• Autor
    Odp.
  • Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

nie no jasne, że się nie oburzam 😉 Między innymi napisałam tu swoje zdanie, żeby inne kobietki tez coż na ten temat powiedizały. Może pod wpływem Was zmienie swój pogląd… nie wiem. Tzn rzeczywiżcie, tamten stanik całkiem zakrywa biust… ale co powiesz na ten… [usunięto_link]
    mówię tylko o kroju..

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ten juz lepszy ale nie bardzo mi sie podobaja takie kroje wole takie normalne:)

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

dawajcie wzorki jakie wam sie podobaja bo bede otwierac chyba stoisko ze strojami 🙂

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

ja lubię stoje dwu czężciowe- kolor turkusowy bądź czarny. I raczej nie sportowe, a kobiece- z jakimż ładnym, choć małym wzorkiem i ciekawym krojem.
    Dół może być to majtki- bokserki, choc osobiscie wolę zwykłe figi.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Oczywiżcie bikini 😀 jakie kolory??hmm zielony,czerwony,rózowy,fioletowy…w kwiatki,kropki czy geometryczne wzory lub z jakimis wyszytymi kwiatkami 😀 a majtki obowiązkowo niskie,najlepiej sznurowane po bokach 🙂 może być też np z jakimis aplikacjami.Niestety nie znalazłam jeszcze swojego wymarzonego bikini…jakby ktos gdzież widział takie z mojego opisu to bardzo prosze o kontakt 😉

Assha
    Member
    • Maniak

rózowe bikini kojarzy mi się z dresiarami…

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

rózowe bikini kojarzy mi się z dresiarami…

Twoje wypowiedzi kojarzą mi się ze strasznym bełkotem… 🙄

Assha
    Member
    • Maniak

HAHAHAHHAHA a teraz napisze slynne „uderz w stol, a nozyce sie odezwą!”

na szczescie w moim belkocie nie ma bluzg i przeklenstw. ciesze sie, ze nie pisze tak „inteligentnie” jak ty.
    rozowy kojarzy mi sie z dresiarami i juz. a to, ze utozsamiasz sie z moją wypowiedzią to juz nie moja wina 😆

WarnGirl
    Member
    • Guru

Assha dożć!
    Chociaz tematu o bikini nie zasmiecaj swoimi niesamowicie trafnymi i pełnymi wyszukanego żartu wypowiedziami.

Assha
    Member
    • Maniak

zauwaz, ze to ty pierwsza zaczełas smiecic swoimi komantarzami pod moim adresem. mowiac „zauwaz” daje ci pole do popisu..

WarnGirl
    Member
    • Guru

Taaa… jasne,że ja.Ja się czepiam a Ty jak zwykle jesteż niewinna…ehhh a myżl sobie co chcesz 😛

Assha
    Member
    • Maniak

idź, poskarż się parvati..

albo nie, po prostu przeczytaj swoje posty..

WarnGirl
    Member
    • Guru

Nie mam potrzeby nikomu sie skarżyć 😛
    I nie zamierzam się z Toba licytowac.Postów tez przeglądac nie zamierzam i ponawiam propozycję wiadomożci prywatnej,jeżli masz cos do mnie 😛 niesamowicie męcząca jesteż z tym swoim dziecięcym uporem 😛

Assha
    Member
    • Maniak

ja i dziecięcy upor-ok
    a ty? ja robie to samo- wiem, ze ciezko jest komus podskoczyc do poziomu, wiec ja schodze do ciebie 🙂

szczerze? jest pozno, boli mnie glowa, ide spac. zapewne obudze sie rano, zrobię dobrą kawę, otworzę w forum i … rano będzie czekac na mnie riposta od Warn. Uaa 😆
    Dobranoc!

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

ja i dziecięcy upor-ok
    a ty? ja robie to samo- wiem, ze ciezko jest komus podskoczyc do poziomu, wiec ja schodze do ciebie 🙂

szczerze? jest pozno, boli mnie glowa, ide spac. zapewne obudze sie rano, zrobię dobrą kawę, otworzę w forum i … rano będzie czekac na mnie riposta od Warn. Uaa 😆
    Dobranoc!

Jesteż żałosna piszesz apelujesz do adminów żeby w końcu zrobili coż z tymi „obraźliwymi” postami i niektórymi OSOBAMI a sama zachowujesz się jakbyż miała siano zamiast mózgu. Sama wypisujesz jakież bzdury czepiasz się jak małe dziecko byle by pokłócić się i zażmiecić temat swoją obecnożcią i bezsensownymi wypowiedziami. Czas najwyższy skończyć robić z siebie kretynke.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Stroje kąpielowe, ale jakie…"

Przewiń na górę