- AutorOdp.
- 13 października 2010 at 06:57
Polecam sklep [usunięto_link], duży wybór i dużo promocji, ze zwrotem też nie ma problemu jak nie pasuje. 😀
14 października 2010 at 07:59Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził! Kupuje w tym sklepie i wielu moich znajomych też i nie marudzą. Jeżli chodzi o dobry dobór staników to sama się tym zajmowałam, jestem po wielu szkoleniach (min. Triumpha, Anity i Feliny)i czasami przerażają mnie wypowiedzi osób mało żwiadomych jak się dobiera stanik. Wiedza przeczytana na forum to nie wszystko, trzeba troche podobierac staniki indywidualnie w realu, a nie wirtualnie. Pozdrawiam
P.S ja i tak będę kupowac w tym sklepie, bo wiem czego chcę.14 października 2010 at 18:16a ja coż chyba nawet o nich słyszałam, ale to chyba związane było z omeną? no i wiem że mama mojej koleżanki też tam kiedyż coż zamawiała – nie wiadomo mi niczego na temat jakichkolwiek narzekań 😉
14 października 2010 at 18:17a ja coż chyba nawet o nich słyszałam, ale to chyba związane było z omeną? no i wiem że mama mojej koleżanki też tam kiedyż coż zamawiała – nie wiadomo mi niczego na temat jakichkolwiek narzekań 😉
20 października 2010 at 08:40@mak polny wrote:
[usunięto_link] wrote:
Polecam sklep [usunięto_link], duży wybór i dużo promocji, ze zwrotem też nie ma problemu jak nie pasuje. 😀
Mnie nie zachwyca. Rozmiarówka mało urozmaicona. Mojego rozmiaru w ogóle nie znalazłam. Bielizna mało atrakcyjna, a ceny jak dla mnie kosmiczne.
Mam podobne odczucia co do tego sklepu. Bielizna raczej mojego wzroku przykuwa…
27 października 2010 at 12:54kupowanie bielizny w necie jest o wiele wygodniejsze niż łażenie po sklepach i szukanie odpowiedniego kompletu, szczególnie kiedy czasu ma się mało, no i przeważnie wybór w stacjonarnych sklepach jest znikomy, także wolę wejżć na koronka.pl wybrać bieliznę która najbardziej mi się podoba, a na drugi dzień odebrać przesyłkę z seksownym biustonoszem 😉
28 października 2010 at 09:29[usunięto_link] wrote:
kupowanie bielizny w necie jest o wiele wygodniejsze niż łażenie po sklepach i szukanie odpowiedniego kompletu, szczególnie kiedy czasu ma się mało, no i przeważnie wybór w stacjonarnych sklepach jest znikomy, także wolę wejżć na koronka.pl wybrać bieliznę która najbardziej mi się podoba, a na drugi dzień odebrać przesyłkę z seksownym biustonoszem 😉
no ale są też i fajne sklepy gdzie wybór duży a ekspedientka potrafi pomóc w odpowiednim wyborze 😉 chociaż wiem, że są one niestety rzadkożcią
2 listopada 2010 at 08:50@mak polny wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
kupowanie bielizny w necie jest o wiele wygodniejsze niż łażenie po sklepach i szukanie odpowiedniego kompletu, szczególnie kiedy czasu ma się mało, no i przeważnie wybór w stacjonarnych sklepach jest znikomy, także wolę wejżć na koronka.pl wybrać bieliznę która najbardziej mi się podoba, a na drugi dzień odebrać przesyłkę z seksownym biustonoszem 😉
no ale są też i fajne sklepy gdzie wybór duży a ekspedientka potrafi pomóc w odpowiednim wyborze 😉 chociaż wiem, że są one niestety rzadkożcią
Raczej jest takich sklepów niewiele i raczej znajdują się w większych miastach.
No niestety masz rację, a szkoda bo takie sklepy powinny być na porządku dziennym i nie tylko w wielkich miastach… może jeszcze doczekamy takich czasów 😉 chyba, że wszystko pójdzie w inną stronę i już tylko w Internecie będziemy robić zakupy…
18 listopada 2010 at 11:37[usunięto_link] wrote:
No niestety masz rację, a szkoda bo takie sklepy powinny być na porządku dziennym i nie tylko w wielkich miastach… może jeszcze doczekamy takich czasów 😉 chyba, że wszystko pójdzie w inną stronę i już tylko w Internecie będziemy robić zakupy…
oj mam jednak nadzieję, ze do tego nie dojdzie… nie wyobrażam sobie robienia zakupów tylko i wyłącznie przez internet :/
14 stycznia 2011 at 15:05A ja polecam sklep z bielizną Avocado, rozmiarówka od C do J, tak więc prawie każdy znajdzie w nim coż dla siebie.
Mamy sklepy stacjonarne w Poznaniu, Warszawie i we Wrocławiu, a także sklep internetowy:Zapraszam 🙂
6 lutego 2011 at 15:26Hej,
Ja to lubie bardzo tradycyjną bieliznę, i dla dzieci też tylko bawełnianą kupuje.
Ja lubie sklep „eko-bielizna”, Jesli potrzebuje bielizne w dziwnym rozmiarze to pisze na maila i chetnie szyją.pozdrowionka
Zuzia7 lutego 2011 at 17:32Bardzo przepraszam za blędy, nikogo nie chcę urazic.
Co do dzinych rozmiarów, to chodzi mi o wymiary niestandardowe, osoba w mojej rodzinie cierpi na bardzo rzadką genetyczną chorobę i niestety ma bardzo nietypową budowe ciała 🙁 kupienie bielizny w sklepie graniczy wręcz z cudem, a u tego poducenta można zamówić własnie taki „dziwny rozmiar”.
I to włażnie chciałam przekazać a ty mi tu piaskiem w oczy.
Zuzia
17 lutego 2011 at 15:14Czeżć jestem tu nowa ale znalazłam nowy sklepik z bielizną mają nawet mój rozmiar (chyba jeden z tych niestandardowych ) 75g miałyżcie któryż z tych biustonoszy xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
edit
jakubek23 lutego 2011 at 14:32Słuchajcie a co myslicie na temat bielizny eko ?
Czy w ogole zwracacie uwage na taki szczegół kiedy wybieracie dla siebie koszulki,aby były one ze 100% bawełny?11 sierpnia 2011 at 16:54ola a jaka to jest bielizna eko ?
Rozumiem ze musi byc wykonana z naturalnych składników jak np.czysta bawełna ?
Zwykle w sklepach,czy sieciówkach mozna kupic bielizne z domieszka jakis sztucznych składników,wiec gdzie takiej szukac? - AutorOdp.