- AutorOdp.
- 29 marca 2010 at 20:03
[usunięto_link] wrote:
dziewczynay ja przez tydzien schudłam juz 1kg z czego sie bardzo cieczę 😉 jem tylko ta zupe kapużcianą pije duzo wody i duzo ćwiczę 😛 w niedziele robie wycieczkę rowerm tak z 25 km chce pokonac 😆
Tragedia czego ludzie nie zrobią dla sylwetki.Pomyżlałaż o zdrowiu?
[usunięto_link] wrote:
Ale czy 1 kg w tydzień to jest dużo tego to ja nie wiem.
0,5kg do 1kg w przeciągu tygodnia to jak najbardziej prawidłowa utrata masy.
27 kwietnia 2010 at 22:05Koniecznie spożywaj więcej płynów jeżli spożywasz dodatkowy błonnik i nie przesadzaj z nim 🙂
8 marca 2011 at 15:11a ja mam pytanie, czy ktoż zażywał slimitin? czy daje jakież efekty? zdaję sobie sprawę, że same tabletki cudu nie zrobią z moją wagą 😀 ale chciałabym zapisać się na fitness i siłownię – chodzić tak 2-3 razy w tygodniu, do tego ograniczyć słodycze, nie jeżć późno kolacji (co mam ciągle w nawyku 🙄 ). Nie chcę stosować żadnej żcisłej diety bo wiem, że to mija się z celem. już tyle razy próbowałam, ale zawsze wszystko szło na marne. jak wiem, że mam trzymać się jakiejż diety wtedy ciągle myżlę o jedzeniu i chce mi się jeżć jeszcze bardziej niż zwykle 😀 dlatego chciałabym się wspomóc jakimiż suplementami. tylko jakimi skoro tyle tego na rynku 🙄 ?
9 marca 2011 at 12:17Ja też wypróbowałam Siboslim.Pierwsze opakowanie zamówiłam sobie w stanach, teraz już jest dostępny w polsce i włażnie idzie do mnie przesyłka z kolejnymi dwoma 🙂 Odchudzam się od miesiąca, zrzuciłam już 6 kilogramów, planuje kolejne 10 🙂 Myżle, że Siboslim jest wart uwagi, ze względu na ekstrakt z jagód acai i chrom, poczytajcie sobie, sądze, że to jedna z niewielu sensownych opcji. Ja zaufałam i nie żałuje
10 marca 2011 at 11:02Carooo a ile chcesz schudnąć? ja slimitin zażywam od miesiąca dopiero (była promocja w aptece na niego i się skusiłam haha). Póki co schudłam 2 kg. Tylko brakuje mi włażnie ruchu. Ograniczyłam trochę ciacha, ciasta, ciasteczka – bo to wciągam non stop. I włażciwie to by było na tyle. Planuje zapisać się na jakież ćwiczenia, żeby efekt był lepszy tylko ciężko mi się zebrać, ale to pewnie przez tą zimę.
11 marca 2011 at 08:04no ja bym tak chciała schudnąć z jakież 10-12 kg. a dobrze się czujesz po tych tabletkach ? postanowiłam kuć żelazo póki gorące i włażnie dzisiaj idę na pierwsze zajęcia fitness 😀 idę na TBC. mam nadzieję, że nie będzie za ciężko i dam radę 😉
13 marca 2011 at 18:04Sprzedaż narkotyków w pl jest nielegalna. Amfetamina i jej pochodne również.
14 marca 2011 at 11:15[usunięto_link] wrote:
Sprzedaż narkotyków w pl jest nielegalna. Amfetamina i jej pochodne również.
to odnożnie siboslimu ?
14 marca 2011 at 14:45Carooo 12 kg myslę, że spokojnie dałabyż radę jeżli jeszcze dołożysz do tego ćwiczenia. A jak tam pierwsze TBC hehe ?
No ja się dobrze czuję po slimitinie. Tzn normalnie “ nic mi że tak powiem nie dolega.14 marca 2011 at 19:20[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
to odnożnie siboslimu ?
tak…
17 marca 2011 at 10:39[usunięto_link] wrote:
Carooo 12 kg myslę, że spokojnie dałabyż radę jeżli jeszcze dołożysz do tego ćwiczenia. A jak tam pierwsze TBC hehe ?
No ja się dobrze czuję po slimitinie. Tzn normalnie “ nic mi że tak powiem nie dolega.na tbc było super, ale miałam potem konkretne zakwasy 😀 no tabletki też już zaczęłam brać, póki co jest wszystko ok, i teraz tylko czekam na efekty 😀
17 marca 2011 at 12:20[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
to odnożnie siboslimu ?
tak…
To siboslim jest pochodną amfetaminy?
I można go kupić w Polsce?17 marca 2011 at 22:31Znajdź mi sklep gdzie to sprzedają, albo aptekę ;] Nie liczy się nazwa produktu,a substancja aktywna.I owszem można kupić ,nielegalnie. I nie siboslim,a sibuslim. I jeszcze pisanie,że wszystko naturalne i bezpieczne przez podszywających się sprzedawców. A baby jak idiotki łykają nawet nie wiedzą co byle schudnąć,bo ktoż im powiedział ,że to ziółka.
20 marca 2011 at 21:23[usunięto_link] wrote:
Ja też wypróbowałam Siboslim.Pierwsze opakowanie zamówiłam sobie w stanach, teraz już jest dostępny w polsce i włażnie idzie do mnie przesyłka z kolejnymi dwoma 🙂 Odchudzam się od miesiąca, zrzuciłam już 6 kilogramów, planuje kolejne 10 🙂 Myżle, że Siboslim jest wart uwagi, ze względu na ekstrakt z jagód acai i chrom, poczytajcie sobie, sądze, że to jedna z niewielu sensownych opcji. Ja zaufałam i nie żałuje
Droga Klaudio:
Ja podobnie jak koleżanka też poszukuję tego preparatu i nie mogę go nigdzie znaleźć. Być może jest nielegalny – jak czytałam wyżej, ale skoro Ty kupujesz go w Polsce, to bardzo proszę o adresy sklepów, w których można to kupić. A może kupujesz to gdzież po znajomożci. Bardzo proszę o kontakt. Mój adres: [usunięto_link]. Bardzo mi zależy!
Jeżli ktokolwiek ma jakież namiary na Siboslim (lub Suboslim) bardzo proszę o kontakt 🙂21 marca 2011 at 20:03W dopalaczach kupisz.
- AutorOdp.