Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 46 do 60 (z 121 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    malgosia23
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 54
    • Sta艂y bywalec

Jedyny serial w ktory naprawde sie wciagnelam to Friends 馃檪
    Czasem cos ogladam na Comedy Central, ale niczego tak, zebym nie mogla przegapic zadnego odcinka.

lateksowa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

Comedy Central ma to do siebie, 偶e wyb贸r jest spory, ale w艂a偶nie, ogl膮daj膮c wszystko nie zapami臋ta si臋 niczego.

Fenris
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

Ja Comedy Central ogl膮dam sporadycznie, ale seriale s膮 mi艂e:D Niekt贸re odcinki powali艂y mnie na ziemi臋 馃槈 Friends to klasyk, chocia偶 nigdy nie mia艂em okazji ogl膮da膰 wszystkiego od pocz膮tku do ko艅ca. A jak z serialami sci-fi w stylu battlesta galactica, stargate albo star trek?:P

lateksowa
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

Dla mnie i tak faworytem s膮 Lo偶ci i ostatnio True Blood. A comedy central to tylko dodatek.

magdaa14
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Obejrza艂am 1 odcinek True Blood i musz臋 powiedzie膰, 偶e mnie wci膮gn膮艂. Poniewa偶 rzadko mam czas na ogl膮danie TV, 偶ci膮gam wszystkie odcinki z neta 馃檪

lateksowa
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

@magdaa14 wrote:

Obejrza艂am 1 odcinek True Blood i musz臋 powiedzie膰, 偶e mnie wci膮gn膮艂. Poniewa偶 rzadko mam czas na ogl膮danie TV, 偶ci膮gam wszystkie odcinki z neta 馃檪

Te偶 bym mog艂a, ale raz, 偶e to nie do ko艅ca legalne, a dwa, 偶e nie chc臋 serialu zbyt szybko ca艂ego obejrze膰. Wol臋 sobie troch臋 na True Blood poczeka膰.

Fenris
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

chyba 27 lutego na AXN ma lecie膰 death note. Na podstawie anime (tylko nie wiem czy to serial czy film 馃檮 ). Zapowiada si臋 偶wietnie 馃檪 Polecam 馃槈

lateksowa
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

Ja za anime nie przepadam pami臋tam, 偶e kiedy偶 na HBO ogl膮da艂am taki serial anime o ludziach zamieniaj膮cych si臋 w wilki, ale nie pami臋tam jak si臋 nazywa艂.

Maiko
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 60
    • Sta艂y bywalec

Brzydula
    Ostry dy偶ur

馃槢

kola_r
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja r贸wnie偶 ogl膮dam brzydul臋 – nie codziennie ale dosy膰 cz臋sto.
    Jednak moim ulubionym serialem s膮 gotowe na wszystko :):D

…Kate…
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 17
    • Bywalec

w kolejnosci od najlepszych:D
    1 pierwsza milosc
    2 na wspolnej
    3 m jak milosc

hostessa
    Cz艂onek
    • Odp.: 653
    • Zas艂u偶ony

Dr House i Ula brzydula 馃榾

…Kate…
    Cz艂onek
    • Bywalec

Dajcie spokoj z ta brzydul膮… Faktycznei Socha gra tam 偶wietnie i chyab tylko dla neij warto to ogladac. ale cala ta ula jest tak neidojebana,taki CIUMCIOK. Kto by k**** pomys艂a艂 ze jest taka dobra mi艂a i ucyznna… tragedia…

hostessa
    Cz艂onek
    • Odp.: 653
    • Zas艂u偶ony

oj bo ten serial trzeba ogl膮da膰 z przymru偶eniem oka a Socha rzeczywi偶cie gra tam 偶wietnie 馃檪

…Kate…
    Cz艂onek
    • Bywalec

No wiem wiem, generalnei jest w porz膮dku,al efaktycznei strasznie mi dzia艂a ta ULCIA na nerwy taka pierdola swiata. ciekawa jestem tylko jej metamorfozy,mimo ze w zyciu porywatnym tez mnei specjalnei nei zachwyca. Nie ogl膮dam nigdy tez tego zerialu do ko艅ca bo wole sobei rpze艂膮czy na pierwsz膮 mi艂o偶:P

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 46 do 60 (z 121 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