• Autor
    Odp.
  • hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

mhmm, a co Ty się tak znęcasz nad całkiem fajną zresztą Mariolką – zauważ ona ma 19 lat, a TY? No ile? Powiedz lepiej COś o wytryskach…

Jesteż zadowolony, czy coż Cię gnębi 🙄 ?

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Nie wiem mhmm mam się żmiać czy płakać…?? po na n-ty piszę weź się ode mnie odczep…. rany…. masz jakież kłopoty z czytaniem?? zaproponowałam zgodę, a ty jak dziecko z przedszkola dalej drążysz temat (bo np. Marysia mi nie dała zabawki)… podałam przykład. Człowieku wisi mi to co sobie napiszesz o mnie… znasz mnie w ogóle?? Wiesz kim jestem ?? Może mam 12 lat i jestem zagubioną w sieci dziecinką, a może mam 38 i jestem dużo od ciebie starszą kobietą…a może mam faktycznie lat 19 ??

Jeszcze raz CI napiszę… weź się uspokój, bo naprawdę sprawa się skończy w obecnożci moderatorów…

Nie odpowiadają Ci moje krótkie posty?? Zauważ że praktycznie połowa forum składa się z takich. Wiem co piszę, i wiem że mam rację, wiem że również ma rację zasadniczy, czy hard-man, czy ta rozkapryszona Józia. forum jest od tego by dyskutować chyba co nie?? Nie odpowiada Ci że tu jestem, to zmień sobie stronę, i pisz gdzie indziej.

Po za tym to nie ja jestem w tej chwili pusta, lecz ty… zaproponowałam neutralnie… zgodę!! Skoro jesteż taki dorosły to skończ beznadziejnie pisać na mój temat… lub możesz jak rozpieszczony dzieciak dalej wrzucać na mój temat…

przemyżl to… 🙂

hard-man
    Member
    • Ekspert

Ja tam powiem, dajcie se spokój z taką dyskusją, mhmm i Mariolka, po co to? Może się jeszcze polubicie 😆 ? A po cóż Wam Adminka lub inne urzędnicze ceregiele! 🙄 Odpużcić!

A co do przedwczesnego wytrysku – okazało się w pewnym momencie mojego życia, że moja kobieta wcale nie była zawiedziona… szeptała nawet: ależ ty jesteż podnieciuch… w takim klimacie było ekstatycznie miło zwilżać jej cudowne piersi…

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

😆 😆 😆 😆

nie ma to jak miec przedwczesny wytrysk i jeszcze skonczyc babce na biuscie. calkowity brak wyczucia, seksualne nieudacznictwo.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Jeszcze raz CI napiszę… weź się uspokój, bo naprawdę sprawa się skończy w obecnożci moderatorów…

[usunięto_link] wrote:

A po cóż Wam Adminka lub inne urzędnicze ceregiele! Rolling Eyes

Sposób w jaki wypowiadacie się na temat tego forum, żwiadczy, że wy nap rawdę zakochaliżcie się w tym forum. Podchodzicie do tego tak poważnie, że żmiac mi się z was chce.

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

@Józia wrote:

Podchodzicie do tego tak poważnie, że żmiac mi się z was chce.

a My z ciebie 😆 😆 😆

co do mhmm podzielam zdanie hard-mana… i po co ?
    zgoda ?

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

dziecko drogie, proste – jak się ma przekonanie o swojej rzekomej racji, to wypadałoby uzasadniać to co się WYKRZYKUJE na forum. [ i to jeszcze w wyjątkowo pokemonowy sposób 😆 ]. prosta rzecz.

przecież uważasz się za dorosłą, więc powinnaż to wiedzieć bez mojego gadania.

pokora jest pierwszym krokiem do mądrożci.

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

Ale to jest moja sprawa co piszę i wiem że mam rację. 🙂
    Nie musisz się z tym zgadzać, nikt ci nie karzę…
    Nie mam zamiaru toczyć z tobą tej dyskusji na forum, pisałam do ciebie na pw już… jeżli masz mi coż do powiedzenia to pisz w wiadomożciach prywatnych i nie zażmiecaj już.

mhmm
    Member
    • Zasłużony

jeżli chcesz, żeby to co piszesz było tylko twoją sprawą, to pisz sobie sama do siebie w swoim serduszkowym pamiętniczku 😆 . tam nikt nie spyta o uzasadnienie tego co napisałaż i będziesz sobie przekonana co do swoich racji.

