• Autor
    Odp.
  • Miska26
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 501
    • Zas艂u偶ony

Ja lubie zar贸wno Volvo jaki VW i jedna marka i druga produkuje bardzo dobrej jako偶ci samochody!

algerr
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 229
    • Zapaleniec

Obie marki s膮 w porzo. Ja osobi偶ci mia艂em jako pierwsze autko Golfa, a p贸藕niej Volvo, kt贸rego jestem fanem 馃榾

Miska26
    Member
    • Zas艂u偶ony

Widze 偶e wiesz co dobre, znasz si臋 na rzeczy bo oceniasz mark臋 pod wzgl臋dem niezawodno偶ci, bezpieczenstwa i fajnego wygl膮du a Volvo w艂a偶nie takie jest, chocia偶 do Golfa te偶 mam sentyment bo by艂o to moje pierwsze auto!

algerr
    Member
    • Zapaleniec

Volvo robi solidne i 艂adne wozy. Nic doda膰 ani uj膮膰 馃榾

Miska26
    Member
    • Zas艂u偶ony

A do tego bardzo bezpieczne i bez obawy nawet takie dni jak ostatnio mo偶na z pewno偶ci膮 Volvo wyjecha膰 na drog臋 bez obawy 偶e nas zawiedzie!

algerr
    Member
    • Zapaleniec

Na t膮 pogod臋 ten wozik jest w sam raz, bo ma dobry system antypo偶lizgowy. Wi臋c warunki pogodowe mu nie straszne 馃榾

Miska26
    Member
    • Zas艂u偶ony

Ale je偶d偶膮c nawet tak bezpiecznym autem jak C30 warto zachowa膰 zw艂aszcza w tak膮 pogod臋 szczeg贸ln膮 ostro偶no偶膰, 偶eby nie narazi膰 sie na jakie偶 nieprzyjemno偶ci!

Blk
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 699
    • Zas艂u偶ony

a co powiecie o Skodzie Superb? elegancka limuzyna, wed艂ug mnie bardzo fajna

asiek
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

ja lubi臋 auta du偶e. zar贸wno sportowe jak i du偶e du偶e coupe, minivany itd. generalnie podobaj膮 mi si臋 mazdy i hondy ale tylko niekt贸re. z niedost臋pnych to fajne s膮 mustangi i camaro natomiast z tych wi臋kszych to niedawno natrafi艂am na fotke peugeota 5008 i jak na rodzinne, 5-7osobowe auto super jest zgrabne i nie ukrywam, 偶e takie mog艂abym mie膰, jakbym mia艂a wi臋ksz膮 rodzin臋 馃檪

zoska samoska
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 87
    • Sta艂y bywalec

asiek, dobre sa auta w ktore mozna zapakowac cala rodzine z bagazami i jeszcze wygodnie pojechac nad morze :). to jest dopiero porzadne auto 馃檪

asiek
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

@zo偶ka samo偶ka wrote:

asiek, dobre sa auta w ktore mozna zapakowac cala rodzine z bagazami i jeszcze wygodnie pojechac nad morze :). to jest dopiero porzadne auto 馃檪

no to w艂a偶nie ten peugeot 5008 taki jest [usuni臋to_link]
    馃槢

randki-live.pl
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

a ja kocham swojego fordzika KA 馃檪

clara000
    Member
    • Odp.: 53
    • Sta艂y bywalec

M贸j pierwszy samoch贸d i mam nadziej臋, 偶e nie ostatni to Opel . I chyba zawsze b臋d臋 ten model kupowa膰.

roztargniona
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Audi a3 ;>

tucci
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

Strasznie podoba mi si臋 opel insignia. wygl膮da jak nie opel, ma pi臋kn膮 lini臋

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " SAMOCHODY-jakie lubicie?:)"

Przewi艅 na g贸r臋