- AutorOdp.
- 17 maja 2007 at 18:02
WSZYSTKO O SAMOCHODACH I MOTORACH! 馃槅 馃槅 8)
Z tego co widze to nie ma chyba na tym forum oglnego teamtu o samochodach,motoryzacji.Bylam ostatnio na tarhgach samochodowych w Lipsku(Niemcy) z moim misiakiem i wpadlam w szok 馃槸 Jakie autka!! 馃槅 8) Nie jeden bym zabrala 馃槢 馃槅
A tak powaznie…jakie autka lubicie?Duze,male?Sportowe?Klasyczne?Tuningowane?Ciezarowe?Ja osobiscie uwielbiam autka sportowe 8) (porsche,ferrari itp.) ,jak i bardziej eleganckie (mercedesy,Lexusy) ,BMW i Audi ,cabrio oraz autka tuningowane! 馃榾
Moje ulubione auta to:
-porsche carrera 4
-mercedes S klase i CLS 馃槈
-BMW Z4 i 3
-AUDI TT (starsze)
-Volzwagen Bittle
-Opel Tigra – stad m.in. moj nick 馃榾 馃槅 (najlepiej stuninowane)Motory preferuje tylko scigacze (najlepiej niebieskie bo to moj ulubiony kolor 馃槢 )
A Wy??jakie lubicie autka??Motory? 馃槢
Czekam na odpowiedzi!P.S.Jakby co nie ejstem blachara!Motoryzacja interesowalam sie od dziecka a bardziej zarazil mnie tym moj tata jak i chlopak,ktory ma z tym duzo wspolnego… 馃檪 馃榾
Pozdrawiam. 馃槈18 maja 2007 at 10:31Wszelkie cabrio! Stare nowe wszystkie dos艂ownie!
Do tego lubi臋 stare samochody typu trabanty itp itd18 maja 2007 at 17:51A ja kochm si臋 w Mercedesach.Odk膮d w naszej rodzinie pojawi艂 sie pierwszy Mercedes zapa艂a艂am sympati膮 do tej marki 馃榾 W przysz艂o偶ci(jak juz uda mi si臋 zroic prawo jazdy) chc臋 w艂a偶nie je藕dzic Mercedsem(i 偶adne inne auto nie wchodzi w gr臋!) 馃榾
18 maja 2007 at 18:32A ja najbardziej lubi臋 swoje auto 馃榾
Si臋 nara偶臋, bo to nie merc 8)
[usuni臋to_link]
A tak na powa偶nie to je藕dzi艂em ju偶 r贸偶nymi autami Ojca, s艂u偶bowymi, znajomych, du偶ymi, ma艂ymi, dostawczymi …itp. i musz臋 Wam powiedzie膰, 偶e
nie lubi臋 ma艂ych aut. Dla mnie samoch贸d powinien by膰 du偶y, przestronny, bezpieczny, komfortowy no i posiada膰 jaki偶 sensowny silnik 2.5 to minimum
馃槈
Ostatnio zakocha艂em si臋 w BMW 8) mojego kuzyna 330 (3.0) diesel ehhh18 maja 2007 at 18:51Zgadza si臋-autko ma byc du偶e i koniecznie cztero-drzwiowe 馃檪 Kto wog贸le wymy偶li艂 dwu-drzwiowe samochody?Ja z moj膮 klaustrofobia nie mog臋 siedziec z ty艂u nawet 馃槙
18 maja 2007 at 19:02[usuni臋to_link] wrote:
Kto wog贸le wymy偶li艂 dwu-drzwiowe samochody?
No niekt贸re maj膮 sw贸j urok np.
[usuni臋to_link]18 maja 2007 at 19:09To nie urok-to ten znaczek z przodu 馃槈 ale w dalszym ci膮gu uwa偶am,偶e samochody dwu-drzwiowe s膮 g艂upie 馃槨
P.S.
偶liczny avatar Specter 馃榾18 maja 2007 at 19:16P.S.
偶liczny avatar SpecterDzi臋ki 馃榾 . Ostatnio pasuje do mnie jak ula艂 8)
18 maja 2007 at 21:47Nie m贸w,偶e jeste偶 taaaaki s艂odki 馃榾
19 maja 2007 at 12:58a wlasnie wrocilam z tuning show i podobalo mi sie kilka samochodzikow…
[usuni臋to_link]20 maja 2007 at 16:11Eta a to ten Ford si臋 Tobie podoba艂 czy ten 偶贸艂ty pocisk mo偶e? 馃槈
20 maja 2007 at 16:28nie nie ten pocisk to pomylka nie wiem co on tam robil wogole ;/ on nic nie mial i na dodatek ubrudzony blotem ;/
20 maja 2007 at 16:45Taaak Cinquecento Sporting …. 偶贸艂te 馃榾
Kiedy偶 mia艂em okazj臋 takim 偶miga膰 i powiem Wam, 偶e cho膰 nie lubi臋 ma艂ych aut 馃槈 to pozytywnie mnie zaskoczy艂. Bardzo 偶ywio艂owe autko 馃榾 . Niestety je藕dzi艂em te偶 Cinquecento 700 馃檮 – i chyba gorzej mi w nim by艂o jak w maluchu, do kt贸rego mam wieeeelki sentyment 馃榾
A Fordzik hmmm… 艂adne ma lampki 馃槈20 maja 2007 at 16:52wlasnie lampy ma z****… a tyl ma taki…
[usuni臋to_link]
fajne tez punto bylo – kolorek ma takie fajny..
[usuni臋to_link]20 maja 2007 at 17:01No takie lampy(tylko z czarnymi wk艂adami) do przodu chcia艂em kupi膰 do swojego autka – ale cena 800PLN za komplet mnie skutecznie odwiod艂a od tego zamiaru 馃槅
A Punto to ma chyba lakier z brokatem 8) heh kosztowne hobby, kosztowne 馃榾 . Jak policz臋 ile w swoje autko w艂o偶y艂em to bym 4 takie za nie kupi艂… ale c贸偶. - AutorOdp.