- AutorOdp.
- 25 marca 2015 at 15:17
Nie jestem przekonana do olejowania. Raczej sprawdziłabym szampony farmaceutyczne przeciwłupieżowe, dostępne w aptekach.
22 kwietnia 2015 at 12:48a w sumie to chyba dobrze poradzić się fryzjera. Oni też mają dostęp do specjalnych kosmetyków, których nie dostaniesz w sklepie.
31 maja 2015 at 11:22Najlepiej udać się do apteki np Ziko dermo maja profesjonalne kosmetyki do pozbycia się łupieżu, sama kiedys miałam taki problem i wiem co to znaczy mieć straszny łupież..;-(
1 czerwca 2015 at 06:48Zgadzam się, najlepiej iżć do apteki i kupić jakiż specjalistyczny żrodek. Myżlę, z jeżli problem jest nasilony, to mozesz się nawet wybrać do dermatologa.
25 marca 2017 at 13:53U mnie sprawdzil sie szmpon z biedronki care&go za 4,5 bodajze a Nizoral i H&S w ogole nic nie pomogly, wiec mysle ze dla kazdego cos innego 😉
11 kwietnia 2017 at 12:36Nic nie dziala tak dobrze jak stary, niezawodny Nizoral. jako nastolatka go uzywalam i teraz gdy od farbowania i innych zabiegow znow pojawil mi sie lupiez to rozniez Nizoral byl zbawienny!
28 maja 2017 at 10:14Ja mam pierwszy raz w zyciu lupiez, wlasnie zaczynam go zwalczac nizoralem wlasnie.
- AutorOdp.