Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 31 do 45 (z 93 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Ignis
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 58
    • Sta艂y bywalec

Podobaj膮 mi si臋 teren贸wki .
    A wiecie ,偶e jest samoch贸d na kt贸ry nie trzeba prawo jazdy.Nie mog臋 wstawi膰 obrazka ,bo za bardzo rozci膮ga stron臋 a nie umiem go zmniejszy膰
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/09/Ligier_Nova_01.jpg

Mirabelka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 32
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

osz kurcze Alfa… moej marzenie … i koniecznie czerwona 馃檪
    a Brera zostala uznana za najpiekniejszy samochod….

Monika
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

@Mirabelka wrote:

osz kurcze Alfa… moej marzenie … i koniecznie czerwona 馃檪
    a Brera zostala uznana za najpiekniejszy samochod….

Zgadzam sie z tym: Brera jest przepiekna.

Podoba mi sie nowe BMW6-sportowe lub tez znowych MERCEDES S CLASS,ze starszych TOYOTA SUPRA.

Mirabelka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 32
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

supra? niestety nie podzielam akurat tego wyboru 馃檨
    jakos nie przemawia do mnie to aukto. Ty艂 mi sie nie podoba. a dwa pozostale modele czyli mesio i bmw jak najbardziej. Kupie sobie takie za pierwsza wyplate po studiach i koniecznie w opcji full wypas 馃槢 znaczy z nawigacja i innymi bajerami 馃檪

a co sadzicie na taki temat:
    lepiej kupic drozsze auto ale ubozsze w wyposazenie czy tansze i dokupic np. dobre radio, nawigacje, i inne gadzety?

Hegemonia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 562
    • Zas艂u偶ony

@Mirabelka wrote:

lepiej kupic drozsze auto ale ubozsze w wyposazenie czy tansze i dokupic np. dobre radio, nawigacje, i inne gadzety?

Hmmm…kupowa膰 dro偶sze „go艂e” auto tylko dla lansu bo marka,itd. ? Fuu. Samoch贸d powinien by膰 przede wszystkim funkcjonalny i spe艂nia膰 nasze oczekiwania. Je偶li kto偶 ma potrzeb臋 posiadania „puszki” na niedzielne rajdy do ko偶ci贸艂ka to git, niech sobie kupi golasa z wy偶szej p贸艂ki, je偶li jednak samoch贸d ma by膰 narz臋dziem pracy, czy tam przewodnikiem po dalekich podr贸偶ach to wybra艂abym osobi偶cie ta艅szy ale dobrze wyposa偶ony…

A co do samoch贸d贸w, kt贸re mi si臋 podobaj膮…hmm, od jakiego偶 czasu choruj臋 na Mini Morisa 馃槈 W dalszej przysz艂o偶ci chcia艂abym te偶 sobie sprawi膰 Subaru Imprez臋 w najmocniejszej wersji silnika (to moje najwi臋ksze ale i najdor偶sze motoryzacyjne marzenie 馃槈 )

Obecnie 偶migam Fordem Focusem C-max’em (2007) i jestem z niego baaardzo zadowolona 8)

Monika
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

@Mirabelka wrote:

Nie patrze w ten sposob. Wlasnie zastanawiamy sie z mezem nad zmiana auta i chcemy przede wszystkim aby bylo w miare nowe(aby troche tym pojezdzic),a te nowe auta maja raczej kompletne wyposazenie. Szukamy raczej samochodu rodzinnego(bo planujemy powiekszyc rodzinke 馃槈 ),wiec myslelismy np. o AUDI A6 w kombi-tylko jeszcze troche musimy uzbierac 馃槈
    Jesli kupimy auto to postaramy sie aby mialo wszystko,nie albo-albo.

estera
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

miejska jazda to przede wszystkim wygoda i zwinnosc. wole auto ktore sie precyzyjnie prowadzi niz jakiegos szpanerskiego grata ktorym parkowanie zajmuje 10 minut. a ostatnio zachorowalam na mazde2 – tak ladnego samochodu dawno nie widzialam. cene jeszcze ma rozsadne wiec niewykluczone ze niedlugo nastapi zmiana;)
    [/img]

Topaz
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

A mnie si臋 Grande Punto podoba. Teraz sporo promocji, nam przyb臋dzie nowy potomek, to mo偶e si臋 ma艂偶 szarpnie na 艂adne autko dla 偶ony….

mari_s1
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Dziewczyny a co polecacie tak do 40tys, jakie偶 zgrabne bezpieczne autko, najlepiej o du偶ej pojemno偶ci baga偶nika ? 馃槅

mojito
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 55
    • Sta艂y bywalec

ja jestem zafiksowana na mazde 2 wiec po raz kolejny ja polece. spelnia twoje warunki, w dodatku jest naprawde ladniutka. tyle ze to jest autko dla kobiety lub ewentualnie pary, natomiast z trojka dzieci i dwoma labradorami bedzie ci nieco gorzej podrozowac…

mari_s1
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Ja potrzebuj臋 co偶 z du偶ym baga偶nikiem i ma艂ym silnikiem 馃榾 lubi臋 wozi膰 du偶o rzeczy ze sob膮, a wiadomo nie chc臋 przep艂aca膰 na benzynie, wi臋c najlepiej 偶eby ma艂a pali艂

kosmka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 75
    • Sta艂y bywalec

Mo偶e jaki偶 Ford… Ka mi si臋 podoba, idealny dla singla, cho膰 ma niedu偶y baga偶nik. Jest te偶 ju偶 nowa Fiesta – podobno bardzo udany model.

Fenris
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

A co s膮dzicie o tym?

monika22
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat
    werkaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 606
    • Zas艂u偶ony
Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 31 do 45 (z 93 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