• Autor
    Odp.
  • Kalina85
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Nie wiem czy wrócić do eks, czy nie…on się chyba nigdy nie zmieni, nie zmieni się dla mnie, nie przestanie np.non stop przesiadywać z kumplami…a ja tego nie znoszę…chyba, że ma ktoż pomysł, jak to zmienić???

Tarina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

zawsze wyznawałam zasadę, że nigdy nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale później pomyżlałam, że ja nie weszłam drugi raz do tej samej rzeki bo tak naprawdę nigdy z niej nie wyszłam. I mam takie swoje nowe powiedzonko: „Nigdy nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale pod warunkiem, że się z niej kiedykolwiek wyszło” Co Wy na takie spojrzenie 😀 Cóż nie ma to jak umiejętne usprawiedliwienie samej siebie;)

Nigdy bym na to nie wpadła 😀 Dobre usprawiedliwienie 😀

Powodzenia 🙂

Gosiula
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

A kiedy wiadomo, czy się z tej rzeki wyszlo czy nie?

elfilka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

To sie czuje 😀

Gosiula
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ale obie strony muszą się starać naprawić to co bylo powodem rozstania…w większożci przypadków nie da się zapomnieć o przeszłożci, a to uniemożliwia wspólną przyszłożć…Jeżli się komuż udaje to ma wielkie szczężcie.

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Po rozstaniu i przerwie nie ma powrotu

Holistic
    Member
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Człowiek jeżli zaakceptuje sam siebie, samotnożć mu nie przeszkadza, a jeżli jesteż pełnym człowiekiem również pełną osobę znajdziesz… Zbyt szybko się dobieramy i zbyt szybko rozstajemy, a samotnożć…. nic strasznego 🙂

azja85
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

do okreżlenia naszego stanu można też użyć okreżlenia „kobieta niezależna” 😀

to najlepsze okreżlenie 🙂

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Jest skuteczna afirmacja na odkochanie, jak również na znaleźenie idealnego partnera. Samo stękanie i rozpacz jesz nieuzasadniona. Swiadczy to o słabożci danej osoby.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " samotne kobiety"

Przewiń na górę