- AutorOdp.
- 1 września 2007 at 20:26
zdarza się… ale zadko. mojego ostatniego byłego wpominam bardzo serdecznie, i szkoda ze tak to sie skonczylo, jak sie skonczylo. nadal za nim tesknie 🙁
1 września 2007 at 20:26zdarza się… ale zadko. mojego ostatniego byłego wpominam bardzo serdecznie, i szkoda ze tak to sie skonczylo, jak sie skonczylo. nadal za nim tesknie 🙁
3 września 2007 at 10:31najpiękniejszy prezent jaki mozna dostac od byłej faceta, to jej skok w bok w trakcie trwania ich związku :)))
oczywiscie ich zwiazek sie rozpada. facet leczy rany. kiedy jest juz wykurowany poznajesz go i masz pewnosc, ze na tamtą juz nie spojrzy.
na początku jeszcze się zastanawiałam, czy moze cos tam go jeszcze do niej nie ciągnie. ale po prawie pieciu latach naszego zwiazku kto by o tym myslal?
3 września 2007 at 10:31najpiękniejszy prezent jaki mozna dostac od byłej faceta, to jej skok w bok w trakcie trwania ich związku :)))
oczywiscie ich zwiazek sie rozpada. facet leczy rany. kiedy jest juz wykurowany poznajesz go i masz pewnosc, ze na tamtą juz nie spojrzy.
na początku jeszcze się zastanawiałam, czy moze cos tam go jeszcze do niej nie ciągnie. ale po prawie pieciu latach naszego zwiazku kto by o tym myslal?
3 września 2007 at 10:42[usunięto_link] wrote:
najpiękniejszy prezent jaki mozna dostac od byłej faceta, to jej skok w bok w trakcie trwania ich związku :)))
Tak tez bylo z byla mojego faceta.Wyjezdzala za granice i tam wielokrotnie go zdradzala,a on…jej wybaczal.Bardzo ja kochal.Wiadomo, ze nie moglo sie to ciagnac wiecznosc, wiec w koncu zerwali.Ona ma meza i jest w ciazy z bogatym gosciem z zagranicy i tam mieszka….Poleciala na jego kase….Jest pusta.
Teraz moj kochany mowi, ze ja nienawidzi ze nie moze na nia patrzac…
Mysle ze przy mnie poznal co to jest prawdziwa milosc, oddanie drugiej osobie i to uczucie, ze to „ta jedyna”.
Na poczatku jak zaczelismy chodzic bylam zazdrosna o tamta…. Przezyl z ta zdzi** swoj pierwszy raz 🙁 Teraz juz o tym nie mysle, bo wiem ze on kocha tylko mnie 😉3 września 2007 at 10:42[usunięto_link] wrote:
najpiękniejszy prezent jaki mozna dostac od byłej faceta, to jej skok w bok w trakcie trwania ich związku :)))
Tak tez bylo z byla mojego faceta.Wyjezdzala za granice i tam wielokrotnie go zdradzala,a on…jej wybaczal.Bardzo ja kochal.Wiadomo, ze nie moglo sie to ciagnac wiecznosc, wiec w koncu zerwali.Ona ma meza i jest w ciazy z bogatym gosciem z zagranicy i tam mieszka….Poleciala na jego kase….Jest pusta.
Teraz moj kochany mowi, ze ja nienawidzi ze nie moze na nia patrzac…
Mysle ze przy mnie poznal co to jest prawdziwa milosc, oddanie drugiej osobie i to uczucie, ze to „ta jedyna”.
Na poczatku jak zaczelismy chodzic bylam zazdrosna o tamta…. Przezyl z ta zdzi** swoj pierwszy raz 🙁 Teraz juz o tym nie mysle, bo wiem ze on kocha tylko mnie 😉29 września 2007 at 20:29Ja nie mam tego problemu,bo jestem pierwsza kobieta mojego faceta 😆 . On też jest moim pierwszym partnerem. Oczywiżcie jezli chodzi o seks,bo w paru związkach wczesniej bylismy. Wynika to z tego,że poznalismy sie bardzo wczensie,mielismy po 16 lat i bardzo mi pasuje taki stan rzeczy bo nie musze sie przejmowac jego byłymi 😀
29 września 2007 at 20:29Ja nie mam tego problemu,bo jestem pierwsza kobieta mojego faceta 😆 . On też jest moim pierwszym partnerem. Oczywiżcie jezli chodzi o seks,bo w paru związkach wczesniej bylismy. Wynika to z tego,że poznalismy sie bardzo wczensie,mielismy po 16 lat i bardzo mi pasuje taki stan rzeczy bo nie musze sie przejmowac jego byłymi 😀
1 października 2007 at 13:32ja zylam do niedawna w tzw „trojkacie”.
