pryszcze, schaby, majty na wierzchu…uroki lata.

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 122 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    parvati
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

mamy prawie lato…przynajmniej jesli chodzi o pogode.

i w zwiazku z tym jak co roku na ulicach pojawiaja sie koszmary uderzajace w moje poczucie estetyki. co prawda nie rozgladam sie na boki, bo najardziej mimo wszystko najbardziej interesuje mnie, ze to ja wygladam swietnie….

ale…

na zajeciach siedziala wczoraj przede mna laska ubana w bardzo krotkie szorty i malenki top…trzeba przyszpanowac opalenizna zdobyta w bolach w ogrodku. szkoda tylko, ze jej figura powinna byc raczej odowiednio skorygowana niz eksponowana, a cale plecy i przedramiona pokryte miala popisowym tradzikiem. nie wspominajac juz o tym, ze uczelnia to nie plaza i po prostu nie wypada przychodzic tam w ciuchach wielkosci bielizny.

a to jest powszechne zjawisko. krotkie szorty, topy odslaniajace brzuch, bardzo krotkie sukieki…pasuja w czasie wakacyjnych wypraw, w nadmorskich kurirtac…NIE W MIESCIE, W SZKOLE, W PRACY.

nie mowiac juz o brakach w depiacji, eksponowaniu obwislosci tu i owdzie, zle dobranej bieliznie (wystajace majty ze spodni, ramiaczka stanika w zupelnie innym kolorze niz bluzka…czy o zgrozo…stanik wystajacy z tylu)…to wszystko wyglada paskudnie. nie rozumiem dlaczego panny pokazuja to, czego nie powinny…

lato jest niezwykle trudna pora roku dla estetow… 馃槅

Zielonooka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

oj, tutaj si臋 z Tob膮 zgodz臋, zreszt膮 ca艂kiem niedawno mia艂am taki przyk艂ad na uczelni- solarium, mini tak mikroskopijna, 偶e nawet nie wiem po co jej by艂a, i top ods艂aniaj膮cy t艂usty brzuch, do tego cellulit. Niestety wa偶ne, 偶eby si臋 wcisn膮膰 w mini, niewa偶ne czy si臋 dobrze wygl膮da.

katia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

no niestety w lecie jeszcze bardziej widoczne jest bezgu偶cie panien. nie do偶膰 偶e nie potrafi膮 dostosowa膰 ubrania do swojej sylwetki, to nie potrafi膮 tego dostosowa膰 do miejsca i okoliczno偶ci. og贸lnie nie mam nic przeciwko sp贸dniczkom, czy te偶 szortom na spacerach po parku, nad jeziorem itd. bo przecie偶 nikt nie bedzie chodzi艂 w d偶insach i bluzce z d艂ugim r臋kawem je偶li na zewn膮trz jest ok 30 stopni.
    a je偶li chodzi o miejsca zamkni臋te taki jak szko艂a czy praca, no to bez przesady… nie jest tam tak gor膮co jak na zewn膮trz (tym bardziej 偶e w wielu miejscach s膮 klimatyzacje) 偶eby pokazywa膰 co tylko si臋 da i nosi膰 jak najmniej.

Myszka19
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

A no.. ale przynajmniej czasem jest si臋 z czego po偶mia膰 馃槈 chocia偶 powinno si臋 si膮偶膰 i p艂aka膰 nad ich mod膮 馃榾

tygrysek
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

a no w艂a偶nie… najbardziej bawi mnie brak w domu lustra… bo o ile-w g艂臋bokim powa偶aniu mam to, co kto偶 nosi, o tyle efekt to rzecz drugorz臋dna… jak panna ma figur臋, to niech sobie po ulicy paraduje rozebrana… ale jak za艂o偶y biodr贸wy odpowiednio za ma艂e (coby dupsko we w艂asnym mniemaniu wysmukli膰), 偶ci偶nie to szerokim lakierowanym pasem, a top obcis艂y, albo przykusy… wyleje si臋 zewsz膮d wa艂ek oko艂obiodrowy z celulitem na mi臋偶niu piwnym… hm… no to o co kaman? w zamierzeniu pewnie mia艂o by膰 sexy… tylko nie wyjsz艂o…

miszczu
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

temat bardzo aktualny i wazny!! nalezy z tym walczyc dla dobra ogolu!! ;p

ja to mam wogole przewalone – nie dosc ze 95% ludzi na uczelni to faceci to jeszcze do tego 90% panienek to po prostu MAMUTY. I oczywiscie w tych przypadkach dzialaja wszelkie opisane powyzej zjawiska, jak sie przez przypadek zobaczy cos czego sie wcale nie chcialo ogladac to potem pol dnia przewalone :d no po prostu skandal

