- AutorOdp.
- 3 lipca 2009 at 10:00
Znalazlam w internecie, ze zawiera disiarczek selenu. Jaki ma kolor? Blue? 🙂
3 lipca 2009 at 12:32[usunięto_link] wrote:
zależy jaką masz fryzurkę… jeżli postrzępione to myżlę, że jak najbardziej, ale jeżli długie gładkie to żrednio- będziesz ulizana.
Ja tez lubie mieć gładkie wloski ,jednak nie potrafie znalezc dobrego wygładzajacego szamponu.
14 lipca 2009 at 16:11Polecam poszukać coż na stronce: [usunięto_link].
Są tam produkty znanych firm, sprzedawanych nie tylko w drogeriach, ale tez w aptekach, bardzo dobrych jakożciowo, a niejednokrotnie po niższych cenach. Na pewno znajdziesz tam coż dla siebie, w razie czego możesz do nich napisać z prożbą o radę przy wyborze, maja rewelacyjne podejżcie do klienta 🙂16 lipca 2009 at 15:24[usunięto_link] wrote:
Znalazlam w internecie, ze zawiera disiarczek selenu. Jaki ma kolor? Blue? 🙂
Sama jego nazwa na to wskazuje;) Mnie selsun pomógł, ale ważną rzeczą dowiedzieć się czegoż na temat łupieżu…
Proszę link: [usunięto_link]
Tam masz wymienione żrodki przeciw i między innymi jest siarczek selenu:) Chyba stanę się specjalistką w sprawie łupieżu 😉16 lipca 2009 at 20:05A poradźcie coż na wypadające włosy. wyjmuję ostatnio po kąpaniu ze trzy razy więcej niż zwykle. biorę skrzyp ale chyba nie pomaga 🙁
19 lipca 2009 at 18:08[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
zależy jaką masz fryzurkę… jeżli postrzępione to myżlę, że jak najbardziej, ale jeżli długie gładkie to żrednio- będziesz ulizana.
Ja tez lubie mieć gładkie wloski ,jednak nie potrafie znalezc dobrego wygładzajacego szamponu.
też jestem na etapie poszukiwań, ale nikt uparcie mi nie odpisuje… 🙄 chyba zacznę metodą prób i błędów kupować po kolei każdy, który znajdę
19 lipca 2009 at 18:16Jak dla mnie super wygładza L’Oreal Elseve różowy+odżywka z tej samej serii.
21 lipca 2009 at 12:17faktycznie tak działa, że juz nie trzeba używać prostownicy?
24 lipca 2009 at 13:03Nie jeżeli wysuszysz włosy na okrągłej szczotce. Niestety nie wymyżlono jeszcze takiego kosmetyku, który całkowicie prostowałby włosy, ale dzięki takim odżywkom faktycznie łatwiej zapanować nad fryzurą
28 lipca 2009 at 09:48ja do moich włosów uzywam jedwabiu:) jest bardzo dobry.Polecam:)
28 lipca 2009 at 11:22to można na całe włosy? bo ja używałam kiedyż, ale tylko na końcówki…
a jeszcze wracając do prostowania kosmetykami… co myżlicie o takim zestawie… szampon i balsam do prostowania + suszarka prostująca?
28 lipca 2009 at 11:34tak jedwabiu uzywa sie na cale wlosy,wystarczy jedna kropelka na cale wlosy:)
28 lipca 2009 at 11:46o kurczę, nie wiedziałam… a włosy się nie przetłuszczją od tego?
16 listopada 2009 at 20:21spróbuj może postawić na naturę :-), ja ostatnio przekonuję się do ekologii, mam dożc tych dziwnych chemicznych nazw w składzie szamopnów czy odżywek, fajna jest seria regeneracyjna pat&rub – szamponik, odżywka i maska do włosów, moje włsoki są w zdecydowanie lepszej kondycji, lepiej się układają, a kolorek nabrał blasku 🙂
13 stycznia 2010 at 16:18ja stosuje szampon z wodą termalną La Roche Posay, jest rewelacyjny, wlosa sa blyszczace, nie wypadaja i nie mam po nim lupiezu. kupuja go przez sms’a (onestep) bo tam maja lepsza cene niz w drogeriach
- AutorOdp.