- AutorOdp.
- 2 marca 2012 at 06:13
wyczytałam gdzież, że najszybciej dokonamy tego biegając, no i z nowym miesiącem ruszam w mocnym postanowieniu, że zacznę codziennie rano biegac 🙂 Włażnie wróciłam z takiej porannej przebieżki i stwierdzam, że chyba nie jestem profesjonalnie przygotowana… biega ktoż z pulsometrem?
10 marca 2012 at 17:11Ja biagam czasem latem późno wieczorem, byle jeszcze za widoku. Nie korzystam z pulso, aż tak pro nie jestem, ale przyznaję, że bieganie pomaga, fajnie odpręża i można stracić parę kg 🙂 warto tylko pamiętać o uzupełnianiu płynów 🙂
11 marca 2012 at 12:56o nareszcie ktoż się zgłosił 🙂 ja czytam trochę o tych pulsometrach, ale na zakup zdecyduję się dopiero jak już będę miała za sobą kilkadziesiąt km 😉 Co do odprężenia to naprawdę korzystnie działa te kilkanażcie minut na żwieżym powietrzu po stresującym dniu 🙂
11 marca 2012 at 21:43No idzie wiosna i to na całego dlatego i ja myżlałam o bieganiu.
Mało wiem, ale słyszałam że nie liczy się ilożć tylko jakożć treningu. Niestety ja nie mam o tym pojęcia. Może pomożemy sobie nawzajem ?14 marca 2012 at 12:32Bo bieganie to jest największy wysiłek fizyczny. Ja ćwiczę wg tej serii na YouTube: [usunięto_link], do tego suplementy, koniec białego pieczywa, makaronu…
W sumie dopiero zaczęłam, zobaczymy jak mi pójdzie.
14 marca 2012 at 18:46no tak dobra dieta to podstawa, ruch to druga ważna kwestia, co do suplementów to nie jestem ich zwolenniczką, melduję, że włażnie jestem po 40minutowym joggingu i czuję się naładowana pozytywną energią 🙂
19 marca 2012 at 22:00no trening wydaje się ciekawy tylko wolałabym zastosować porządną dietę i spędzić więcej czasu na samym niż brać suplementy.
Jakoż trzymam dystans od takich rzeczy20 marca 2012 at 11:41A macie może jakież plany treningowe dla poczatkujących? Tak, żeby z każdym dniem biegać coraz dlużej 🙂
20 marca 2012 at 19:09Ja mogę polecić Actislimfę. Efekt gwarantowany. Udało mi sie schudnąć aż 13 kg, bez zbędnego wysiłku. Tabletki zmniejszają łaknienie oraz dzieki dużej zawartożci chromu zmniejsza zapotrzebowanie na słodycze i utrzymuje włażciwy poziom diety i efektowne rezultaty. Można je kupić na allegro np.
21 marca 2012 at 12:18[usunięto_link] wrote:
no trening wydaje się ciekawy tylko wolałabym zastosować porządną dietę i spędzić więcej czasu na samym niż brać suplementy.
Jakoż trzymam dystans od takich rzeczyNa samym treningu? Ależ kto ci broni?
Wiadomo, że dieta i ćwiczenia to jest podstawa, suplementy to tylko wsparcie i w żaden sposób nie usprawiedliwiają piwa i czipsów na kolację.
22 marca 2012 at 22:07Tak wiem tylko nigdy nie lubiłam brać tabletek ani róznego rodzaju wspomagaczy.
Jestem raczej zwolnenniczką zdrowego trybu odżywiania tylko z tym dbaniem o formę gorzej hehe23 marca 2012 at 07:11maladama89 daleka jestem od uwierzenia, że wystarczy łyknąć małą tabletkę i już dzieją się cuda: nie mamy apetytu, a wręcz nadmiar chęci do uprawiania sportu 😉
by zrzucić zbędne kg najlepsza jest dieta + wysiłek, żadne suplementy nie pomogą chyba, że ktoż wierzy w efekt placebo to wtedy proszę bardzo
24 marca 2012 at 08:12I czy przy swoim zdrowym trybie życia pilnujesz tego, żeby mieć każdego dnia odpowiednią proporcję białek/ węglowodanów/ tłuszczu? Uwierz mi, nic ci nie zaszkodzi, a może pomóc.
I absolutnie nie zastąpi diety i ćwiczeń.
26 marca 2012 at 18:16Raz skusiłam się na tabletki i tylko żałuję pieniędzy, bo efekty zerowe.
26 marca 2012 at 18:47ja nie wiem czy same ćwiczenia pomagają, ale czy tabletki też nie wiem. Myżlę, że trzeba by jakiż multipakiet chyba, wszystkiego po trochu i systematycznie, ale jak na razie walczę jeszcze 🙂
- AutorOdp.