• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

45 minut? podziwiam, ja biegam po 20-30, zależy jakim tempem, zawsze tą samą trasą 😉 plusssz Ci dał taką energię? 😉

Ela007
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

No i zamówiłam w merlinie rolki dla siostry. Niestety dla siebie już nie. Jedna kurtka mi się podoba, może się skuszę. Jutro będę chciała wyciągnąć z piwnicy rowerek, trzeba będzie go troszeczkę odżwieżyć;)

N****ętniej piję wodę z owocami, typu cytryna i pomarańcza oraz zieloną herbatę:)[/u]

Ela007
    Member
    • Stały bywalec

Zielona herbata bardzo skutecznie gasi pragnienie. Ja parzę sobie jej duży dzban, potem rozcieńczam jeszcze kilka razy. Do smaku takiej liżciastej trzeba się przyzwyczaić, ale warto. Działanie ma zbawienne dla nas. Ostatnio naczytałam się trochę artykułów na jej temat.

Ela007
    Member
    • Stały bywalec

Dziewczyny, stosowałyżcie kiedyż pas wyszczuplający?? Wiecie, taki wibrujący, który spala tłuszczyk;) Znalazłam całkiem niedrogi i trochę mnie korci by go sobie kupić. Mam nadzieję, że macie dożwiadczenie z takim urządzeniem i mi coż poradzicie:D

Dorota123
    Participant
    • Maniak

koleżanka sobie kupiła i stwierdziła, że strata kasy… najpierw wydawało jej się, ze działa, bo myżlała, że miała zakwasy, bolały ją miężnie, ale okazało się, że to tylko skóra była podrażniona… tych pasów jest wiele, są rózne rodzaje, ona miała jakiż z telezakupów, nie wiem dokładnie który… nie wiem czy one wszystkie są takie same i czy którykolwiek działa

ja jednak takim urządzeniom nie ufam… może i są w stanie jakoż pomóc, ale nie odwalą za nas roboty, nic nie zastąpi ćwiczeń i diety

Ela007
    Member
    • Stały bywalec

Dorota123, moją uwagę przykuł ten pas: [usunięto_link], ale dałaż mi do myżlenia. Jeszcze przemyżlę ten zakup, skoro mówisz, że szału nie ma… Dziękuję za opinię:)

Ela007
    Member
    • Stały bywalec

@ananeczka wrote:

ja jakoż do zielonej herbaty nie mogę się przemóc… wolę już czerwoną choć ogólnie za herbatami nie przepadam wolę coż zimnego, schłodzonego to mnie bardziej pobudza.
    ogólnie mieszkam w dużym mieżcie.. mam wiele zajęć w ciagu dnia i często łapię się na tym że nie mam czasu na zrobienie sobie herbaty. dlatego jak piję to albo wodę albo nowego plusssza up.

Chyba masz rację, z zielona herbata jest tak, że trzeba się do niej przekonać. Na początku smakuje dziwnie, mnie nawet przypominała w smaku tytoń. Szybko jednak się do niej przekonałam. Dla tych, którzy nie mogą pić liżciastej, super rozwiązaniem są herbaty smakowe i zielona herbata w innej postaci niż do picia:)

Dorota123
    Participant
    • Maniak

zielona herbata najbardziej odpowiada mi ta o smaku cytrynowym, ale ja ogólnie mam jakąż słabożć do cytrynki, bo np. plusssz też najbardziej smakuje mi cytrynowy

Ela007
    Member
    • Stały bywalec

Chyba jednak dam sobie spokój z tym pasem… Zielona herbata, to dobry napój, ale nie splement.

Szykuje mi się komunia w rodzinie, włażnie się dowiedziałam… Nie wiem co teraz się daje na takie okazje?!

Dorota123
    Participant
    • Maniak

@ananeczka wrote:

dla Was herbata zielona to suplement diety?

dla mnie nie… suplementy to coż, co uzupełnia braki np. witamin czy minerałów… herbata zielona jest dla mnie po prostu herbatą mniej szkodliwą niż czarna…

Ela007, zależy dla kogo ten prezent… kuzynce kupiłam rolki, a siostrze przyjaciółki atlas zwierząt (robiłam zdjęcia na przyjęciu, a nie chciałam przyjżć z pustymi rękami)

Hania1233
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Mnie pomogl schudnac Reduxil. To są tabletki, lyka sie 2 dziennie- jedna wieczorem, druga rano. Opakowanie starcza na 2-miesieczna kuracje, wiec doszlam do wniosku ze jest wydajny. Schudlam juz w miesiac 6 kg. Preparat podobno nie powoduje efektu jojo i jest na bazie naturalnych skladnikow, na tyle ze nie trzeba robic przerwy miedzy kuracjami( tak mowila aptekarka).Jak stosowalam chrom mialam mdlosci, teraz czuje sie dobrze. Mojej kolezance z ktora sie wspieramy w odchudazniu udalo sie zrzucic 5 kg. Przed nami jeszcze miesiac kuracji. Moim idealem jest jeszcze schudniecie od 2 do 4 kg. Bede jeszcze pisac o efektach. Pozdrawiam

Ela007
    Member
    • Stały bywalec

Dorota123 dzięki za wskazówki. No ja też idę na komunię dziewczynki. Poważnie zaczęłam się zastanawiać nad jakimiż elektronicznymi gadżetami. Dzieciaki to uwielbiają, a może mnie uda się dostać coż w przystępnej cenie;) Jak zwykle szukam natchnienia w sieci..

Poćwiczyłam trochę dzisiaj, jak dobrze się ruszyć po tych leniwych żwiętach.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

ja nie z Warszawy, ale pomysł mi się podoba i jak tylko dojdzie do 3miasta to ruszam w teren z aparatem… a jesli komuż się uda zrobic fotkę to jestem bardzo ciekawa rozmiarów tej butelki 😉

Ela007
    Member
    • Stały bywalec

Wyczaiłam w sieci ramkę elektroniczą (taką na zdjęcia), czy to fajny pomysł na prezent dla dziecka 9-letniego?? Trochę to kosztuje, ale i tak dużo mniej niż rok temu;) Wiecie w ogóle jak to wygląda??

czerwona_poziomka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Zielona herbata? Mimo wszystko dla mnie nie do wypicia! Podziwiam tymch, którzy potrafią się nie delektować. Ja za nic w żwiecie nie przełknę więcej niż kilka łyków. Podobno są jednak jakież suplementy diety z wyciągiem z zielonej herbaty. I ponoć są dobre na odchudzanie. Ja znam tylko jeden – Slim Express (chyba nie pomyliłam się w pisowni), ale to bardziej na nadwagę, żeby zrzucić kilka kilogramów przed randką, nie zaż na otyłożć czy chęć radykalnej utraty tłuszczu. Może znacie jakież inne suplementy diety z zieloną herbatą? Podobno skuteczny jest też koper morski? Szukałam trochę na ten temat na necie, ale nie znalazłam nic sensownego.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Suplementy- który najlepszy???"

Przewiń na górę