• Autor
    Odp.
  • mikamajka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Nie mam krótkich włosów dlatego nie wiedziałam 🙂 Jak obetnę to na pewno spróbuję 😉

tucci
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

Guma obciąża włosy zdecydowanie mniej niż żel. I ich nie skleja o ile nie jest nakładana na mokre 🙂
    Ja kupuję szampony u fryzjerki. Ona też oprócz kosmetyków poleca używać suplementów ze skrzypem i ziołowych płukanek do włosów.

poduszyciel
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

A do długich nie można gumy stosować? 😉

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

zależy jaką masz fryzurkę… jeżli postrzępione to myżlę, że jak najbardziej, ale jeżli długie gładkie to żrednio- będziesz ulizana.

metixii
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

a cos dobrego na włosy przetłuszczające????bo mam z tym prolem-już tyle tych szamponów wypróbowałam 🙄

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Hmm, mi też się przetłuszczają, więc myję co 2 dni, a gdy mi badziej zależy to co dzień.

Pretty
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Dziewczyny, nie znalazłam innego tematu, więc w tym, musze się z wami podzielić, tym co mnie spotkało. Zbliża sie lato, a my chcemy być piękne i atrakcyjne. Pierwsza sprawa to sport, ale nie o tym chciałam powiedzieć, ostatnio byłam w gabinecie fryzjersko-kosmetycznym Mademoiselle bodajże, no cud, miód i palce lizać. Chcecie mieć zadbane palce i włosy to polecam tam! Wiele nie zapłaciłam, a w końcu poczułam się przygotowana na letnie podboje BOSKO! :* 😀 🙂

Pretty
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

zapomniałam adresu…. ale to było koło anielewicze – jana pawła II w wawie, naprawde POLECAM!!! świetna manikjurzystka i fryzjerka!!! 😀

mikamajka
    Member
    • Bywalec

Pretty, chyba pomylilas troche temat….

W koncu kupilam szampon Selsu. Uzywalam go 6 dni i co? …i nie mam juz lupiezu 🙂 jestem milo zaskoczona 🙂

gina
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Drogi ten szampon? Dostane go tylko w aptece? Wydaje mi sie, ze widzialam go w drogerii

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

a moje włosy bardzo sie niszczą od prostownicy, musiałam je obciąć, bo były w opłakanym stanie 🙁 teraz zapuszczam znowu i chciałabym uniknąć codziennego prostowania, a bez tego mam po prostu szopę na głowie… myżlicie, ze kosmetyki do prostowania włosów działają? używała któraż z Was?

mikamajka
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Drogi ten szampon? Dostane go tylko w aptece? Wydaje mi sie, ze widzialam go w drogerii

Szampon kosztuje 25 zł i dostępny jest tylko w aptekach. Nie sądzę, żębyż go widziała w drogerii…

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

nikt mi nie odpowiedział… nie wiecie nic o tych kosmetykach? ja bym na prawdę chciała wyprostować włosy bez użycia prostownicy, a do trwałego prostowania też nie jestem przekonana, podobno też niszczy włosy 😕

gina
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A to jest polski produkt? Zawiera siarczek selenu? Jak dużo go nakładasz na włosy?

mikamajka
    Member
    • Bywalec

Sądząc po nazwie to raczej nie 🙂 Wiesz, kwestia nakładania szamponu na włosy jest raczej dowolna 🙂 W zależnożci od tego czy masz krótkie, czy długie, gęste lub przerzedzone 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pielęgnacja włosów, dobre rady"

Przewiń na górę