• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

pierwsze rurki kupilam ubieglej zimy…odrazu rzucilam sie na gleboka wode i kupilam typowe skinny jeans, obcisle na calej nodze. nie byly specjalnie drogie, bo akurat w promodzie byly przeceny.

ale tak…niestety mimo zachwytow ogolu spoleczenstwa ulubionymi spodniami moimi sie nie staly. czasem moge je ubrac do kozakow, ale po kilku godzinach w tych spodniach jest mi po prostu nieprzyjemnie.

kolejne…tym razem typowe rury kupilam w c&a. tez byly tanie, przypominaly bardziej dzinsy niz legginsy i ogolnie bylabym z nich bardzo zadowolona, gdyby nie fakt, ze mimo iz moja bielizna nie przypomina gaci mojej babci, przy pochylaniu sie czy gdy siedze widac mi z tylu absolutnie wszystko.

pozniej byly ciut drozsze rurki z mango…dobra…pomyslalam, ze 199 za swietne dzinsy moge dac. ale znow powrocil problem…za duzo materialu elastycznego. nie znosze miec tego na nogach. grrrr.

wczoraj poszlam do levisa. mowie, ze chce granatowe, proste dzinsowe portki. pan przynosi kilka, w tym rurki, ktore przypadkowo zmierzylam jako pierwsze…i wiem, ze to beda moje ukochane spodnie. w dotyku roznia sie od pozostalych tak bardzo, ze az nie wierze, ze kazde z tych spodni to dzinsy. zaplacilam forsy sporo. ale wiem, ze po nastepne spodnie tez pojde do levisa. czy to beda rurki…nie wiem, bo chyba za duzo nazbieralam ich w szafie:)))

Meg77
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 178
    • Zapaleniec

ja do rurek nie jestem przekonana. Uwielbiam dzinsy dopasowane i ku do艂owi rozszerzane 馃檪 i gdy id臋 do sklepu kupowa膰 spodnie to w艂a偶nie o takie prosz臋. nigdy nie przymierza艂am rurek i raczej dobrze w nich wygl膮da膰 nie b臋d臋. a jak kupuje spodnie z materia艂u to proste i szerokie 馃檪 uwielbiam jak mi si臋 nogawka od spodni majta nad butami 馃榾

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja tam za rurkami nie przepadam. Wol臋 poszerzane. W podstaw贸wce mama ubiera艂a mnie w getry. Nie znosi艂am tego!!! I dlatego nawet nie przymierzam zw臋偶anych jeans贸w. Kojarz膮 mi si臋 od razu z tymi getrami…. brrr

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja mialam rurki zanim wesz艂y do mody, chcia艂am je wyrzuci膰 zosta艂y i strasznie je uwielbiam;D

Black
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

@peronowa mysz wrote:

Osobi偶cie nie pod膮偶am za mod膮 i chodz臋 w tym co lubi臋! I bardzo ale to bardzo lubi臋 jednak szersze spodnie, jest mi wygodniej w nich, lubi臋 boj贸wki , lubi臋 szwedy , lubi臋 dzwony…

Piwo tej pani, najlepiej dwa od razu 馃槢
    Mam dwie pary ulubuionych d偶ins贸w, obie w odcieniu szaro-granatowym (jaki偶 taki najbardziej uniwersalny, dobrze wygl膮daj膮 z dodatkami jak i bez), jedne to dzwony, drugi to chyba takie co偶 a’la rurki, cho膰 bogom dzi臋ki nie s膮 nie wiadomo jak opi臋te. Og贸艂em nie podobaj膮 mi si臋 ani marchewkowate ty艂ki w rurkach (co innego, gdy s膮 dobrze dopasowane, a kobieta ma figur臋) ani te p艂askie cz贸艂enka, w kt贸rych ostatnio z takim uwielbieniem paraduj膮 kobiety wok贸艂.

D偶ins, glan i koszula ;-). Mo偶e aseksualnie, ale po swojemu.

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja zakochana jestem w tych rurkach-marchewach 馃榾 Teraz poluje na satynowe rurki,ale tu mam problem.O ile przy produkcji jeans贸w bior膮 pod uwag臋,偶e kto偶 mo偶e mie膰 nieco d艂u偶sze nogi,ni偶 to og贸lnie przyjete,to spodnie z innych materia艂贸w zazwyczaj sie na mnie za kr贸tkie 馃槙 ale sie nie poddam 馃槇

aaapaulinkaaa17
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 73
    • Sta艂y bywalec

A ja nie mam figury do tego typu spodni 馃檨

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ja mia艂am rurki ale to by艂o z 14 lat temu 馃槈 i niemyslcie sobie ze to by艂y takie marchewy w d**** szerokie a nogawki zwezane ku do艂owi… one by艂y jeansowe ale takie elastczne i bardzo je lubia艂am… ale teraz to bym sie nieodwazy艂a na takie spodnie przy obecnej figurze 馃槙

iSis
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Kocham rurki! Zdecydowanie moje spodnie numer 1. Granatowe, ciemne, nawet i te czarne, bo b艂臋kitne, jasne 藕le wygl膮daj膮 (pospolicie?).

Noszenie ich ma tylko sens, gdy posiadamy kozaki, oficerki. Bardzo mi si臋 nie podoba widok kobiety z w膮skimi rurkami i zwyk艂ymi butami. To s膮 spodnie zarezerwowane dla specjalnego obuwia 馃槇

WarnGirl
    Member
    • Guru

Do balerinek te偶 dobrze wygl膮daj膮…do szpilek i s艂upk贸w r贸wnie偶 馃榾

Kajzerka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 52
    • Sta艂y bywalec

Nie mam zbyt wielu balerinek, ale do szpilek super 馃檪 A moje kozaczki z futerkiem czekaj膮, a偶 si臋 troche zimniej zrobi by pokaza膰 si臋 w parze z rurkami 馃槇 Ale klapki do rurek to chyba nie zbyt dobre po艂膮czenie… Osobi偶cie widzialam sporo dziewczyn w takim stroju i nie przypad艂y mi do gustu…

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Dla mnie rurki w takim po艂膮czeniu trac膮 swoj urok.

iSis
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Do balerinek te偶 dobrze wygl膮daj膮…do szpilek i s艂upk贸w r贸wnie偶 馃榾

Zapomnia艂am. Wysokie szpilki plus rurki – to jest to!

WarnGirl
    Member
    • Guru

A ja jeszcze nosz臋 rurki do japonek 馃榾 I wszystko zalezy od buta-je偶li but jest beznadziejny to wszystko b臋dzie wygl膮dac fatalnie w takim po艂膮czeniu.Ale je偶li dobierze sie sliczne japoneczki to wszystko sk艂ada si臋 w idealn膮 ca艂os膰 馃榾

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

kupilam dzic pare swietnych rurek w mango. sa z dzinsu a nie z gumy i sa cholernie obcisle. co prawda jestem w 100% pewna, ze sie troche rozejda w czasie noszenia, ale na razie jestem z tego zakupu bardzo zadowolona. podoba mi sie tez jeszcze jeden model, ale poczekam kilka dni az wyplata nadejdzie na konto.

tlumacze sobie, ze w koncu do kozakow zadne inne spodnie nie pasuja:))))

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Rurki :)"

Przewi艅 na g贸r臋