- AutorOdp.
- 5 września 2010 at 21:14
wiesz sa kosmetyki i po kilka setek ale to chyba nie o to chodzi i szczerze to miałabym watpliwosci czy przpadkiem nie place tych 200-300 zl za logo firmy niz za skladniki,,,,
6 września 2010 at 08:04podobno nie zawsze przeplacamy za drogie kometyki, czesto maja jakies wyjatkowe skladniki i unikalne technologie tylko nasze wlosy nie zawsze potrzebuja, az tak specjalistycznej pielegnacji.
6 września 2010 at 21:22tez ciekawa teoria, raz stosowałam drozszy za kilkadziesiat zl i lepsze efekty miałam po tm za kilkanascie;] co myslicie o tym szmponach z loreala? był chyba przeciwlupiezowy od nich
7 września 2010 at 18:17ja lubie loreala, maja profesjonalne kosmetyki w sumie za przystepna cene.
maja przeciwlupiezowy, dzis widzialam reklame [usunięto_link]
mysle, ze powinien podpasowac:>7 września 2010 at 20:43na łupież może warto spróbować coż z kosmetyków naturalnych sanotint ma bardzo dobry szampon przeciwłupieżowy mi bardzo pomógł w czasie ciązy,
7 września 2010 at 21:02kika75, to jest jakis szampon apteczny, dla alergikow, skory wrazliwej, dobrze kojarze?
tyle, ze przyczyn lupiezu moze byc kilka..polin, loreal ma rzeczywiscie najlepsze kosmetyki z tych ogolno dostepnych. a szampon na lupiez mozna wyprobowac nawet za darmo, wiec latwo sie przekonac na wlasnej skorze czy dziala.
7 września 2010 at 21:35masz racje za darmo, z gazety probke tego loreala wlasnie , pielegnujacy przeciwlupiezowy, troche go malo bylo zeby sie przekonac czy zwalcza lupiez ale wlosy byly po nim miekkie i gladkie, super;]
7 września 2010 at 21:38[usunięto_link] wrote:
ja lubie loreala, maja profesjonalne kosmetyki w sumie za przystepna cene.
maja przeciwlupiezowy, dzis widzialam reklame [usunięto_link]
mysle, ze powinien podpasowac:>patrzylam na ta stronke, i nawet skusiłam sie i wyslalam zdjecie;] hihi z wakacji 😛 moze upieksza:P
8 września 2010 at 14:22Moje włosy są cienkie z tendencja do przetłuszczania się…i jeszcze ostatnio po lecie mam mały łupież.Czy któraż z was sprawdziła szampon przez dłuższy czas czy tylko z tych próbek?
10 września 2010 at 17:26[usunięto_link] wrote:
Moje włosy są cienkie z tendencja do przetłuszczania się…i jeszcze ostatnio po lecie mam mały łupież.Czy któraż z was sprawdziła szampon przez dłuższy czas czy tylko z tych próbek?
w sumie to jest nowosc, a wiec raczej max jedna butelke mozna bylo wyprobowac;)
ale opinie sa dobre11 września 2010 at 19:56ja wyprobowalam, po umyciu wlosy sa miekkie i gladkie, ale dla mnie to nie nowosc, bo z loreala szampony sa dobre i bardzo je lubie. Do wlosow przetluszczajacyvh sie tez jest, powinien byc odpowiedni dla ciebie 🙂
12 września 2010 at 00:13czytalam opinie ze dziewczynie zniknał lupiez ale suchy po tyg od tego szamponu z loreala ale to duzo zalezy od typu skory i wlosow,
12 września 2010 at 00:13czytalam opinie ze dziewczynie zniknał lupiez ale suchy po tyg od tego szamponu z loreala ale to duzo zalezy od typu skory i wlosow,
12 września 2010 at 16:01w sumie skoro moga go przyslac za darmo to nic nie zaszkodzi sprobowac go;)
12 września 2010 at 17:34Czyli z tego co zrozumiałam to najlepiej by było na moje włosy wypróbowąć
Elsève Nutri-Blask?
A do konkursu jeszcze nie ,,doszłam”nie miałam czasu by dokładnie poczytać ,wybrać zdjęcie…a do kiedy trwać będzie? - AutorOdp.