• Autor
    Odp.
  • Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Nie widzę dużej różnicy między rajstopami a leginsami, z tą różnicą że rajstopy zakrywają stopy.

Ignis
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

A ja nie widzę różnicy u mężczyzn między spodniami a kalesonkami 😀
    No i Hamster co Ty na to?

Może się mam pokażesz w kalesonkach w sumie nie widać dużej różnicy pomiędzy dwoma tymi rzeczami.

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Jest wielka różnica. Kalesony zawsze nosi się pod spodniami. Natomiast niektóre kobiety chodzą w rajstopach podobnych do leginsów.

Ignis
    Member
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

No nie wytrzymam.Usprawiedliwia Cię tylko to ,że jesteż mężczyzną i mylisz pojęcia spodnie ,rajstopy,leginsy.

Owszem, kaleson nie nosi się na wierzchu, podobnie jak rajstop.Zresztą już Ci dziewczyny tłumaczyły.Niema leginsów podobnych do rajstop (chyba,że ja o czymż nie wiem) 😀

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Leginsy to po prostu przy kostce obcięte rastopy, czasamy chrochę grubsze żeby nie było widać majtek. A może są tu jacić biegli którzy naukowo ten problem wytłumaczą?
    Ja po prostu lubię kobiety w dopasowanych spodniach szczególnie w kolorach: biały, siwy, bezowy i jasnoniebieski.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

jaki problem? i po co kots ma to tłumaczyć?

Lalka_z_Porcelany
    Member
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

jaki problem? i po co kots ma to tłumaczyć?

Wlasnie 😆 Jaki temat w ogole, hehehe. Jest co tlumaczyc 😛

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Wznawiam ważny temat społeczny i zapraszam do dalszej dyskusji, szczególnie Panie w dopasowanych spodniach!

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Wznawiam ważny temat społeczny i zapraszam do dalszej dyskusji, szczególnie Panie w dopasowanych spodniach!

Hahaha. Może Ty jakąż organizację załóż albo zrzeszenie. To poważny problem społeczny, istotnie. Może mógłbyż jakoż pomóc się odnaleźć kobietom, które noszą dopasowane spodnie. W dodatku to na pewno jakaż reprezentatywna grupa, może możnaby jakież badanie przeprowadzić na ten jakże ciekawy temat. 🙂

A tak w ogóle to wszyscy zdrowi? 😉

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Niezła podpowiedż. Może założymy klub Miłożników Pań w dopasowanych spodniach? W Ruhpolding/Bawaria jest klub miłożników strapsów damskich. Przez każdym zebraniem członków, występuje modelka w strapsach.

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Co Wy na to?

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Myżlę, że to prawie zboczenie, albo komuż bardzo nudzi się w życiu:)

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Na czym miałoby to zboczenie polegać? Wielkim zboczeniem jest kradzież i nikt złodzieja nie posądza o zboczenie! Gdzie ta logika?

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Wielkim zboczeniem jest kradzież i nikt złodzieja nie posądza o zboczenie!

😯 😆 😆 Tak głupie, że aż żmieszne.
    Chomiku, co z Tobą? Ty masz jakież poważne problemy, z którymi sobie nie radzisz?

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Jestem szczężliwy. Jedyny problem to wasza logika. Czyżby Rydzyk wasze rozumy pokręcił?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Panie w spodniach"

Przewiń na górę