• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

馃槅

moj mezczyzna np. nie boi sie „wspolnych planow na przyszlosc”. nigdy sie ich nie bal.

Zauroczona
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

On zm膮drzeje wtedy, gdy zobaczy, 偶e nie op艂aca mu si臋 byc samemu. Nie chodzi tu tylko o kwestie finansowe, ale o ustatkowanie si臋. Wreszcie musi to nast膮pic, bo me偶czyzni tez kiedys dojrzewaj膮 i te偶 chc臋 miec rodzin臋 ( przynajmniej cz臋sc). Wtedy nast臋puje 艂apanka.

No i ot贸偶 to.
    Nie wymagajcie od 20-latka wielkich decyzji i zobowi膮za艅. Najlepsze lata jeszcze przed nim. Wybawi si臋, wyszaleje i tak gdzie偶 za 5 lat zacznie my偶le膰 o 偶yciu.

Czersi
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 622
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

No i ot贸偶 to.
    Nie wymagajcie od 20-latka wielkich decyzji i zobowi膮za艅. Najlepsze lata jeszcze przed nim. Wybawi si臋, wyszaleje i tak gdzie偶 za 5 lat zacznie my偶le膰 o 偶yciu.

Sorry,ale bzdury piszesz moim zdaniem.Czyzby w wieku 25 lat m臋偶czyzna przekracza艂 jak膮偶 niewidzialn膮 granic臋 偶wiadcz膮c膮 o jego dojrza艂o偶ci?Jedni s膮 dojrzali w wieku 18 lat,a inni nawet po 40 dalej s膮 dzie膰mi.Poza tym dlaczego uto偶samiasz „najlepsze lata” z wolno偶ci膮?Jakby w powa偶nym zwi膮zku cz艂owiek co偶 traci艂.Ja jestem m艂oda a dzieki zwi膮zkowi wrecz zyskuje,nie czuje,zeby mnie m贸j ch艂opak czego偶 pozbawia艂.

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

Tak, w 25-te urodziny ch艂opiec zdmuchuje 偶wieczki na torcie i staje si臋 m臋偶czyzn膮, wiesz. To taki obrz臋d. Nie wiedzia艂a偶? No, faktycznie jeste偶 jeszcze m艂oda.

[usuni臋to_link] wrote:

Jedni s膮 dojrzali w wieku 18 lat,a inni nawet po 40 dalej s膮 dzie膰mi.

Ci dojrzali 18-latkowie na pewno otaczaj膮 ci臋 w szkole, wi臋c pewnie potrafisz sypn膮膰 przyk艂adami. Ale ilu ZNASZ m臋偶czyzn powy偶ej tego wieku? ZNASZ jakiegos 40-latka? (opr贸cz wujka i taty). W艂asnie.

To, 偶e mam odmienne zdanie, nie upowa偶nia ci臋 do nazywania tego „bzdurami”.

Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

Tylko ze wlasnie to on zaczal mowic o slubie, zareczynach, snuc plany… Ja nie zaczynalam tego tematu… a teraz mu sie odwidzialo hehe 馃檪

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Mo偶e zacz膮艂 rozmawiac na ten temat r贸wnie偶 z kolegami, kt贸rzy go wy偶miali…

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

Malinka – wniosek jeden. faceta to czasem trudno zrozumie膰 馃槈 Gorzej jak z babami…

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

Manora- nie sadze ;p jego koledzy to juz albo zareczeni albo planuja 馃槢
    Poprostu trafilam na niedojrzalego faceta i tyle…

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Trafisz na lepszego, zobaczysz. 馃檪
    Uwa偶aj tylko, bo m贸j by艂y poszukuje na sympatii. A najlepsze jest to, 偶e 偶adna go nie chce. 馃槢 haha

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

Heh to juz jest glupie zeby szukac kogos na takich portalach ;p

Bedzie dobrze, wiem o tym, potrzebuje tylko czasu zeby to wszystko przebolec i nauczyc sie zyc inaczej…

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

Usunelam tresc posta bo temat juz jest nieaktualny 馃檪

Po 3 miesiacach od zerwania, wrocilismy do siebie 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Potrzebuje pomocy, jak zrozumiec to co sie stalo…:("

Przewi艅 na g贸r臋