- AutorOdp.
- 12 września 2010 at 22:23
jesli masz matowe, to tak, ja bym do tego uzywalam jeszcze hedwabu w plynie ale to jak juz uporasz sie z lupiezem, chyba ze bys pilnowała sie ze nakladasz ten jedwab tylko na wlosy a nie na skore, poszukam dla Ciebie kiedy ten konkurs sie konczy
13 września 2010 at 17:27do konca miesiaca trwa konkurs:)
13 września 2010 at 21:19jest jeszcze sporo czasu, ale nie ma co zwlekac a nuz im sie sponcza te szampony… ;P
13 września 2010 at 21:36o widzisz , tez to miałam napisac , to masz sporo czasu, jesli nie dla szamponu to dla zdjecia tak dla zabawy
13 września 2010 at 22:03zdjecie zawsze ci zostanie 🙂 a szampon jest raczej po to, zeby dziewczyny sie przekonaly do produktu, bo napewno wiele patrzy sceptycznie na szampony przeciwlupiezowe (wiem to po sobie, dlugo szukalam czegos co dziala i bedzie mi odpowiadac w 100 procentach)
14 września 2010 at 13:31och dziewczyny macie rację ..troszeczkę czasu zostało ale nie ma co zwlekać z wysłaniem zdjęcia.Sprężę się w tym tygodniu.może być fajna zabawa 😀 😀 a nóż wygram szampon i to taki co ,,pasuje”do moich wlosów..i będę mieć trzy w jednym super zabawę,szampon i zdjęcie 😀
14 września 2010 at 21:41o w sumie ciekawe spojrzenie, takie nowoswci czasem sa poezadne a czeasem sie ich boja ze to lipa, ale z innych wypowioedzi widze ze faktycznie działa na ten lupiez
15 września 2010 at 08:52ja w sumie lubie nowosci, czesto cos probouje nowego, tym bardziej z takij polki cenowej:)
ale oczywiscie lepiej miec za darmo do wyprobowania kosmetyk;)15 września 2010 at 09:53ja sie boje, ze wydam kase a kosmetyk nie bedzie dzialal, albo co gorsze mnie uczuli…. czesto wole poszperac na forach i poczytac jakies artykuly zanim cos kupie, nawet jesli mialby to byc tylko krem czy szampon. akurat w przypadku tego przeciwlupoiezowego loreala jest wszystko tak jak obiecuja na reklamach, fajnie ze i wam sluzy 🙂
15 września 2010 at 13:38tak ma bardzo przystepna cene, zreszta tak jak inne kolekcje elseve,a lupiez zwalcza pochodna cynku, najlepszy skladnik
16 września 2010 at 08:07ja tam sie nie znam na tych trudnych nazwach w kosmetykach do wlosow, ale wiem, ze pomaga;p
16 września 2010 at 08:14a to tez dosyc wazne, bo jak kupujesz krem do twarzy to patrzysz czy ma np kwas hialuronowy ?;] no ale to masz racje nie kazdego to interesuje , ,mnie tak ;]
16 września 2010 at 11:56Na łupież jak dla mnie najlepszy jest nizoral. Jest skuteczny. Trzeba jednak pamiętać, że łupież lubi wracać 🙁
16 września 2010 at 12:49[usunięto_link] wrote:
ja sie boje, ze wydam kase a kosmetyk nie bedzie dzialal, albo co gorsze mnie uczuli…. czesto wole poszperac na forach i poczytac jakies artykuly zanim cos kupie, nawet jesli mialby to byc tylko krem czy szampon. akurat w przypadku tego przeciwlupoiezowego loreala jest wszystko tak jak obiecuja na reklamach, fajnie ze i wam sluzy 🙂
a co mam do stracenia?najwyżej wyłysieję-he,he,(żart oczywiżcie)
wydam tych kilkanażcie zł -bo jak nie spróbuje to nie będe wiedzieć.
A tak jak wy chętnie czytam opinie innych i często czytam skład na odwrocie butelki -ale nic nie rozumiem he he he17 września 2010 at 12:33hm a co tu rozumiec, na lupiez najlepszy jest ta pochdna cynku, a na suche wlosy najlepsze sa szampony z elseve ;]
- AutorOdp.