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Maariolkaa, mhmm to już kolejny temat, który zażmiecacie swoimi słownymi przepychankami 😕
    Macie ochotę to kontynuować – proszę bardzo, ale na priv. ❗

To pierwsze ostrzeżenie. Jeżeli będziecie kontynuować tą pustą dyskusje na forum, zgłoszę sprawę adminom.
    I.

hard-man
    Member
    • Ekspert

Zrobiło się cicho, no to dalej do dzieła 😉 Warto chyba coż poruszyć wreszcie w temacie… Otóż. kochani nie sciamniam, mam kolegę, który cierpi… Jest niezwykle romantyczny i fajny w ogóle facet… ja wiem, ma chyba ze 23 może cztery lata, nie pytam o datę urodzenia facetów… ale ma fobię, że ma za małego – już dajcie spokój z tymi moimi wymiarami – też podałem, jak facet obecnie prawdziwe, po cóż miałbym Was okłamywać…

A więc on ma 'kompleks penisa’, włażciwie to mój przyjaciel – powiedzcie, co mu powiedzieć, żeby odżył! Specjalnie dla niego założyłem ten temat! Błagam, powiedzcie, co ma facet zrobić, gdy ma 9-centymetrówę… w stanie erekcji, rzecz jasna… dla mnie też niepojęte, a jednak!

Ja mu wmawiam, że się da, ale on nie chce uwierzyć – zasypcie go jakimiż pocieszeniami!

Jozia
    Member
    • Maniak

hard-man powiedz mu, że nastał kryzys niech się weźmie do roboty, bo zamiartwianie się na temat swojego fiutka, wyżalanie się koledze, jest ciotowate i próżne. Niech się weźmie za nauke i robote 😆

Tobie tez radze, bo mnie przerażasz swoją próżnożcią. Czy ty nie masz prawdziwych życiowych problemów? Tylko zastanawianie się jak pocieszyć kolegę i jak zaspokoić swoją przeżliczną? Pieprzysz tu takie głupoty, że głowa mała.

A co do wielkożci twojego penisa, to mam wrażenie, że dzwinym zbiegiem okolicznożci każdy „facet” piszący na tym forum ma dużego penisa! Z tego c o kojarze, to każdy z was, który coż mówi na ten temat, to to że ma ponad przeciętnego.
    Czy to prawda i nastał zbieg okolicznożci, czy może po prostu: forum internetowe- lek na niską samoocene ?

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@Józia wrote:

hard-man powiedz mu, że nastał kryzys niech się weźmie do roboty, bo zamiartwianie się na temat swojego fiutka, wyżalanie się koledze, jest ciotowate i próżne. Niech się weźmie za nauke i robote 😆

Tobie tez radze, bo mnie przerażasz swoją próżnożcią. Czy ty nie masz prawdziwych życiowych problemów? Tylko zastanawianie się jak pocieszyć kolegę i jak zaspokoić swoją przeżliczną? Pieprzysz tu takie głupoty, że głowa mała.

swoja droga…normalni kolesie nie laza i nie infomuja wszystkich wokol o wymiaras swojego f****.

mhmm
    Member
    • Zasłużony

ja to nie wiem… co się nie napisze na forum to ktoż zinterpretuje, że piszący ma kompleksy. jak mnie spytacie o długożć i nie będę chciał nic napisać, to też mnie oskarżycie o kompleksy? 😕

Jozia
    Member
    • Maniak

dla mnie najnormalniejszą odpowiedzią byłaby :” nie wiem, nie mierzyłem. a nawet gdybym zmierzył, to was o tym nie poinformuję.”

Moim zdaniem fiutki mierzą sobie troche niedowartożciowani kolesie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Przedwczesny wytrysk"

Przewiń na górę