• Autor
    Odp.
  • Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Ja jakos nie przekonalam sie do rurek,chociaz podobaja mi sie. Ale ja chyba mam za grube nogi 🙁 🙁 🙁

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Najlepiej będzie jak pójdziesz do sklepu i przymierzysz rurki.Wtedy będziesz wiedziała jak się w nich czujesz i jak wyglądasz.A może Ci sie spodoba i skusisz się na rureczki? 😀

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Najlepiej będzie jak pójdziesz do sklepu i przymierzysz rurki.Wtedy będziesz wiedziała jak się w nich czujesz i jak wyglądasz.A może Ci sie spodoba i skusisz się na rureczki? 😀

Bardzo bym chciala,tym bardziej,ze mam dwie pary kozaczkow i zadnych spodni,ktore moglabym nosic w srodek. Ja nawet juz przymiezalam sie do kupna,ogladalam…ale na koniec stwierdzilam,ze jednak nie tego szukam. Babka nawet nie miala rurek tylko jakies z prostymi nogawkami,ktore chciala mi na sile wcisnac…zdenerwowalam sie i wyszlam. Na tym stanelo 🙄

Monika
    Member
    • Zasłużony

Mam! Kupilam te modne w tym sezonie rurki. Musze przyznac,ze mialyscie racje,sa naprawde fajowe 8)

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Brawo Monika! 😀

KrolewnaSniegowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Ile kobiet, tyle opinii 🙂

Facet w rurkach. Zależy jak leży. Porządne lekko zwężane jeansy, Levisy, Wranglery itp, które są 100% bawełną na niektórych facetach leżą idealnie. Kwestia dopasowania butów i najważniejsze figury.

Sama w rurkach biegam już od zimy zeszłego roku.

KrolewnaSniegowa
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Tak, włażnie zauważyłam, moja przyjaciółka przyleciała ze Szkocji w szwedach, więc stwierdzam, że coż w tym jest. Półtora roku temu przyleciała w rurkach i balerinach i była pierwszą osobą, którą widziałam tak ubraną (; widzę po niej, co będzie modne w najbliższym czasie, zanim jeszcze o tym przeczytam.

Bzdury jakież, kto jak kto ale Szwedki na pewno w modzie nie wyprzedzają Polek.

U nas to ze skrajnożci w skrajnożć, albo jeansowe rury, albo materiałowe, najlepiej tweedowe szerokie spodnie z mankietami. Moje wszystkie szerokie biją rurki o głowę 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Tak, włażnie zauważyłam, moja przyjaciółka przyleciała ze Szkocji w szwedach, więc stwierdzam, że coż w tym jest. Półtora roku temu przyleciała w rurkach i balerinach i była pierwszą osobą, którą widziałam tak ubraną (; widzę po niej, co będzie modne w najbliższym czasie, zanim jeszcze o tym przeczytam.

Bzdury jakież, kto jak kto ale Szwedki na pewno w modzie nie wyprzedzają Polek.

U nas to ze skrajnożci w skrajnożć, albo jeansowe rury, albo materiałowe, najlepiej tweedowe szerokie spodnie z mankietami. Moje wszystkie szerokie biją rurki o głowę 🙂

a w szkocji mieszkaja twoim zdaniem szwedki, tak?

KrolewnaSniegowa
    Member
    • Stały bywalec

Nie.

Przeczytałam „Szwecji”, stąd szwedki.

jullka-16
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

kocham ten rodzaj spodni;)

Prada
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Uwielbiam rurki. Mam ich pełno. Nie pogardzę jednak szerszymi spodniami – bylebym czuła się w nich komfortowo. Wygoda jest przecież najważniejsza, czyż nie?

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

A jakie buty można nosić do takich rurek zwykłych czarnych ???

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

to zalezy od okazji i reszty stroju.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Do rurek najlepsze są delikatne buty. Tzn super pasuja szpilki, klapeczki, baletki, a jeżli chodzi o adidasy, to tylko takie drobne, na niezbyt grubej podeszwie. No iteż zależy z jakiego materiału są uszyte – jesli dżins, to niech będą i adidasy. Ale pierwsze trzy wymienione przeze mnie rodzaje butów pasują idealnie. A no i jeszcze kozaki i gumaczki stały się też teraz modne 🙂 Napewno też pasują.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

kozaki + rurki = usmiech na mej faciacie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Rurki :)"

Przewiń na górę