• Autor
    Odp.
  • ciotka_waliwandrova
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 36
    • Bywalec

My to poloneza mamy ale nie lubi臋 bo cz臋sto si臋 psuje. Na jakie偶 rodzinne wczasy to jak du偶e i tanie auto to 偶uk jest. Pakowny, wygodny, materace po艂o偶y膰 mo偶na. Nie to co te zachodnie.

MieRa
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 119
    • Zapaleniec

Ja mam Peugeota 206 i jestem na chwil臋 obecn膮 zadowolona – szczeg贸lnie za to, 偶e ma艂o miejsca zajmuje, co w mie偶cie jest bardzo istotne 馃槢

Hard
    Member
    • Temat贸w: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

Ja mam Peugeota 206 i jestem na chwil臋 obecn膮 zadowolona – szczeg贸lnie za to, 偶e ma艂o miejsca zajmuje, co w mie偶cie jest bardzo istotne 馃槢

dobre, MierCiu 馃槈

ja za偶 cholernie lubi臋 Porsche 馃槈 no i Ferrrari

wow! 馃槸

akerowa
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

A ja lubi臋 du偶e samochody 馃檪 Marzy mi si臋 Audi Q7.
    Bardziej realnie jakis Golf 5:):)

baasiek
    Participant
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

te偶 lubi臋 du偶e auta, mamy w fimie isuzu d-maxa i tak膮 fur膮 super si臋 je藕dzi! Nie straszne mu pola czy 艂膮ki, robimy sobie czasami wycieczki tym pickupem i jak kto偶 lubi jazd臋 terenow膮 to polecam si臋 przejecha膰, wra偶enia niezapomniane

skowronka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

Nie jecha艂am nigdy takim autem.

Lucy88
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Du偶e samochody daj膮 poczucie bezpiecze艅stwa.

skowronka
    Member
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

I s膮 pakowne , na wakacje idealne.

panta rhei
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Podobaj膮 mi si臋 wi臋ksze samochody typu nissan qashqai, ale mam skod臋 octavi臋. Troch臋 ju偶 ma latek i niekiedy zaczyna by膰 troch臋 „marudna”. Ostatnio we Wroc艂awiu mialam ma艂膮 przygod臋 z autem, na szcz臋偶cie szybka interwencja [usuni臋to_link] pozwoli艂a mi pojecha膰 dalej bez przeszk贸d 馃檪

reddragon
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

mi si臋 strasznie audice podobaj膮..

Mariola Obsza艅ska
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Mi si臋 bardzo podoba mazda cx-3, zgrabne auto, id razu wpada w oko, je藕dz艂am i w 艣rodku bardzo wygodnie, du偶o miejsca, baga偶nik te偶 spory, spalanie na bardzo dobrym poziomie i niska emisja co2, na to te偶 warto zwracac uwag臋 kupuj膮c auto

Erika Li
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Nie mam ulubionej marki samochodu. Staram si臋 odnale藕膰 w ka偶dym samochodzie co艣 dobrego. Podobaj膮 mi si臋 samochody sportowe i luksusowe.

dony
    Participant
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

Mnie r贸wnie偶 podobaj膮 si臋 luksusowe marki, np. takie jakie s膮 dost臋pne w ofercie na Autorawicki.pl. Je艣li mai艂bym wybiera膰, to zdecydowa艂bym si臋 na BMW albo Audi. 馃檪

Maggus
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

A korzystacie te偶 z jaki艣 gad偶et贸w czy akcesori贸w samochodowych? Na przyk艂ad kamerek? Widz臋 偶e teraz coraz wi臋cej os贸b z nich korzysta i sama mam na oku聽Xblitz Dual Core – na prz贸d i ty艂 ten model.

Cortina
    Participant
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Marzy mi sie mini roadster 馃榾

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " SAMOCHODY-jakie lubicie?:)"

Przewi艅 na g贸r臋