wasze rozumy pokręcił?
- AutorOdp.