ONA wyjechala prawie na rok na praktyki we Wloszech kiedy go poznalam.od razu mi powiedzial ze ma dziewczyne i ja to zaakceptowalam.ale uczucie jest chyba wazniejsze nisz rozum? 🙄 on jej nie chcial powiedziec,ze z nia zrywa,dopoki ona nie wroci.
stalo sie to ok 2 tyg.temu.wyprowadzila sie ale… zostawila jakies tam swoje ksiazki i nie oddala klucza do mieszkania.
wsciekam sie, ale mu ufam.zameczam go pytaniami czy ona dzwonila albo oddala klucz ale cos jej sie nie spieszy 👿 a on nie chce sam sie o niego upominac 👿 wrrrrrrr 😡1 października 2007 at 13:32ja zylam do niedawna w tzw „trojkacie”.
ONA wyjechala prawie na rok na praktyki we Wloszech kiedy go poznalam.od razu mi powiedzial ze ma dziewczyne i ja to zaakceptowalam.ale uczucie jest chyba wazniejsze nisz rozum? 🙄 on jej nie chcial powiedziec,ze z nia zrywa,dopoki ona nie wroci.
stalo sie to ok 2 tyg.temu.wyprowadzila sie ale… zostawila jakies tam swoje ksiazki i nie oddala klucza do mieszkania.
wsciekam sie, ale mu ufam.zameczam go pytaniami czy ona dzwonila albo oddala klucz ale cos jej sie nie spieszy 👿 a on nie chce sam sie o niego upominac 👿 wrrrrrrr 😡1 października 2007 at 14:48nie wyobrazam sobie mojego faceta uprawiajacego seks z inna kobieta. nie jesytem chora psychicznie. nie mam takich fantazji.
nie bywam zazdrosna o byle dziewczyny. bylismy nawet na slubie jednej z jego eks.
ufam mojemu facetowi w 100% niezaleznie od tego, o jaka kobiete chodzi.
1 października 2007 at 14:48nie wyobrazam sobie mojego faceta uprawiajacego seks z inna kobieta. nie jesytem chora psychicznie. nie mam takich fantazji.
nie bywam zazdrosna o byle dziewczyny. bylismy nawet na slubie jednej z jego eks.
ufam mojemu facetowi w 100% niezaleznie od tego, o jaka kobiete chodzi.
2 października 2007 at 19:08Ja bywam. Ale wiem,że on kocha tylko mnie. Sama mówiłam mu, żeby zaprosił swoją eks na imprezę.
Ufam mu i wiem, że nic nie będzie z była, albo żadną inną. Szanujemy się i wierzę w to naprawdę, choć czasem kłuje mnie zazdrożć gdy pomyżlę o nim z inną.2 października 2007 at 19:08Ja bywam. Ale wiem,że on kocha tylko mnie. Sama mówiłam mu, żeby zaprosił swoją eks na imprezę.
Ufam mu i wiem, że nic nie będzie z była, albo żadną inną. Szanujemy się i wierzę w to naprawdę, choć czasem kłuje mnie zazdrożć gdy pomyżlę o nim z inną.3 października 2007 at 19:54ja ostatnio sobie uswiadomilam ze byla dziewczyna mojego mezczyzny to jedyna osoba o ktora jestem naprawde zazdrosna. Wydaje mi sie taka idealna – sliczna, niziutka (a ja prawie 180cm :|), studentka medycyny…
grrr… ale jakby nie bylo jest ze mna, co nie zmienia faktu ze dziewczyna dziala mi na nerwy 👿 - AutorOdp.