• Autor
    Odp.
  • Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

z klimatyzacja to jest wlasnie najgorzej… człowiek niby dba o siebie, zeby go nie zawialo, zeby sie nie przeziebic a tu klima w pracy i koniec!

kawa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 44
    • Bywalec

na prawde! 😯 zlitowali się nad pracownikami … wszyscy chodzili do lekarza przez co w biurze nie mial kto pracowac 😉

Banka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

u mnie w biurze sa ciagłe wojny! jaka temp ma byc ustawiona. Tym na koncu sali przy klimatyzacji jest ciagle zimno a tym na poczatku ciagle gorąco!
    ciezko znalezdz kompromis!

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

u mnie znow ejst ciagle strasznie gorąco. jak człowiek wyjdzie taki zgrzany na powietrze, na zewnątrz to chwila moment i choroba gotowa. znam to z autopsji..

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

a nas mroza jak sardynki caly rok siedze w zakrytych butach i mam swoj dyzurny sweter 😕

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

to neiciekawie, moze zasugeruj szefowi ze taka strategia to wiecej szkod niz pozytku przyniesie…

hostessa
    Member
    • Zasłużony

szef wie o wszystkim tylko „gory” to nie obchodzi niestety i dlatego nie ma zmian moze jak teraz wszyscy pojda na L4 to ktos sie zastanowi ze cos jest nie tak

Banka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

tak, proponuje zarzadzic ogolne chorowanie- taki strajk 🙂 zobaczymy kto wtedy bedzie taki mocny… albo niech nam za recepty oddaja… jakis dodatek do pensji proponuje… taki zdrowotny 🙂

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

no niestety z tym sie chyba nie da walczyc. poki co sie ciesze bo wiosna i ta klimatyzacja nie bedzie chodziła na ful, ale juz sie boje lata, kiedy przyjda upały a my bardzo możliwe ebdziemy chodzic z gilem po pas bo wtedy bedzie trzeba chłodzic… wtedy sobie firmy farmaceutyczne na nas zarobia…

hostessa
    Member
    • Zasłużony

🙁

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

latem narzekałyżcie a teraz też nie jest lepiej. W biurze cieplutko, potem sie wychodzi na klatke schodową, mały przeciąg, jeden, drugi i dziękuję 🙂 Chorobsko gotowe. Wiec ja już sama nie wiem co lepsze.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

oj to prawda niestety nie umiem przystosowac sie do tych zmian temperatury i czesto choruje to samo jak wychodze z nagrzanego autobusu istny koszmar

szatynka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 18
    • Bywalec

moj maz tez ciagle narzeka na klimatyzacje i od wczoraj choruje znowu katar sie leje ale jakos sie leczymy

hostessa
    Member
    • Zasłużony

a co mu dokladnie dolega? klasyczne przeziebienie zapewne skad my to znamy 😉

graza100
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Nie wiem jak w budynkach, ale klimatyzację w samochodzie trzeba odgrzybiać! Najlepiej raz w roku. Inaczej to wszystko co w niej rożnie – zarodniki grzybów – jest wdmuchiwane do naszych oskrzeli i płuc. Mało kto to wytrzyma. Ponadto klimatyzacja wysusza – trzeba dużo pić.
    Życzę umiaru w korzystaniu i zdrowia 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Przeziębienie a klimatyzacja"

Przewiń na górę