- AutorOdp.
- 22 maja 2008 at 14:58
ej jozia nieprawda ;p dopuki nie pojechalas mi od tepakow bylem cicho i tylko zwracalem uwage ze sie z toba nie zgadzam ;p miej pretensje tylko do siebie :d
22 maja 2008 at 14:59@J贸zia wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
Zreszt膮 nie mam zamiaru dyskutowa膰 z kolejn膮 kretynk膮 kt贸ra czepia si臋 bez powodu wi臋c ko艅cz臋 rozmow臋 i nie bierz sobie tak do serca tego forum, bo kiedy偶 mo偶esz nie wytrzyma膰 馃槅
Pozdrawiam i 偶egnamEjj… ja weszlam na to forum i po prostu zacz臋艂am wyg艂asza膰 swoje opinie. Nie podpasowa艂y parvati a potem si臋 posypa艂o kilka innych os贸b. Nie zamierza艂am si臋 z nikim k艂oci膰 i na nikogo pierwsza nie n askoczy艂am. To wy na m nie naskakujecie. Najpierw byla klotnia z parvati to potem Ty si臋 pod艂膮czy艂a偶 i tez mia艂a偶 ochot臋 si臋 posprzecza膰. Kolejna w kolejce jest WarnGirl, ci膮gle mi dogryza cho膰 staram si臋to ola膰.
, a swoj膮 drog膮 fajnie jest ocenia膰 ludzi kt贸rych si臋 w og贸le nie zna naprawde trzeba mie膰 co偶 w g艂owie.
Przyci膮艂 kocio艂 garnkowi, wiesz? Dobrze,ze wy z parvati mnie nie oceniacie.
Ja na Ciebie naskoczylam?? nie napisalam ani jednego postu obrazliwego do ciebie rozmawialysmy w temacie o orgazmie kiedy za chwile napisalas ze jestem falszywa bo chodze na solarium i jakies inne bzdury wiec skoncz w koncu sie tak irytowac.
22 maja 2008 at 15:06o tym solarium napisalam juz d艂ugo po tym jak jechalas po mine razem z partvati.
22 maja 2008 at 15:15Nie jechalam na ciebie poniewaz pierwszy raz wdalam sie z toba w dyskusje w tym temacie jaki juz wymienilam.
Czy偶by pamie膰 zawodzi艂a? Zreszta nie wa偶ne. Za przeproszenie mam to w d****. Te wszystkie dyskusje sa bez sensu i niczego nie wnosza oprocz zasmiecania tematow.22 maja 2008 at 17:03[usuni臋to_link] wrote:
No to sie usmialam 馃槅 dziewczynko nie znasz mnie wiec lepiej zamilcz i dla twojej wiadomosci to nie chodze ani na solarium ani nie opalam sie na sloncu bo poprostu nie mam czasu a zdjecie jest takiego koloru poniewaz zostalo zrobione telefonem w sztucznym oswietleniu wiec stad te kolory.
…ale na wszelki wypadek zmienie avatar bo za duzo osob zauwazy ile mam tapety na twarzy…
buhahahahahahaha!!!
(sorki-nie moglam sie powstrzymac 馃槅 )
22 maja 2008 at 17:05Nudz膮 ju偶 mnie wypowiedzi krety艅skich lachon贸w. Wieje nud膮.
22 maja 2008 at 17:18[usuni臋to_link] wrote:
Nudz膮 ju偶 mnie wypowiedzi krety艅skich lachon贸w. Wieje nud膮.
slowo ”lachon” zapewne tez podlapalas od Parvati.. wymysl cos sama i nie nazywaj mnie kretynka tylko dlatego,ze mam racje..
22 maja 2008 at 17:28Owszem jeste偶 kretynk膮 g艂upi膮 prost膮 kretynk膮 i w dodatku pewnie star膮 pomarszczon膮 i zakompleksion膮 wi臋c lepiej zejdz ze mnie bo twoje racje sa dla mnie smieszne gowno mnie obchodzi co sobie tam myslisz jednym s艂owem mam to w d****. Napisz nawet do gazety 偶e vanilka ma kg tapety i spi w solarium jesli to cie tak bardzo interesuje.
22 maja 2008 at 17:30Zapomia艂abym napisz r贸wnie偶 偶e s艂owo „lachon” pod艂apa艂am od Parvati.
Zapisz sobie gdzie偶 t膮 informacj臋 w razie gdyby偶 zapomnia艂a.No i oczywi偶cie specjalnie dla ciebie kochana zmienilam avatar wyci膮gaj wnioski byle szybko
22 maja 2008 at 17:39[usuni臋to_link] wrote:
Owszem jeste偶 kretynk膮 g艂upi膮 prost膮 kretynk膮 i w dodatku pewnie star膮 pomarszczon膮 i zakompleksion膮 wi臋c lepiej zejdz ze mnie bo twoje racje sa dla mnie smieszne gowno mnie obchodzi co sobie tam myslisz jednym s艂owem mam to w d****. Napisz nawet do gazety 偶e vanilka ma kg tapety i spi w solarium jesli to cie tak bardzo interesuje.
jastes smieszna..a mowilas,ze to ja przejmuje sie forum.. buhahahaha
22 maja 2008 at 17:46Dobra ko艅cze temat bo nie ma sensu dyskutowa膰 i ju偶 nie za偶miecaj forum swoj膮 obecno偶ci膮.
22 maja 2008 at 17:58[usuni臋to_link] wrote:
Dobra ko艅cze temat bo nie ma sensu dyskutowa膰 i ju偶 nie za偶miecaj forum swoj膮 obecno偶ci膮.
Ja je zasmiecam?? Przeczytaj lepiej swoje posty..caly czas mnie wyzywasz i piszesz czego to ty nie masz w d****…jakby to kogos mialo obchodzic..
nie chcesz pisac to nie pisz a nie oglaszaj tego przy co drugim poscie…jestes zalosna
22 maja 2008 at 18:06[usuni臋to_link] 馃檪
馃槇 –> mo偶e ma艂y zamach na j贸zie
22 maja 2008 at 18:19Co mam ci sprecyzowac moj pierwszy post??
zreszta…mialas juz nie odpisywac..czy tez ”konczyc ze mna”…
buhahaha
22 maja 2008 at 18:22Nie kretynko 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅
Uczepi艂a偶 si臋 mnie pierwsza.
Ko艅czy膰 z Tob膮??? czytac pani nie umie tak? 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅
glupia jestes i zostanieszAutorOdp.Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " przyspieszacze"