• Autor
    Odp.
  • Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Mi sie podobają rurki ale na…. kims Do tych spodni trzeba mies szczupłe nogi,wiec może jak troche schudne zakupie sobie takowe spodnie

skippy
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Na poczatku do rurek nie mialam przekonania, podobaly mi sie na kims ale nie bylam pewna czy ja powinnam…No i sie przekonalam, teraz polowa moich jeansow to rurki i cos mi sie wydaje, ze zaczynam sie od nich uzalezniac…

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Bo rurki w tym sezonie wymiatają 8)

lola
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

Rurek nie można dopasować do każdej figury, tak jak napisala Brooke. Trzeba być szczuplym, dobrze tez miec zgrabne nogi ( choc np takiej Kate Moss wszystko mozna i ona i tak u wazana jest za jedna z bardziej gustowine ubierających się kobiet na swiecie 😛 ). Ja mam jedna pare rurek i jestem bardzo z nich zadowolna. Podkreżlają ładne, dlugie nogi, sa modne i już troszke inne niż najczęsciej spotykane dzwony.
    Bardoz ładnie prezentują się ze szpileczkami.

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

No dobra dobra rury rurkami lol myslalamz,e oczyms innym tu piszecie a tu chodzi o „rury spodnie”!! 😆 hehe Moze to glupie ale nie wiem jak takie spodnie wygladaja?Dajcie jakiegos linka czy fotke bo nie wiem co to.Zachwalacie strasznie wiec musza byc ciekawe.Ja osobiscie gustuje w obcislych spodniach,dzinsach,biodrowkach lub bialych spodniach obcislych.A o rurkach nie slyszalam jeszcze wiec dajcie cynka i fote ok? 😆 😉

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Jak dla mnie jak rurki to tylko z kremem 😉

WarnGirl
    Member
    • Guru

A oto i fantastyczne rurki (specjalnie dla naszego tygryska 😀 )

I wcale nie trzeba mieć zgrabnych nóg.Nie jestem szczężliwa posiadaczka zgrabnych nóg a w rurkach nawet dożć dobrze wyglądam 😉 a pomyżleć,że rok temu wyżmiałabym tego,kto powiedziałby mi,że zakocham się w tym fasonie 😀

PiErCiNg
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 36
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Rurek nie można dopasować do każdej figury, tak jak napisala Brooke. Trzeba być szczuplym, dobrze tez miec zgrabne nogi ( choc np takiej Kate Moss wszystko mozna i ona i tak u wazana jest za jedna z bardziej gustowine ubierających się kobiet na swiecie 😛 ).

No coż Ty… 😛
    Nogi Kate Moss są obleżne… Krzywe jak niewiedzieć co 😛 hah 🙂

santa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

a ja powiem tak – kiedy powróciła moda na rurki ucieszyłam się niezmiernie, bo miałam takie w szafie, atłasowe z Americanosa, kosztowały fortunę, dostałam je w spadku 🙂 ponosiłam trochę, jednak później miałam okazję dokładnie się sobie przyjrzeć w dużym lustrze bądź witrynie sklepowej, i to co tam zobaczyłam – zgroza 😮 nie zgadzam się więc, że rurki pasują każdemu, bo ma mam szerokie biodra, nie najchudsze uda i kawał tyłka i kiedy widzę siebie w rurkach to aż mi się nie chce patrzeć … także patrząc na ludzi chodzących na ulicach jestem utwierdzona w przekonaniu, że takie spodnie to tylko dla dziewczyn z nogami niczym u gazeli … przestrzegam więc, nie dajcie się za bardzo zwieżć z tą uniwersalnożcią rurek.

nie zmienia to faktu, że baaardzo mi się podobają :))

Kica
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

uwielbiam rurki i nosiłam już dosyć dawno gdy nie były jeszcze tak popularne.
    najbardziej lubię mocno obcisłe na całej długożci.

ale na grubych nogach wygląda to brzydko. choć jeżli grubsza osoba dobrze się w nich czuje to jej sprawa…

Croppa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

rurki
    kilka par w szafie…
    białe- ukochane :P, szkoda, że lato sie kończy 🙁

hehe 🙂

kiziaa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

aaaa ja kocham rurki. jak wszyscy zresztą. jeszcze tak niedawnopamietam wysmiałam mamcie ma jak podała mi zwężane spodnie, a tu prosze. No i skromnie mowiac podoba mi sie jak w nich wyglądam ;p

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

zakupilam wczoraj rurki!moj facet jest zachwycony!!!

WarnGirl
    Member
    • Guru

Widzę,że jest więcej zwolenniczek tych fantastycznych spodni 😀 I dobrze-rurki sa żwietne! 😀 😀 😀

kiziaa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

a no pewnie ze swietne !! 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Rurki :)"

Przewiń na górę