- AutorOdp.
- 15 maja 2008 at 14:19
nie no jasne, że się nie oburzam 😉 Między innymi napisałam tu swoje zdanie, żeby inne kobietki tez coż na ten temat powiedizały. Może pod wpływem Was zmienie swój pogląd… nie wiem. Tzn rzeczywiżcie, tamten stanik całkiem zakrywa biust… ale co powiesz na ten… [usunięto_link]
mówię tylko o kroju..15 maja 2008 at 14:31ten juz lepszy ale nie bardzo mi sie podobaja takie kroje wole takie normalne:)
15 maja 2008 at 16:45dawajcie wzorki jakie wam sie podobaja bo bede otwierac chyba stoisko ze strojami 🙂
16 maja 2008 at 10:00ja lubię stoje dwu czężciowe- kolor turkusowy bądź czarny. I raczej nie sportowe, a kobiece- z jakimż ładnym, choć małym wzorkiem i ciekawym krojem.
Dół może być to majtki- bokserki, choc osobiscie wolę zwykłe figi.16 maja 2008 at 11:02Oczywiżcie bikini 😀 jakie kolory??hmm zielony,czerwony,rózowy,fioletowy…w kwiatki,kropki czy geometryczne wzory lub z jakimis wyszytymi kwiatkami 😀 a majtki obowiązkowo niskie,najlepiej sznurowane po bokach 🙂 może być też np z jakimis aplikacjami.Niestety nie znalazłam jeszcze swojego wymarzonego bikini…jakby ktos gdzież widział takie z mojego opisu to bardzo prosze o kontakt 😉
16 maja 2008 at 11:31rózowe bikini kojarzy mi się z dresiarami…
16 maja 2008 at 11:35[usunięto_link] wrote:
rózowe bikini kojarzy mi się z dresiarami…
Twoje wypowiedzi kojarzą mi się ze strasznym bełkotem… 🙄
16 maja 2008 at 11:41HAHAHAHHAHA a teraz napisze slynne „uderz w stol, a nozyce sie odezwą!”
na szczescie w moim belkocie nie ma bluzg i przeklenstw. ciesze sie, ze nie pisze tak „inteligentnie” jak ty.
rozowy kojarzy mi sie z dresiarami i juz. a to, ze utozsamiasz sie z moją wypowiedzią to juz nie moja wina 😆16 maja 2008 at 11:43Assha dożć!
Chociaz tematu o bikini nie zasmiecaj swoimi niesamowicie trafnymi i pełnymi wyszukanego żartu wypowiedziami.16 maja 2008 at 13:48zauwaz, ze to ty pierwsza zaczełas smiecic swoimi komantarzami pod moim adresem. mowiac „zauwaz” daje ci pole do popisu..
16 maja 2008 at 15:06Taaa… jasne,że ja.Ja się czepiam a Ty jak zwykle jesteż niewinna…ehhh a myżl sobie co chcesz 😛
16 maja 2008 at 15:08idź, poskarż się parvati..
albo nie, po prostu przeczytaj swoje posty..
16 maja 2008 at 15:22Nie mam potrzeby nikomu sie skarżyć 😛
I nie zamierzam się z Toba licytowac.Postów tez przeglądac nie zamierzam i ponawiam propozycję wiadomożci prywatnej,jeżli masz cos do mnie 😛 niesamowicie męcząca jesteż z tym swoim dziecięcym uporem 😛16 maja 2008 at 21:42ja i dziecięcy upor-ok
a ty? ja robie to samo- wiem, ze ciezko jest komus podskoczyc do poziomu, wiec ja schodze do ciebie 🙂szczerze? jest pozno, boli mnie glowa, ide spac. zapewne obudze sie rano, zrobię dobrą kawę, otworzę w forum i … rano będzie czekac na mnie riposta od Warn. Uaa 😆
Dobranoc!16 maja 2008 at 22:54[usunięto_link] wrote:
ja i dziecięcy upor-ok
a ty? ja robie to samo- wiem, ze ciezko jest komus podskoczyc do poziomu, wiec ja schodze do ciebie 🙂szczerze? jest pozno, boli mnie glowa, ide spac. zapewne obudze sie rano, zrobię dobrą kawę, otworzę w forum i … rano będzie czekac na mnie riposta od Warn. Uaa 😆
Dobranoc!Jesteż żałosna piszesz apelujesz do adminów żeby w końcu zrobili coż z tymi „obraźliwymi” postami i niektórymi OSOBAMI a sama zachowujesz się jakbyż miała siano zamiast mózgu. Sama wypisujesz jakież bzdury czepiasz się jak małe dziecko byle by pokłócić się i zażmiecić temat swoją obecnożcią i bezsensownymi wypowiedziami. Czas najwyższy skończyć robić z siebie kretynke.
- AutorOdp.