- AutorOdp.
- 17 kwietnia 2009 at 11:46
Coż jest w tych morskich rożlinach, że mają dobre działanie dla naszego organizmu. Przewiń sobie całą rozmowę w tym wątku, trochę nazw się tutaj przewinęło. Razem z dziewczynami pisałyżmy o swoich dożwiadczeniach z suplementami.
W ramkę inwestuję: [usunięto_link], zapytałam kilkoro dzieciaków czy taki prezent by ich ucieszył, powiedziały, że tak.. Nie chce mi się dłużej szukać, więc decyzję podjęłam. (Ja tam bym wolała rower albo rolki;))
17 kwietnia 2009 at 14:08na allegro chyba są tańsze… na parametrach sie nie znam, wiec nie wiem czy można je porównywać…
21 kwietnia 2009 at 05:28Dzisiejsze dzieciaki nieraz szokują wyborami – ja też wolałabym rolki lub aparat 🙂 no, ale lepsza ramka od słownika, który kupił na komunię swojej chrzeżnicy mój mąż :):):)
2 lutego 2010 at 09:20Pewnie było to wałkowane już wiele razy, ale (!):
Podczas odchudzania najważniejsza jest woda. Woda pobudza organizm do większej aktywnożci, a dzięki temu że nie posiada w sobie żadnych wartożci odżywczych (mowa o wodzie) organizm musi wykorzystać swoją energię.Zatem – pijcie wody mineralne (nie źródlane – jest dosyć znaczna różnica pomiędzy nimi).
Ps. Jeżli miałybyżcie kupić dobrą wodę mineralną na oficjalną kolację rodzinną jaka byżcie wybrały?
Muszynianka
Cisowianka Perlage
Żywiec Zdrój
?10 lutego 2010 at 09:05zgadza się, woda to podstawa, ale ja dodatkowo wspomagam się apichromem. fajny suplement diety zawierający błonnik z pyłku kwiatowego. a poza wszystkim to bez silnej woli nic nie działa….
10 lutego 2010 at 17:10Ja aktualnie biorę Thermo Speed Extreme. Póki co efektów nie widzę ale mam nadzieję, że zobaczę. Dużo ćwiczę staram się jeżć regularnie i zdrowo a mimo to kilogramy znikają bardzo powolutku…:( chcialabym chudnąć 1 kg na tydzień ale niestety nie wychodzi mi. Zastanawiam się co robię nie tak jak trzeba:(
10 lutego 2010 at 19:20I jak po tym Thermospeedzie? Nie pobolewa Cię żołądek od niego?
Ja jak zrobię jeszcze trochę masy miężniowej to potem się „wytnę” na lato i planuję zakup Clenburexina z Treca-podobno mocny jest i dobry!11 lutego 2010 at 06:20Nie boli mnie na szczężcie, trochę więcej sie ruszam ostatnio. Oprócz siłowni 5 razy w tygodniu wieczorami ćwiczę w domu na steperze i mam zamiar chodzić raz w tygodniu na basen. W tym tygodniu już byłam:)
8 marca 2010 at 20:05Ja osobiżcie uważam, że lepsze efekty i to zgodne z naszym organizmem możemy osiągnąć za pomocą diety. Polecam dietę Montignaca!!! Stosując metodę możemy uwolnić się od obsesyjnego liczenia kalorii oraz poczucia winy w przypadku najedzenia się do syta.
Stosowałam więc z czystym sumieniem polecam:
[usunięto_link]9 marca 2010 at 10:48Mi ostatnio koleżanka poleciła chitoclear.
I jestem z niego bardzo zadowolona.
Chitoclear zawiera Chitinin odchudza bo wiąże tłuszcz i nie pozwala mu się wchłonąć czyli zmniejsza ilożć spożytego tłuszczu i kalorii w nim zawartych.
Chitosan jest cząsteczką naładowaną pozytywnie (czyli dodatnio) a tłuszcz ujemnie więc obie cząsteczki się przyciągają i taki kompleks nie może zostać wchłonięty z jelita.15 marca 2010 at 07:46Witajcie dziewczyny 😉
Dzis stanełam na wagę i jestem załamana ;(:( ale sobie pozwoliłam a teraz załuje ale zawsze tak jest ale biore sie za siebie i mam ogromne postanowienie ze musze schudnąc 15kg chodzby nie wiem co !!!!! 👿 zawsze jak przytyje to jestm tak w****…. na siebie ze 😯
Kiedyż też sie odchudzałam i nawet chodziłam do dietetyka i wiecie co jest dobre jak zakłada sie zeszyt i pisze sie w nim wszytko.Sniadanie godzina 8.00
jaki był posiłek ………Obiad godz13..
i jaki zjadłam posiłekKolacja godz.18
jaki posiłeki na wieczór musice to podliczyc co zjadłyscie i ile maiło to kalori nawet jak w przerwach była jakas kawa czy ciastko tak samo zapisujecie.
