• Autor
    Odp.
  • gina
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Znalazlam w internecie, ze zawiera disiarczek selenu. Jaki ma kolor? Blue? 🙂

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

zależy jaką masz fryzurkę… jeżli postrzępione to myżlę, że jak najbardziej, ale jeżli długie gładkie to żrednio- będziesz ulizana.

Ja tez lubie mieć gładkie wloski ,jednak nie potrafie znalezc dobrego wygładzajacego szamponu.

Alveolus
    Member
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Polecam poszukać coż na stronce: [usunięto_link].
    Są tam produkty znanych firm, sprzedawanych nie tylko w drogeriach, ale tez w aptekach, bardzo dobrych jakożciowo, a niejednokrotnie po niższych cenach. Na pewno znajdziesz tam coż dla siebie, w razie czego możesz do nich napisać z prożbą o radę przy wyborze, maja rewelacyjne podejżcie do klienta 🙂

mikamajka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Znalazlam w internecie, ze zawiera disiarczek selenu. Jaki ma kolor? Blue? 🙂

Sama jego nazwa na to wskazuje;) Mnie selsun pomógł, ale ważną rzeczą dowiedzieć się czegoż na temat łupieżu…
    Proszę link: [usunięto_link]
    Tam masz wymienione żrodki przeciw i między innymi jest siarczek selenu:) Chyba stanę się specjalistką w sprawie łupieżu 😉

Mesalka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

A poradźcie coż na wypadające włosy. wyjmuję ostatnio po kąpaniu ze trzy razy więcej niż zwykle. biorę skrzyp ale chyba nie pomaga 🙁

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

zależy jaką masz fryzurkę… jeżli postrzępione to myżlę, że jak najbardziej, ale jeżli długie gładkie to żrednio- będziesz ulizana.

Ja tez lubie mieć gładkie wloski ,jednak nie potrafie znalezc dobrego wygładzajacego szamponu.

też jestem na etapie poszukiwań, ale nikt uparcie mi nie odpisuje… 🙄 chyba zacznę metodą prób i błędów kupować po kolei każdy, który znajdę

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Jak dla mnie super wygładza L’Oreal Elseve różowy+odżywka z tej samej serii.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

faktycznie tak działa, że juz nie trzeba używać prostownicy?

Der-med
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 131
    • Zapaleniec

Nie jeżeli wysuszysz włosy na okrągłej szczotce. Niestety nie wymyżlono jeszcze takiego kosmetyku, który całkowicie prostowałby włosy, ale dzięki takim odżywkom faktycznie łatwiej zapanować nad fryzurą

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

ja do moich włosów uzywam jedwabiu:) jest bardzo dobry.Polecam:)

Dorota123
    Participant
    • Maniak

to można na całe włosy? bo ja używałam kiedyż, ale tylko na końcówki…

a jeszcze wracając do prostowania kosmetykami… co myżlicie o takim zestawie… szampon i balsam do prostowania + suszarka prostująca?

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

tak jedwabiu uzywa sie na cale wlosy,wystarczy jedna kropelka na cale wlosy:)

Dorota123
    Participant
    • Maniak

o kurczę, nie wiedziałam… a włosy się nie przetłuszczją od tego?

arpka
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

spróbuj może postawić na naturę :-), ja ostatnio przekonuję się do ekologii, mam dożc tych dziwnych chemicznych nazw w składzie szamopnów czy odżywek, fajna jest seria regeneracyjna pat&rub – szamponik, odżywka i maska do włosów, moje włsoki są w zdecydowanie lepszej kondycji, lepiej się układają, a kolorek nabrał blasku 🙂

julka000
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

ja stosuje szampon z wodą termalną La Roche Posay, jest rewelacyjny, wlosa sa blyszczace, nie wypadaja i nie mam po nim lupiezu. kupuja go przez sms’a (onestep) bo tam maja lepsza cene niz w drogeriach

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pielęgnacja włosów, dobre rady"

Przewiń na górę