• Autor
    Odp.
  • polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

ja moge uzywac wszystkich szamponow i odzywek, oprocz fructis i wlasnie timotei, kiedys dostalam po nich strasznej wysypki.

fiocci
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 38
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

z tego co czytalam w internecie wynika, ze powinno brac sie jedna tabletke dziennie, opakowanie ma 60 tabletek, kosztuje srednio 30zl, ale widzialam w internecie i za 22l:
    [usunięto_link]
    wiec 15 zla na miesiac, mysle, ze 3-4 miesiace powinny dac dobre efekty.

Dziękuję.Weszłam na stronę i faktycznie cena vitapilu jest bardzo interesująca.
    Kupię i zacznę brać.Mam nadzieję,że pomogą.
    Szampon Timotei dla mnie nie jest najlepszy-próbowałam,
    ale odżywkę firmy Hegron kupię.Nie słyszałam o tej firmie i chętnie spróbuję.

polin
    Member
    • Pasjonat

kuracja tymi tabletkami jest na prawde niedroga, jesli jeszczeak skuteczna jak opowiadaja 😉 jak je kupisz to czekam na jakies relacje z kuracji;)

fiocci
    Member
    • Bywalec

Rano byłam w aptece.
    Pani w okienku też mnie utwierdziła,że to dobry suplement.
    Kupiłam.Trochę czasu pewnie upłynie niczym zacznie ,,Porządnie „działać.
    Dzięki 😀

jolka_kal
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Jak zaniedbamy włosy to jest z nimi ciężko żeby wróciły do swojego dawnego – naturalnego wyglądu;/. Ja pamiętam kiedyż zbyt często używałam prostownicy i zwyczajnie zniszczyłam moje kochane włoski;/. Byłam u mojego lekarza, a ten jak zwykle zrobił mi kazanie „nie dba pani o nie, niech pani używa mniej chemii i tych wszystkich prostownicy i suszarek….bleee”. No ale okazało sie ze facet miał racje i trzeba było na jakis czas to wszystko odstawić i zabrać się za ratowanie dobytku na głowie. Znajoma z Apteki za Grosze poleciła mi jako wzmacniacz włosów Skrzypovitę i musiałam brać. Do tego dieta zaopatrzona w dużo pokarmów z żelazem, brak suszarek i prostownic i uratowałam swoje włosy. A Skrzypovite używam do dzisiaj – nie jest droga (w AzG 16 zł) więc nie zbankrutuje:-).

polin
    Member
    • Pasjonat

no to cenowo podobnie jak vatapil, ale 16zl to pewnie opakowanie 30szt.? jako jakos nie jestem przekonana do tych wszystkich skrzypow;)

polin
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Rano byłam w aptece.
    Pani w okienku też mnie utwierdziła,że to dobry suplement.
    Kupiłam.Trochę czasu pewnie upłynie niczym zacznie ,,Porządnie „działać.
    Dzięki 😀

no tak jak pisalam, mysle, ze za 2-3 tygodnie chyba beda jakies efekty;)

mella
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

ja mam włosy bardzo delikatne i odkąd pamiętam biorę coż na ich wzmocnienie. dawniej brałam włażnie skrzypowitę i jak dla mnie zero efektu. później fryzjerka poleciła mi dromin. no i kondycja włosów si poprawiła. a co do szamponów to po próbach wszystkich pachnących i markowych szamponów wróciłam do najtańszych ziołowych (typu familijny) i dawno nie miałam takich lżniących wołsów jak teraz

polin
    Member
    • Pasjonat

ja raczej z takich zwyklych szamponow polecam bambino dla dzieci, po tym familijnym nie moge rozczesac wlosow, sa okropne. ale widac kazdemu pomaga co innego

fiocci
    Member
    • Bywalec

A mnie ani Bambino nie służy ani Familijny
    Ale każdemu co innego odpowiada..Kiedyż koleżanka dała mi szampon z dodatkiem lukrecji(przywiozła z Włoch).Był wyżmienity.
    Szkoda,że się skończył. 🙁 a opakowanie wyrzuciłam.
    🙁 🙁

Iweta
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

A stosowal ktos oba te produkty? chodzi mi o subiektywne porownanie tabletek- wielkosc, latwosc przelykania itp

polin
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

A stosowal ktos oba te produkty? chodzi mi o subiektywne porownanie tabletek- wielkosc, latwosc przelykania itp

chodzi ci o vitapil i jakis drugi? skrzypovite?

polin
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Ale każdemu co innego odpowiada..Kiedyż koleżanka dała mi szampon z dodatkiem lukrecji(przywiozła z Włoch).Był wyżmienity.
    🙁 🙁

w ogole wloskie kosmetyki maja bardzo dobra opinie.
    szampon pewnie pieknie pachnial:)

fiocci
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

🙁 🙁

w ogole wloskie kosmetyki maja bardzo dobra opinie.
    szampon pewnie pieknie pachnial:)

I tu Cię zaskoczę.Nieciekawie pachniał.,ale na moje włosy był bardzo dobry.
    Butelka była ładna 🙂

Skrzypovitę brałam kiedyż.Ma zielone tabletki a vitapil jasno beżowe.Większe od skrzypovity.Jakież 1,5cm długożci i 5 mm szerokożci.
    Dla mnie duże,ale jak kupiłam to będę zażywać i zobaczę jak działają.

polin
    Member
    • Pasjonat

hm, ja w sumie nigdy nie mialam problemow z lykaniem tabletek, moga byc okragle, owalne, czarne czy zolte;p
    no skoro juz je masz to bierz;)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pielęgnacja włosów, dobre rady"

Przewiń na górę