• Autor
    Odp.
  • eKostka
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 117
    • Zapaleniec

A ja nie mam domu ani działki ale za to mam nowego faceta z tym wszystkim;)))
    Moze jak bedzie git miedzy nami to i domek bedzie:)

[email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

Ja mam wielką działkę z duuuzym basenem, ale nie umiem wam tu fotki wleić 😕

Oj Kosteczko to trafilas nieżle 😉

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

możesz zrobić tak jak ja sygnature, jak będziesz miała problem to napisz na pw i powiem Ci Kasiu co i jak…

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

Zdjęcia Kasi działki w Hyde Parku 🙂

kassiulaa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

ja nogi i miejsca intymne depiluje depilatorem 🙂 na poczatku bolało lecz teraz to dla mnie pestka 😛
    problem z wrastajacymi wloskami tez mam…. ehhhh, co zrobic by tak nie bylo 🙁 ?
    i probuje sie przemoc do depilowania pach lecz nie moge.. to boli… nie znacie jakis znieczulaczy?

olena-25
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

znieczulaczy nie znam, ale chciałam też się pochwalić, że mam działkę, a rodzice mojego faceta mają dom nad morzem, więc mam wczasy za free 🙂 i pieknie opalone nogi 😀

olik_wroc
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

to jak? nie ma metody na te wrastające włoski?? wygląda to okropnie, nie dożć, że tak jakby były niedogolone, to jeszcze zaczerwienione, nogi nie nadają sie do pokazania, a tu upał

[email protected]
    Member
    • Maniak

mnie niestety rosną 3 włoski na szyi 😳 i własnie te włoski co jakis czas jak wyrywam to potem wrastają. Robią sie z tego 3 krosty 😈

kasia86
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

dziewczyny popeiram was wedlug mnie najlepszy jest depilator golisz raz na miesiac szybko a jesli chodzi o czerwone krostki to gole nogi wieczorem a przed pujsciem spad smaruje kremem po depilacji lagodzacym soraya i rano wstaje i nie mam zadnych plam super nie ? 😆 😆

Andzioreta
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

No to dziewczeta nie pozostalo Wam nic innego jak tylko zalozyc KWP-Klub Wzajemnego Przechwalania 8)

foczkaaa16
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 17
    • Bywalec

gdafg

[email protected]
    Member
    • Maniak

Moja mama wczoraj depilowała sobie nogi na dzialce przy pomocy wosku. Krzyczała tak ze polowa ludzi ja słyszała … a ja myslałam ze nikt nie krzyczy głosniej ode mnie 😛 😉

eversun
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Probowalam wosku i myslalam ze ducha wyzione, tak sie meczyc i draznic sasiadow to nie dla mnie, nastepnie w ruch poszedl depilator, ktoremu po paru sesjach podziekowalam, bo zostawial nieestetyczne plamki na nogach no i oczywiscie tez nie byl przyjemny. Tak wiec pozostalam przy golarce venus i tylko ostrza wymieniam. Jestem zadowolona i oprocz tego ze sie od czasu do czasu zatne 😳 to nie narzekam i nie cierpie przede wszystkim 🙂

anitka255
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja uzywam maszynek do golenia…polecam gillete

Virginia 013
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Włażnie wybieram sie nad morze i mam problem … zastanawiam sie nad woskiem ale nie moge sie zdecydowac:/ pomózcie…boje się ze pojawią mi sie te czerwone plami o ktore tyle szumu:( mam bardzo wrazliwa i sucha skore:(

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Piękne nogi…"

Przewiń na górę