Cwiczenia tak samo ile czasu na nie pożwięciłyscie to na prawde pomaga włażnie dzis rano znalazłam moj zeszyt z 4 lat temu z takim zapiskami o rany ale chciała bym miec taką wage co jest napisane w tym zeszycie 🙂 i zawsze jak chodziłam na kontrol do lekarza to musiałm mu ten zaszyt pokazac to była tak motywacja ale bardzo skuteczna.
Musze jeszcze znalesc swoje diety co kiedys od niego dostałam to tak samo Wam napisze ok 😉
Ciesze sie tylko ze jestem wysoka bo jak bym była niskiego wzrostu to była by tragedia ;(Dziewczyny pisze co u Was słychac i jakie nowe diety wprowadzacie !!!!
Ja teraz chce sobie kupic ten masażer mysle ze jest skuteczny ma któraż z Was ??? 😉[usunięto_link]
15 marca 2010 at 19:43Podaję diete która obiecałam 😉 moja koleżanka ja stosuje zawsze na wiosne ale widać ze dba o siebie bo cały czas jest szczupła .
1. dzień.
śniadanie – 2 jajka na twardo, 1 jabłko , gorzka kawa 1 szkl
Obiad — 2 jajka na twardo , 150pomidorów i ogórka, herbata
Kolacja — 2 jajka na twardo,200g jarzyn, 1 sucharek , 1 jabłko2.dzień
Obiad – 2 jajka na twardo, 2 marchweki, 1 jabłko, gorzka kawa
Kolacja – 150g gotowanego miesa , jarzyny do woli , gorzka herbata3.dzień
Obiad– 2 jajka na twardo szkl. 150g brukselki gorzka kawa4 dzień
Obiad –duża porcja mieszanej surówki jarzynowej z selerem,1 jabłko, kawa lub herbata bez cukru
Kolacja– 2 jajka na twardo, 100g chydego twarodu, 1 kromka chkeba, kawa lub herbataMOŻNA STOSOWAĆ TO DIETĘ TYLKO PRZEZ 4 DNI I RAZ W ROKU !!!!!
POWODZENIA 😉 [/b]16 marca 2010 at 07:39Tą diete chyba juz wszyscy stosowali !!! Ja kiedys tak i schudłam ale włanie teraz naszła mnie ochota na kapuste 😛
Przepis na zupę kapużcianą:
– główka kapusty,
– 6 cebul, najlepiej ze szczypiorem,
– 2 zielone papryki,
– 6-12 pomidorów, lub 2 puszki pomidorów,
– pęczek selera naciowego,
– przyprawy: pieprz, pietruszka, curry, koper, oraz według uznania np bazylia, czosnek, estragon.
Pokrojone wszystkie warzywa (pomidory obrać ze skórki) wrzucić do garnka i zalać gotowaną wodą. Gotować, aż jarzyny będą miękkie. UWAGA: nie można zupy solić, nie można dodawać żadnych tłuszczy, ani bulionów. Taka porcja zupy wystarcza na około tydzień.
Zupę kapużcianą można jeżć w dowolnych ilożciach i o dowolnych porach. Najlepiej przechowywać ją w lodówce i małymi porcjami podgrzewać. W czasie stosowania siedmiodniowej diety według poniżej podanego rozkładu okreżlonych posiłków nie można pić alkoholu, nie można pić gazowanej wody, nie można jeżć chleba, mącznych produktów, żadnej soli, oraz tłuszczu. Można jeżć ziemniaki i mięso, ale tylko według przepisu. Oczywiżcie jak każda dobra dieta – trzeba dużo pić wody, niesłodzonej herbaty, można kawę, soki owocowe i odtłuszczone mleko.
19 marca 2010 at 06:55dziewczynay ja przez tydzien schudłam juz 1kg z czego sie bardzo cieczę 😉 jem tylko ta zupe kapużcianą pije duzo wody i duzo ćwiczę 😛 w niedziele robie wycieczkę rowerm tak z 25 km chce pokonac 😆
25 marca 2010 at 14:06No anita widać ze ostro się zabrałaż do pracy.
Ale czy 1 kg w tydzień to jest dużo tego to ja nie wiem.
Ja jestem na diecie już od 2 tygodni i straciłam na wadze ponad 3,5 jedząc trochę więcej niż ty.
tzn jem na obiad gotowanego kurczaka rano jem dużą michę płatków fitness a na kolacje jakież sałatki.
Do tego wspieram się żrodkiem chitinin extra.
Nie mam tego uczucia głodu więc łatwiej jest znieżć taką dietę,
bo tak na prawdę to co ja robię to taka niby diet.
bez wyrzeczeń a chudnę to piękna sprawa.
pozdrawiam - AutorOdp.