• Autor
    Odp.
  • Jolanta Lechowicz
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ten kolorystycznie też jest ciekawy 🙂

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ten zołciutki jest bardzo ładny:)

anetka84
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

może takie…

na plażę i do opalania to taki :
    [usunięto_link]

a na basen standardowy jednoczężciowy :
    [usunięto_link]

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

ja mam same dwuczesciowe i w takich najlepiej sie czuje. jednoczesciowe niech pozostana na baseny zakryte i dla pan po przekroczeniu pewnego wieku w zyciu;) lubie sie opalac dlatego jednoczesciowki odpadaja. gdzie to pozniej z takim bialym brzuchem lazic;)

mariann1980
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Zgadzam się, jednoczężciowe stroje nie nadają się na plażę, chyba…. że ktoż ceni sobie wygodę, a zamiast opalać się na brzegu woli więcej czasu przeznaczyć na pływanie. Wtedy jak najbardziej jednoczężciowy strój jest na miejscu. Przyznacie same, że w wielu kostiumach dwuczężciowych pływać się po prostu nie da, zwłaszcza nad morzem wystarczy jedna fala…..,żeby coż sie wymsknęło z przesuniętego stanika w najlepszym razie, a w najgorszym, żeby rozwiązany gdzież odpłynął…. 🙂
    W stroju jednoczężciowym też można wyglądać fantastycznie i bardzo kobieco , np w strojach firmy Lupoline. Kto nie wierzy niech zobaczy [usunięto_link]

pozdrawiam

kikutek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja zdecydowanie wybieram dwuczeżciowe- wygladaja bardziej sexy i jakos sylwetka lepiej sie prezentuje… Jednoczężciowe kojarza mi się z Otylia;)

vanilka125
    Member
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Ja również dwuczężciowe, chociaż narazie to mogę pomarzyć o taki stroju jeżeli nie zrzuce kg 😕

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ja również dwuczężciowe, chociaż narazie to mogę pomarzyć o taki stroju jeżeli nie zrzuce kg 😕

vanilka – mam nadzieje ze nie jestes z krakowa, bo jak Cie dorwe to Cie wytrzaskam po duszy za te brednie 😉 mloda dziewucha jestes – nie masz sie czego wstydzic – tylko pokazywac sloneczku swoje cialko 😉

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja dziż chodziłam po centrum handlowym… i d***.. nic nie znalazłam 🙁

vanilka125
    Member
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

vanilka – mam nadzieje ze nie jestes z krakowa, bo jak Cie dorwe to Cie wytrzaskam po duszy za te brednie 😉 mloda dziewucha jestes – nie masz sie czego wstydzic – tylko pokazywac sloneczku swoje cialko 😉

Ale serio… 😳 jak pokaże słoneczku ciałko to pewnie zajdzie 😆 ale nie martw się jestem na dobrej drodze walcze z kg 😈 na siłowni

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Przepiekny stroj kapielowy z Victoria’s Secret dwu czesciowy. Miseczki stroju sa w ksztalcie trojkata, ozdobione rewelacyjnymi krysztalkami Swarovskiego. Wartosc samych krysztalkow to 1320zł.

Cena tego cuda 1890zł :):)

[usunięto_link]

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Przepiekny stroj kapielowy z Victoria’s Secret dwu czesciowy. Miseczki stroju sa w ksztalcie trojkata, ozdobione rewelacyjnymi krysztalkami Swarovskiego. Wartosc samych krysztalkow to 1320zł.

[usunięto_link]

świetny, ale wyjdź w takim na polską plażę. Długo by się nie uchował na Tobie 🙂

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link]

świetny, ale wyjdź w takim na polską plażę. Długo by się nie uchował na Tobie 🙂

heh dokładnie.. 😛 w necie jest tyle fajnych… ale kurde nie kupie przez neta a w sklepach nic ciekawego nie ma 🙁 POMOCY !!

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

czemu przez internet nie kupisz? Osobiżcie to co roku kupuję stroje kąpielowe przez internet i jestem zadowolona, bo generalnie tak jak mówisz w sklepach nic ciekawego nie ma 🙁

Myszka19
    Member
    • Ekspert

no tak.. ale mi bardzo ciężko kupić… bo jak góra dobra to dół za duży jak dół dobry to góra za mała.. 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Stroje kąpielowe, ale jakie…"

Przewiń na górę