• Autor
    Odp.
  • magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

nikt nigdy nie przekonał by mnie do rurek 😆 :8 aż do spotkania z byłym, który skrytykował moje ukochane dzwony 👿 ostatnio byłam kupić spodnie i przyglądałam się rurkom z takim przerażeniem, ze pani przyniosła mi aż 8 modeli do przymierzenia powiedzała, ze z moimi 176cm wzrostu to tylko takie spodnie powinnam nosić wyszłam z dwoma parami 😆 i kocham je normalnie 😀

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja do tej pory w stosunku do rurek byłam „na nie”. Ale coż mi się ostatnio odmieniło. I w przyszłym tygodniu mam zamiar sobie kupic taki włażnie model spodni. Ciekawa jestem tylko jak będę w nich wyglądac 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja dzis kolejne rury kupilam. typ razem bardziej hmmm „sportowe” ze specyficznymi kieszeniami na tylku:)

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Też noszę rurkowate spodnie, ale nie wkładam ich do butów, bo mi się to nie podoba. Ostatnio kupiłam 2 pary i jestem z nich zadowolona.:)

parvati
    Member
    • Guru

kozaki nosisz pod spodniami?

tzn ze to nie rurki. nie zmiescilyby sie.

F.Blue
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Dobrze ze tu trafilam 🙂 dlugo nosilam sie z zamiarem zakupu, i mimo ze powoli mija na nie szał, do kozaczkow sobie sprawie 🙂 nie mam superzgrabnej figury, jednak jestem dosc wysoka wiec i ogolne proporcje beda sie zgadzac 🙂 jaki material najlepiej polecacie na zimowe temperatury?

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

No to chyba te moje „rurki” nie są typowymi rurkami. Zawsze nosiłam spodnie rozszerzone i pewnie dlatego każde inne węższe są dla mnie rurkowate. 🙂 Ale co do tych moich spodni, to da się je wcisnąć, ale tak dziwnie to wygląda. 😀 Dlatego noszę na kozaczkach.;p

parvati
    Member
    • Guru

to racja: rurki sa juz modne bardzo dlugo. o ile na zime to koniecznosc-nieco glipio sie wyglada, gdy nad kozakiem marszcza sie spodnie. jak zolnierz, to na wiosne…no coz…dobrze zainwestowac w spodnie o prostej nogawce czy boot cuty.

do lask wrocily szwedy…moze sprawie sobie jakies oryginalne spodnie o tym wlasnie kroju w czasie zimowych przecen…

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Tak, włażnie zauważyłam, moja przyjaciółka przyleciała ze Szkocji w szwedach, więc stwierdzam, że coż w tym jest. Półtora roku temu przyleciała w rurkach i balerinach i była pierwszą osobą, którą widziałam tak ubraną (; widzę po niej, co będzie modne w najbliższym czasie, zanim jeszcze o tym przeczytam.

parvati
    Member
    • Guru

nie wydaje mi sie, zeby polska odbiegala od szkocji pod wzgledem pojawiania sie nowych trendow. szczegolnie, ze na calym swiecie w tej chwili sa takie same sieciowki:)

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

zaopatrzyłam sie jakis czas temu w rurki..na początku miałam obiekcje przed zakupem,ale w końcu sie przełamałam 🙂 dotychczas nosiłam tylko dzwony, na proste spodnie w ogólne nie zwracałam uwagi…wydawały mi sie kiczowate i zdecydowanie nie dla mnie…

a teraz jestem strasznie zadowolona z nowego nabytku 🙂 🙂 spodnie żwietnie wyglądają do balerinek które uwielbiam nosić i kozaczków w które tez sie zaopatrzyłam z myslą o nowych spodniach.. rurki żwietnie podkreżlają moja figure, są wygodne 🙂 i czuje sie w nich naprawdę żwietnie, a to dla mnie najważniejsze 🙂 🙂

beehive
    Member
    • Zapaleniec

widzisz parvati, wiem że teoretycznie nie powinniżmy odbiegać od szkocji, ani innych zachodnich krajów… ale myżlę, że ona jest po prostu moim osobistym „wskaźnikiem” trendów, zwłaszcza, że się tym intersuje o wiele bardziej ode mnie i jest znacznie szybciej na bieżąco niż ja, po prostu.

a a propos rurek, też sobie fajne sprawiłam ostatnio, są żwietnie dopasowane i obcisłe, chociaż nie z tego rozciągliwego dziwnego materiału, tylko po prostu dobrze skrojone, tak że leżą na mnie cudownie. W końcu (:

parvati
    Member
    • Guru

ja nie nosze dzinsow, ktore maja w skladzie wiecej niz 2% materialu elastycznego. przestaja to byc wtedy dzinsy. wygladaja bazarowo i tandetnie.

dzins to dzins a nie jakis spandek czy poliester.

beehive
    Member
    • Zapaleniec

no dokładnie, o to chodzi, nie miałam nigdy takich spodni, ale kojarzą mi się z dziwnie spoconą skórą i tym, że spodnie wyglądają jak szmata po godzinie chodzenia

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Rurki u faceta?? Ble… to coż jak facet w stringach 😆

A ja dziż kupiłam rureczki sobie. kiedyż nie mogłam patrzec na takie spodnie, a dziż uwielbiam 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Rurki :)"

Przewiń na górę