• Autor
    Odp.
  • VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Dziż Optymizmu… powiedz to mieszkańcom Bombaju, powiedz to światu, który z przerażeniem zastanawia się co będzie następne… ilu kolejnych ludzi zginie z rąk fanatyków…
    Absolutnie nie mam dziż optymistycznego nastroju…

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Trzeba przeczekac… ja to cały czas robię. Mam nadzieję, że mi przejdzie, że będę znowu wesołą kobietą, a nie smutną, małą dziewczynką…

spoonka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

A ja lubię wsiążć mój wozik i pojechać w jakież nieznane miejsce, albo pokręcić się po mieżcie :

korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Dobra, listopad się skończył, święta za pasem, teraz będzie lepiej 😉

Ja już się uporałam z chandrą- pomogło mi oglądanie filmów.
    W ciągu tygodnia trzy razy sobie do kina poszłam 🙂
    Najbardziej Happy Go Lucky polecam, bo naprawdę energetyczny jest ten film. Pomaga 😉

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie miewam czegoż takiego jak chandra.Czasem mam jakież 2 godziny zwaly w ciągu dnia,ale rzadko i jakoż szybko się tego pozbywam 🙂 pffff szkoda czasu na jakież chandry i tego typu pierdoły 😉

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Nie robiłabym pfff bo czasem jest to nieuniknione.
    Bardzo fajnie, ze Ty chandry nie miewasz, ale uszanuj, ze ktos jednak nie ma tak silnego charakteru, aby moc sie przeciwstawic zlemu humorowi :P:)

A btw- widzial ktos tem film Happy Go Lucky?

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

yyy… a czy moje „pfff” może urazić kogoż czy też jest wyrazem braku szacunku??niesądze…

Nie,nie widziałam tego filmu.Zdecydowanie wolę „Shreka 2” na kiepski humor 😉

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Shrek 1 najlepszy 😉 Dwójka już odrobinę naciągana ale też fajna 🙂
    A Happy Go Lucky naprawdę fajny, polecam Wam 😉 świetna rola głównej aktorki:)

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

ja mam kilka hobby które neutralizują kiepskie nastroje, lubię układać puzzle teraz męczę Moneta 1500 elementów 😀 , lubię też sobie coż ugotować dobrego albo upiec jakież ciasto na przykład wczoraj zrobiłam sobie babeczki dr Oetkera , po zjedzeniu 3 wraca mi dobry humor 😀
    albo robię sobie moją ulubioną pizzę z szynką i ananasem 😀
    zresztą same zobaczcie, czy można mieć chandrę wcinając takie pysznożci?

magdaa14
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Sposób na chandrę? Proszę bardzo… dzisiaj przypadkiem trafiłam :

[usunięto_link]

😛 😆 😛

nie-bo
    Member
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

ta chandra może być następstwem niedoboru witamin i mikroelementów – można zrobić morfologię i zerknąć, czy tam wszystko w porządku, a profilaktycznie jakież zestawy mikroelementowo-witaminowe łyknąć (o diecie nie wspominam)

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

Chandra chandrze nierówna. W moim przypadku jest tak, ze miewam doła- smutek i rozpacz, lub nerwik- złożć i roztrzęsienie. Na dół najlepsze jest wszystko, co pozytywne: książka, film, zabawa z moim kociskiem…. a na nerwik – melisa, camelis, ner5wosol…. 😳

Antygona
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Jak nadejdzie taka wszechogarniająca chandra, to trzeba odpużcić trochę, na ile się da oczywiżcie obowiązki, i zająć się sobą, zrobić dla siebie coż miłego. Może być kino, może być książka, do tego trochę czekolady, zależy co kto woli . Ja lubię też poszaleć na zakupach, ostatnio głownie w Internetowych sklepach.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Mi pomaga spotkanie z moimi znajomymi, jakaż rozrywka, kino, spacer, piwo. Zawsze mam potem lepszy humor 🙂

tucci
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

@ananeczka wrote:

na chandrę pomaga mi czasem… solarium 🙂

Teraz, kiedy taka ładna wiosna za oknem? i takie wielkie słońce?:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Sposoby na chandrę."

Przewiń na górę