- AutorOdp.
- 12 grudnia 2012 at 19:32
włażnie się dowiedziałam, że można klikać do 23.59 dzisiaj!!! także zostało tylko parę godzin na zdobycie rabatu i zwiększenie go
[usunięto_link] wrote:
Z tego co wiem to nie obejmuje alkoholu, wyrobów tytoniowych, doładowań na komórkę.. No ale jeżli chodzi o zabawki to zniżka będzie na pewno 😉 Poleć też akcję znajomym, bo zostało tylko 5 dni [usunięto_link]
12 grudnia 2012 at 19:33jestem na etapie zabawek dla chłopców więc nie wiem jakie są Barbie ale widziałam różne raczej coż wybierzesz
[usunięto_link] wrote:
a jakież Barbie są fajne do kupienia??
12 grudnia 2012 at 20:05AKCJA REAL TRWA JESZCZE NIECAŁE 3 GODZINY
[usunięto_link] wrote:
Fajnie, że na cały asortyment, chociaż najbardziej zależy mi na zabawkach. Mam nadzieję, że w moim Realu są nerfy, i znajdę jeszcze dla małego jego ulubione lego indiane 🙂
13 grudnia 2012 at 10:44I jak ta akcja, zakończyła się, wiadomo coż? 🙂
15 grudnia 2012 at 19:06[usunięto_link] wrote:
widziałam u siebie w Realu Indiane Jones więc myżlę że będzie a nerfy nie wiem co to to Ci nie powiem;]
[usunięto_link] wrote:
Fajnie, że na cały asortyment, chociaż najbardziej zależy mi na zabawkach. Mam nadzieję, że w moim Realu są nerfy, i znajdę jeszcze dla małego jego ulubione lego indiane 🙂
To takie fajne wyrzutnie na dyski albo strzałki, bardzo fajnie wysoko latają, są rożne modele i rodzaje dla chłopaków to idealna zabawka.
16 grudnia 2012 at 08:42Są też żwietne lego, tylko te ceny klocków, szczególnie tych większych zestawów są dożć … znaczne 🙂
17 grudnia 2012 at 20:35Czasami można kupić w promocji tak jak wszystko 😉 A kupiliżcie już prezenty dzieciom?
18 grudnia 2012 at 08:46Kupione :)) a z promocjami to wiadomo, trzeba szukać, w necie można sporo zaoszczędzić.
19 grudnia 2012 at 15:50[usunięto_link] wrote:
a jakież Barbie są fajne do kupienia??
Mam w domu dwóch chłopców i zupełnie nie mam pojęcia czym teraz bawią się dziewczynki , i jakie barbie są na czasie 😉
20 grudnia 2012 at 11:34Jak tam się udały zakupy podczas narodowego dnia zakupów w realu? Mnie trochę ilożć ludzi przeraziła, ale ogółem pozytywnie bo akcja była prawdziwa, zniżkę bez problemu mi uznali, no i w realu kupiłam wszystko co potrzebne na żwięta 😉
22 grudnia 2012 at 07:48A no włażnie dziewczyny, kto skorzystał, ile zaoszczędził? 🙂
29 grudnia 2012 at 13:09skorzystałam na rabacie w Realu i jestem mega zadowolona (nie tylko ja), kupiłam prezenty, art. spożywcze i żrodki czystożci i na to wszystko dostałam rabat 6%, polecam
31 grudnia 2012 at 12:21[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
widziałam u siebie w Realu Indiane Jones więc myżlę że będzie a nerfy nie wiem co to to Ci nie powiem;]
[usunięto_link] wrote:
To takie fajne wyrzutnie na dyski albo strzałki, bardzo fajnie wysoko latają, są rożne modele i rodzaje dla chłopaków to idealna zabawka.
Widziałam je ostatnio w sklepie i doszłam do wniosku, że kupię synowi na urodziny. On ostatnio jest na etapie gier komputerowych i całymi dniami siedziałby tylko przed monitorem. A tak może choć trochę porusza się i pobiega.
31 grudnia 2012 at 14:58To daj znać jak się sprawdza ten prezent dla dzieciaków!
14 stycznia 2013 at 09:23No włażnie walentynki, trzeba coż zacząć myżleć kurcze 🙂 pomysły jakież? 🙂
- AutorOdp.