- AutorOdp.
- 9 października 2007 at 14:07
znacie może jakies fajne sklepy internetowe z bielizną?
9 października 2007 at 17:41niestety nic mi nie przychodzi do głowy na chwilę obecną.
Ale myżlę że największy wybór będziesz miała wpisując na Google. Gorzej z wiarygodnożcią takich internetowych sklepów. No i tak bez przymiarki – no jakoż za dużo obaw bym miała9 października 2007 at 18:09hmm nie kupuję bielizny w takich sklepach ale polecam te stronki:
Usuwamy bo polecamy na pw, nie podajemy adresow pełnych
Fi9 października 2007 at 19:28dzięki:) wielkie
jak cos to tylko chciałabym kupic jakies stringi a biustonosza niesttey nie bo zawsze go musze przymierzyc
dzieki jeszce raz:)9 października 2007 at 19:40własnie spodobały mi sie jedne taki stringi na gustownej pl chyba sobie kupię strasznie mi sie podobaja dziekuje za stonke:D
10 października 2007 at 09:00@Mar+A wrote:
własnie spodobały mi sie jedne taki stringi na gustownej pl chyba sobie kupię strasznie mi sie podobaja dziekuje za stonke:D
pokaż które.. 🙂
Modyfikacja
F.10 października 2007 at 10:53xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
modyfikacja
Figawogóle tutaj sa wszytskie piekne stringi ale chyba kupie te pierwsze strasznie mi sie spodobały chciałabym sobie kupic tez jakis biustonosz do kompletu ale prze neta sie boje a po drugie strasznie drogie sa;/
10 października 2007 at 15:21hmm no włażnie nie są drogie.. ja przeważnie za stanik płacę ponad 100zł…
24 października 2007 at 13:32@Mar+A wrote:
znacie może jakies fajne sklepy internetowe z bielizną?
Ja znam jeden – SiSi
Duży asortyment, szybka wysyłka, miła obsługa i nawet można tam kupić jadalną bieliznę…
25 października 2007 at 10:55Trzeba przyznać, że sklepów internetowych z bielizną jest naprawdę dużo teraz. I jest się z czego cieszyć! Bielizna można też kupić na Allegro.
19 listopada 2007 at 10:34Witam,
sklepów internetowych z bielizną jest teraz masa, co mnie strasznie cieszy, ponieważ jestem uzależniona od kupowania nowych słodkich biustonoszy czy fig :). Kiedyż kupowałam na Allegro, jednak bardziej jestem przekonana do sklepów internetowych, w których czuję się jak wyjątkowy klient.
Podaję jeden z moich ulubionych poniżej
Pozdrawiam5 marca 2008 at 11:48Ostatnio odkryłam sklep „koronka” i bardzo mi się spodobał. Duży wybór, przystępne ceny no i cały zakup brzebiegł bez zarzutu:) Pozdrawiam
5 kwietnia 2008 at 12:49czeżć wszystkim!
Ostatnio miałam podobny problem. Chciałam znaleźć coż oryginalnego, ale w miarę w przystępnej cenie. Od ilożci sklepów z bielizną zakręciło mi się w głowie…,ale ciuchy we wszystkich się powtarzały, a ceny….ceny na prawdę fajnych rzeczy wydawały mi się jednak sporo przesadzone.
Znajoma poleciła mi sklep e-anna
Znalazłam tam to czego szukałam i całkiem nie drogo. Paczuszka przyszła za nim się obejrzałam.
Jak się okazało był to dobry wybór, bo nie tylko mnie się podoba.
😀Acha, piszecie że w polskich sklepach na zwrot jest 10 dni a tu jakby coż nie pasowało, to na zwrot jest 30 dni!!!
pozdrawiam
22 kwietnia 2008 at 12:21Ja polecam użytkownika lisidora na allego, niedawno zamówiłam u niego komplet bielizny firmy hamana w baaardzo przystępnej cenie:)
22 kwietnia 2008 at 15:45Ten sam użytkownik wystawił dziż nowe aukcjie 🙂 warto zobaczyć
co myżlicie o tym komplecie?? kolor czarny
*************************różnica między aukcji a sklepem to ponad 55zl 😯
- AutorOdp.