- AutorOdp.
- 21 marca 2010 at 20:57
hehe nie spodziewałam sie tak dokladnego opisu tabletki 😀 jestem pod wrazeniem :))
23 marca 2010 at 08:04[usunięto_link] wrote:
hehe nie spodziewałam sie tak dokladnego opisu tabletki 😀 jestem pod wrazeniem :))
😀 jak się łyka to się wie. 😀
I jeszcze takiej wielkożci 😉23 marca 2010 at 12:34@ananeczka wrote:
Czytałam gdzież że na zniszczone włosy bardzo dobry jest Panthenol Spray.
chodzi mi o ten:
czy ktoż z Was może się w tej kwestii wypowiedzieć?podobno panthenol ma jakos skutek uboczny „nadmierny porost wlosow”, ale nigdy tego nie zauwazylam jak smarowalam sobie poparzone plecy;p
poza tym ta pianka, raczej ciezki do uzywania;)24 marca 2010 at 18:09ciekawa sprawa;)
chociaz to jest pomoc raczej dorazna, na dluzej pozostaja tylko suplementy.24 marca 2010 at 19:49No ja już słyszałam o Panthenolu ale nie próbowałam.
Co do suplementów to z nimi jest ciężko- z moich dożwiadczeń wynika, że trzeba je dobierać indywidualnie.
Te suplementy które pomogły mojej przyjaciółce nie pomogły mnie i na odwrót.24 marca 2010 at 21:07Ale sie zdziwilam, niedawno psikalam sobie panthenolem reke (oparzenia) i zaczelam sie zastanawiac czy aby nie wyrosnie mi las wlosow na przedramieniu :Dn Ale mysle ze pozostane przy tabletkach, tzn jak kupie 🙂
25 marca 2010 at 14:09[usunięto_link] wrote:
No ja już słyszałam o Panthenolu ale nie próbowałam.
Co do suplementów to z nimi jest ciężko- z moich dożwiadczeń wynika, że trzeba je dobierać indywidualnie.
Te suplementy które pomogły mojej przyjaciółce nie pomogły mnie i na odwrót.to trzeba brac taki, ktory ma sporo dobrych opinii po prostu;)
kazdy ma rozne niedobory i stad te roznice.2 kwietnia 2010 at 16:39[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
A mnie ani Bambino nie służy ani Familijny
Ale każdemu co innego odpowiada..Kiedyż koleżanka dała mi szampon z dodatkiem lukrecji(przywiozła z Włoch).Był wyżmienity.
Szkoda,że się skończył. 🙁 a opakowanie wyrzuciłam.
🙁 🙁w ogole wloskie kosmetyki maja bardzo dobra opinie.
szampon pewnie pieknie pachnial:)I tu Cię zaskoczę.Nieciekawie pachniał.,ale na moje włosy był bardzo dobry.
Butelka była ładna 🙂Skrzypovitę brałam kiedyż.Ma zielone tabletki a vitapil jasno beżowe.Większe od skrzypovity.Jakież 1,5cm długożci i 5 mm szerokożci.
Dla mnie duże,ale jak kupiłam to będę zażywać i zobaczę jak działają.i jak fiocci sa juz u ciebie pierwsze efekty?
3 kwietnia 2010 at 16:55a z domowych przetworów jakies przepisy nba maseczki do wlosow farbowanych lub ciemnych znacie?
4 kwietnia 2010 at 09:43pierwsze slysze o maskach z domowych przetworow:)
raczej jajka plus oliwa.
a ty juz jakas stosowalas z takich skladnikow?:>8 kwietnia 2010 at 13:56A są, są pierwsze rezultaty.Mniej tych włosów wypada i mniej jest na płytkach w łazience.Myżlę,że dalej muszę łykać te ogromne tabletki,bo teraz po żwiętach zaczęłam się odchudzać i obawiam się czy to nie wpłynie negatywnie na włosy(znaczy się niedobór witamin).
8 kwietnia 2010 at 15:57super, ze pomaga!!
a co do diety to nic nie zaszkodzi jesli ja dobrze sobie ulozysz. codziennie jedz owoce i warzywa, sa malo kaloryczne, a sycace, mozesz zjesc nawet kilka jablek, przegryzaj marchewki. w czasie diety ja zawsze zastepuje zwykle pieczywo wasa.10 kwietnia 2010 at 22:34Ja tez kupilam, ale niedawno, wiec nie wiem jak bedzie za np trzy miesiace. Poki co wszustko jest jak nalezy, wlosy na swoim miejscu, jakby bardziej lsniace 🙂
12 kwietnia 2010 at 12:58Panthenol trzeba zastosować na końcówki- jeżli na całe włosy, to trzeba uważać, bo mogą zacząć się przetłuszczać.
12 kwietnia 2010 at 20:05Moja mama mi kiedyż robiła mielone siemie lniane ( mieliła w młynku do kawy a teraz można kupić w aptece zmielone) i dodawała do niego miodu. Zjadałam taką łyżkę dziennie- podobno to było na włosy 😉
- AutorOdp.