ForceRecon
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 506
    • Zas艂u偶ony

Czasem si臋 zastanawiam si臋 czy ludzie obcuj膮 z lustrem w domu?

martyna1
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

A mnie ciekawi, jak pani Parvati-estetka wygl膮da, pomijaj膮c, 偶e oczywi偶cie 偶wietnie 8)

ag_
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

To jest prawdziwa plaga! Jak ze zle dobranego sroju mozna jeszcze sie posmiac, to z nad brakiem higieny trzeba po prostu plakac. Niestety mam ”przyjemnosc” jezdzic komunikacja miejska na zajecia, wiec troche sie naogladam,ba! nawacham ;| Spotykam tlumy kobiet z ”czarnoziemami” za pazokciami, pozolklymi paznokciami u stop, albo niedogolonymi wlosami pod pachami na ktorych zbieraja sie kropelki potu ;/;/ – od razu mam odruch wymiotny i jedz tu czlowieku z usmiechnieta twarza prawie godzine w autobusie 馃槙

magdulka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

okropno偶膰
    Niestety takie okazy ogl膮dam na uczelni na moim kierunku 3/4 to baby ba blachary jakich ma艂o najcz臋偶ciej z nadwag膮 馃檮
    na zaj臋ciach z masa偶u to strach masowa膰 tak膮 pann臋 馃懣
    nie znosz臋 t艂ustych lachon贸w w zamar艂ych ciuchach najcz臋偶ciej z bazaru 馃檮

Jozia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

NIENAWIDZ臋 NIENAWIDZ臋 NIENAWIDZ臋! Teraz coraz bardziej przera偶a mnie my偶l o wchodzeniu na nasz膮 klas臋 i ogl膮daniu zdj臋膰 dodaj膮cych sobie roznegli偶owanych czere偶niar przesadnie zjaranych, z oponkami na brzuchu i wyci偶ni臋tymi cyckami jak tylko si臋 da.

„Jak si臋 nie ma nic, to si臋 pokazuje wszystko” – to si臋 tyczy tych oble偶nych panienek. Ja bardzo lubi臋 czasem ods艂oni膰 troch臋 cia艂ka, ale gdy zak艂adam wi臋kszy dekolt, to rezygnuje z mini, gdy natomiast ods艂aniam nogi, to bluzeczka zakrywa biust i plecy.

To jest dobry temat, mog艂abym napisa膰 ksi膮偶k臋 o tym jak bardzo wkurzaj膮 mnie kiczowate dziewuchy z majtkami za 5z艂 si臋gaj膮ce po plecy.

bo najardziej mimo wszystko najbardziej interesuje mnie, ze to ja wygladam swietnie….

Ale to mnie po prostu rozwali艂o… Jak mo偶na by膰 tak ma艂o samokrytycznym. Ja r贸wnie偶 znam swoj膮 cen臋, ale staram si臋 by膰 skromna i to si臋 ceni. Parvati mo偶e wywie偶 sobie plakietke na plecach z napisem : ” Jestem wzorem do na偶ladowania!”.

parvati
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

joziu…daruj sobie, drogie dziecko.

eta
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

nie no fakt… takie osoby co powinny zas艂oni膰 swoje „oponki” to pokazuja je bardziej.. ostatnio jak jecha艂am z G… to na przystanku sta艂y takie 2-ie.. takie dobrze przy ko偶ci w MINI I BLUZCE NA RAMI膭CZKACH – wida膰 brzuch… no a偶 sie 偶mia膰 zacz臋艂am ;/ no bez jaj ;/

Malinka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

Nie przesadzajcie z tym ze grubasy duzo odslaniaja. Przeciez im tez moze byc goraco 馃檮
    Panny idealne same 馃檪
    Kwestia gustu i odpowiednio dobranego stroju to co innego niz odsloniete cialo-nawet to pulchniejsze 馃檪 Ja nie mam nic przeciwko pulchnym paniom w mini 馃檪 ale jesli ktos smierdzi i pokazuje nieogolone nogi to juz jest tragedia 馃檪

eta
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja tez nie mam nic…
    ale no bez jaj… mo偶na ale s膮 granice 馃檪
    a do idealnych nie nale偶臋 nikt nie jest idealny 馃槢

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 122 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