- AutorOdp.
- 24 września 2012 at 19:30
Pieniądze na prezent to najgorsza, rzecz jaką można kupić. Gdzie tu element zaskoczenia, gdzie tu cała frajda niespodzianki …
25 września 2012 at 16:59Wiadomo ze jak damy pieniadze to nie zawsze zostana przez dziecko wykorzystane, bardziej przez rodziców ;)))
26 września 2012 at 19:30Jak mój mały dostanie w prezencie pieniążki, wtedy razem idziemy do sklepu z zabawkami i tam kupuje taką jaką chce 🙂
30 września 2012 at 15:15To jaki jest cel dawania w prezencie pieniędzy? Nie lepiej iżć do sklepu z zabawkami i pozwolić dziecku wybrać sobie jakąż upragnioną zabawkę?;-)
2 października 2012 at 20:58No i tak dokładnie później robimy…. idziemy z synem do sklepu z zabawkami i tam wybiera sobie swoją wymarzoną 😉
14 października 2012 at 16:48No własnie jest to tak naprawde wielka frajda dla dzieci, chociaz trzeba przyznac ze jednak dorosli również lubią sie nią bawić ;))
16 października 2012 at 10:29ineska tak jest najlepiej ale też czasem bywa trudno, jeżli dziecko wybierze sobie za drogą zabawkę :).
19 października 2012 at 08:37Pewnie,ze zdecydowanie lepiej jest iżć razem z dzieckiem do sklepu aby wybrało sobie swoja ulubioną zabawke. Takie sytuacje bardzo zbliżają również ludzi,w sensie rodziców czy np kontakt ojciec-syn.
23 października 2012 at 19:59[usunięto_link] wrote:
ineska tak jest najlepiej ale też czasem bywa trudno, jeżli dziecko wybierze sobie za drogą zabawkę :).
Zawsze takie rzeczy ustalam z dzieckiem, że na zabawkę przeznaczamy okreżlona przeze mnie sumę pieniędzy. Na szczężcie syn to rozumie i nie ma problemu 🙂
24 października 2012 at 07:47Mnie bardzo wzruszył chłopiec, który wystąpił w DDTVN jako mały bohater, bo wszystko co dostał na swoją komunię oddał dzieciom z domu dziecka 🙂
24 października 2012 at 18:18Oj takie dzieci są słodkie i musze przyznać ze dla takiego zachowania naprawde warto jest kupić dziecku super prezent.
31 października 2012 at 19:46Teraz na pewno tez trzeba zbierać prezenty na mikołajki. Teraz w sumie aby patrzec jak czas szybko zleci. Wiec trzeba miec kilka pomyslow na takie prezenty dla naszych dzieci.
12 listopada 2012 at 17:51U nas te wyrzutnie sa jednak najwiekszym hitem. Warto czasami jest posłuchac swojego dziecka i kupić to o czym marzy.
13 listopada 2012 at 20:37[usunięto_link] wrote:
Teraz na pewno tez trzeba zbierać prezenty na mikołajki. Teraz w sumie aby patrzec jak czas szybko zleci. Wiec trzeba miec kilka pomyslow na takie prezenty dla naszych dzieci.
Ciekawe prezenty znajdziesz w Realu, od książeczek po układanki, a żeby troszkę zaoszczędzić na zakupach to Real ma fajną promocję, im więcej ludzi tam kupuje, tym większy rabat można dostać 🙂
14 listopada 2012 at 19:30szukam serii „Było sobie życie..”? nie wie ktos gdzie mogę znaleźć?? tylko nie w necie!
- AutorOdp.