- AutorOdp.
- 15 czerwca 2006 at 09:59
A ja nie mam domu ani działki ale za to mam nowego faceta z tym wszystkim;)))
Moze jak bedzie git miedzy nami to i domek bedzie:)16 czerwca 2006 at 17:28Ja mam wielką działkę z duuuzym basenem, ale nie umiem wam tu fotki wleić 😕
Oj Kosteczko to trafilas nieżle 😉
17 czerwca 2006 at 18:57możesz zrobić tak jak ja sygnature, jak będziesz miała problem to napisz na pw i powiem Ci Kasiu co i jak…
18 czerwca 2006 at 13:12Zdjęcia Kasi działki w Hyde Parku 🙂
18 czerwca 2006 at 15:11ja nogi i miejsca intymne depiluje depilatorem 🙂 na poczatku bolało lecz teraz to dla mnie pestka 😛
problem z wrastajacymi wloskami tez mam…. ehhhh, co zrobic by tak nie bylo 🙁 ?
i probuje sie przemoc do depilowania pach lecz nie moge.. to boli… nie znacie jakis znieczulaczy?19 czerwca 2006 at 12:41znieczulaczy nie znam, ale chciałam też się pochwalić, że mam działkę, a rodzice mojego faceta mają dom nad morzem, więc mam wczasy za free 🙂 i pieknie opalone nogi 😀
26 czerwca 2006 at 12:01to jak? nie ma metody na te wrastające włoski?? wygląda to okropnie, nie dożć, że tak jakby były niedogolone, to jeszcze zaczerwienione, nogi nie nadają sie do pokazania, a tu upał
26 czerwca 2006 at 20:06mnie niestety rosną 3 włoski na szyi 😳 i własnie te włoski co jakis czas jak wyrywam to potem wrastają. Robią sie z tego 3 krosty 😈
7 lipca 2006 at 08:41dziewczyny popeiram was wedlug mnie najlepszy jest depilator golisz raz na miesiac szybko a jesli chodzi o czerwone krostki to gole nogi wieczorem a przed pujsciem spad smaruje kremem po depilacji lagodzacym soraya i rano wstaje i nie mam zadnych plam super nie ? 😆 😆
22 lipca 2006 at 13:43No to dziewczeta nie pozostalo Wam nic innego jak tylko zalozyc KWP-Klub Wzajemnego Przechwalania 8)
22 lipca 2006 at 19:07gdafg
23 lipca 2006 at 19:58Moja mama wczoraj depilowała sobie nogi na dzialce przy pomocy wosku. Krzyczała tak ze polowa ludzi ja słyszała … a ja myslałam ze nikt nie krzyczy głosniej ode mnie 😛 😉
27 lipca 2006 at 16:40Probowalam wosku i myslalam ze ducha wyzione, tak sie meczyc i draznic sasiadow to nie dla mnie, nastepnie w ruch poszedl depilator, ktoremu po paru sesjach podziekowalam, bo zostawial nieestetyczne plamki na nogach no i oczywiscie tez nie byl przyjemny. Tak wiec pozostalam przy golarce venus i tylko ostrza wymieniam. Jestem zadowolona i oprocz tego ze sie od czasu do czasu zatne 😳 to nie narzekam i nie cierpie przede wszystkim 🙂
28 lipca 2006 at 15:38ja uzywam maszynek do golenia…polecam gillete
4 sierpnia 2006 at 13:18Włażnie wybieram sie nad morze i mam problem … zastanawiam sie nad woskiem ale nie moge sie zdecydowac:/ pomózcie…boje się ze pojawią mi sie te czerwone plami o ktore tyle szumu:( mam bardzo wrazliwa i sucha skore:(
- AutorOdp.