• Autor
    Odp.
  • mycha007
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Nie jestem przekonana do olejowania. Raczej sprawdziłabym szampony farmaceutyczne przeciwłupieżowe, dostępne w aptekach.

DorotaK
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

a w sumie to chyba dobrze poradzić się fryzjera. Oni też mają dostęp do specjalnych kosmetyków, których nie dostaniesz w sklepie.

linda28
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Najlepiej udać się do apteki np Ziko dermo maja profesjonalne kosmetyki do pozbycia się łupieżu, sama kiedys miałam taki problem i wiem co to znaczy mieć straszny łupież..;-(

monia.zawadzka.1990
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Zgadzam się, najlepiej iżć do apteki i kupić jakiż specjalistyczny żrodek. Myżlę, z jeżli problem jest nasilony, to mozesz się nawet wybrać do dermatologa.

rafandynka
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

U mnie sprawdzil sie szmpon z biedronki care&go za 4,5 bodajze a Nizoral i H&S w ogole nic nie pomogly, wiec mysle ze dla kazdego cos innego 😉

Jogoobelka
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Nic nie dziala tak dobrze jak stary, niezawodny Nizoral. jako nastolatka go uzywalam i teraz gdy od farbowania i innych zabiegow znow pojawil mi sie lupiez to rozniez Nizoral byl zbawienny!

Patrycja Kokot
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Ja mam pierwszy raz w zyciu lupiez, wlasnie zaczynam go zwalczac nizoralem wlasnie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Straszny łupież!!"

Przewiń na górę